Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KK.........................

Cellulit Cud

Polecane posty

Gość FLOMASTER
Przepraszam ale nie zauważyłem, że w między czasie przybyło kilka osób zainteresowanych "współpracą". Oczywiście nie odmówię w zamian za kilka miłych słów, a informacja o zdjęciu była oczywiście frywolnym żartem.

Gość KAROLINA lllll
Flomaster proszę wyślij mi dobry człowieku też tę recepturkę;) Bardzo prosze;) moj adres kina1717@wp.pl

Gość KAROLINA lllll
A i słuchajcie przecież niby gwarancja jest na 30 dni ...fakt że te wszystkie formalności (jeżeli produkt nie poskutkuje) są straszne i odpychajace... Ale moze jednak warto spróbować??

Gość FLOMASTER
Teraz muszę wyjść na spacer z psem, bo bidny kręci sie jak szalony. Po powrocie wrócę do tematu, ale zrobię to tylko raz więc zainteresowani muszą się szybko określić. Daję Wam miłe Panie godzinkę.

Gość KAROLINA lllll
Flomaster no mamy nadzieję że warto poczekać:)

Gość KAROLINA lllll
Ehh ciekawe czy bedzie jakiś skutek ;p

Gość KAROLINA lllll
No ja też....zwłaszcza że lato teraz ;/

Gość FLOMASTER
Zgodnie z obietnicą stało się. Panie które podały swój adres a nie otrzymały ode mnie informacji proszę o sygnał, może gdzieś zrobiłem błąd w adresie. Moja zona jest obecnie na wakacjach więc pewnie będziecie bardziej zaawansowane w działaniach niż ona. W związku z powyższym pozdrawiam i proszę o informację.

Gość Sardynka93
aa ja takze bardzo prosze o wyslanie tej receptury. moj adres to sonka007@wp.pl. czekam na wiadomosc.

Gość Sardynka93
spóźniłam się chwilke ale błagam o wysłanie także mi tej receptury :(

Gość FLOMASTER
Och sardynko, sardynko. Zabrakło paru sekund. Przekonaj mnie jakoś..

Gość Sardynka93
nie wiem co mam zrobic . baaardzo prosze :) to tylko momencik ci zajmie a mnie bardzo uszczesliwi :)

ja nie dostałam :( gdybyś mógł sprawdzić i wysłać jeszcze raz.... bardzo Cię proszę :)

Gość FLOMASTER
Sprawdź skrzynkę. Powinnaś już mieć

Gość FLOMASTER
MarciaDdD - za chwilke puszczę jeszcze raz.

doszło :) Dzieki za poświęcony czas :) bede informować jak idą postępy :)

Gość naiwna13

Gość naiwna13
aż mi się wierzyć nie chce, ze dałam się wciągnąć w zakup:))) wiedziałam, że wyrzucę kasę w błoto, ale... :) no trudno. piszę to aby przestrzec inne naiwniaczki;) Owszem dostałam przepis, żeby skomponować ten CUD muszę kupić produkty za ok 150-200zł albo i więcej. Olej z orzechów laskowych kosztuje ok 40zł , olejek jojoby chyba podobnie, + jeszcze 9 innych olejkow aromatycznych średnio po kilkanaście złotych. to policzcie ile ta kuracja was wyniesie:)) jeśli ktoś liczy, że zapłaci tylko za przepis i już....no to się pomyli. do tej sumy musicie teraz dodać niezłą sumkę:))

Gość naiwna13
żeby nie być niesprawiedliwą być może kupię sobie te produkty , połączę i wypróbuję:) zrobię małą porcję i poczekam tych 14 dni na efekty. zawsze mogę te zakupione produkty użyć do innych celów , np. olej orzechowy do sałaty, mniam, mniam. a jojoba dobra do skóry, no a aromaty do wanny. i kominka. Damy radę:) ale na cud już nie liczę:))

Gość tomich
ja tez czuje ze wyrzucilem pieniadze w bloto bo moja kobieta mnie wysmiala jak to zobaczyla...

Witam! Flomaster bylabym wdzieczna jakbys mi rowniez mogl wyslac te recepture :) z gory dziekuje :))) moj mail : nitka117@gmail.com

Gość naiwna13
:))) no to witaj Tomich w klubie naiwniaków:) serdecznie pozdrawiam. jestem przekonana, że tak samo jak ja wiedzialeś, że wyrzucasz kasę od samego początku:) śmieję się z siebie już od 2 godz. i wstyd mi , że jestem taka głupia. nikomu znajomemu nie przyznam się nawet jak bardzo!! całe szczęście , że mogę pisać anonimowo. pozdrów ode mnie swoją dziewczynę :)

Gość CELU I ROZSTEPY POCIĄŻY ;(
ja też poproszę o te recepturę. BARDZO BARDZO ładnie proszę!! rydywera@o2.pl

FLOMASTER ja też bardzo Cię proszę o recepturę na ten olejek. Byłabym Ci niezmiernie wdzięczna jakbyś znalazł chwilkę dla mnie. Pozdrawiam serdecznie ze słonecznego Świnoujścia i z góry dziękuję. Kornelia mój adres kornelia_stynwak@o2.pl Dzięki :)

Gość FLOMASTER
Jest w końcu ktoś kto podziela mój sceptycyzm. Ale z samym zakupem składników nie jest tak tragicznie. Sprawdziłem oferty w sklepach internetowych i łączna cena półproduktów to ok. 100-120 zł, zakładając zakup w ilościach potrzebnych do 14dniowej "kuracji". Co do efektów to ciagle nie ma na forum nikogo kto by mógł to wszystko zweryfikować. Tak długo jak ktoś tego nie zrobi będziecie się łudzić, że może jednak warto zainwestować najpierw w recepturę a potem w składniki. Znam ten stan o którym pisze Naiwna bo sam kiedyś walczyłem z wypadającymi włosami. Z doswiadczenia mojej zony mogę tylko podpowiedzieć, że rozpoczynając walkę z nadwagą lub cellulitem warto wczesniej pofatygować się do dobrego endokrynologa, żeby sprawdzić stan swojej tarczycy. Podobno co trzecia kobieta dotknieta jest jej defektem, a to w istotny sposób wpływa na stan i wygląd nóg i pośladków

Gość errteee
wiecie co.... większość rzeczy można kupić w zwykłym sklepie może warto zainteresować też kogoś znajomego/ z rodziny wtedy koszt dzielimy na 2 a wtedy wychodzi taniej:) jak ja bym chciała mieć faceta co by dla mnie taki przepis kupił:) tomich jesteś SUPER!!! mimo iż jestem chuda już widzę cellulit i zaczynam już z nim coś robić miskturę wypróbuję u mojej Mamy:) zobaczymy jakie to da efekty ale wydaje mi się, że lepiej (przez te 2-3tygodnie) dołożę Jej jeszcze jazdę na rowerze stacjonarnym, masaż szorstką rękawicą, masaż zwykły z balsamem lub olejkiem, no i miksturę 2 razy dziennie mam nadzieję, że poczuje się znowu atrakcyjna, bo jest tylko trochę zluzowała ostatnio:)