Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mikolajjjj

Zrozumieć Kobiete??Rozstanie-Wycieczka

Polecane posty

Witam Rozstałem się w Niedzielę....(daliśmy sobie czas na odpoczynek...)a moja "była" dzisiaj piszę mi emaila żebym podał jej dane do przelewu bankowego , bo chce zapłacić cała sumę za wycieczkę którą wykupiliśmy w marcu jak jeszcze z sobą byliśmy, i chce jechać ze mną na tą wycieczkę...w lipcu miesiąc po rozstaniu... Mamy według jej jechać jak Kolega z Koleżanką powiedziała mi żebym na nic nie liczył... W ogóle nie rozmawiamy z sobą ,ale na wycieczkę 2 tyg chcemy jechać... Jak ją zrozumieć.... ?? Pozdrawiam

Gość let it die
nad czym ty się zastanawiasz? niech spada i zabierz inną

no dobra... ale tam będzie jedno łóżko przez 2tyg hehehe wiec albo są 2 wyjścia albo wrócimy do siebie albo to będą NAJGORSZE WAKACJE W MOIM ŻYCIU to dziewczyna z Pracy w pracy normalnie z sobą rozmawiamy.... uśmiechamy się itp...

Gość no to pazerna baba
Ci się trafiła;) a tak serio nie paniemaju jak po rozstaniu chce z Tobą spędzać czas? Może masz coś wyjątkowego w sobie co nie pozwala jej zapomnieć ;)

Gość let it die
albo jeszcze lepiej - zabierz inną na wycieczkę ze sobą

Gość kolejny naiwniak liczy
na wyro a dostanie kopa

bo mi zależy na niej i mówiłem , że ją kocham itp żeby mi wybaczyła... ale ona powiedziała mi na to jest jeszcze za wcześnie... że teraz musimy odpocząć , a za miesiąc chce jechać na 2 tygodnie na Wakacje za granice.. które razem wybraliśmy oczywiście ona płaci za siebie i ja za siebie tak jak zawsze było w naszym związku...

ja też tego nie rozumiem, gdyby to byłą inna dziewczyna z którą bym nie wiązał przyszłości do bym ją.... i tyle ... sama dzisiaj napisała o dane do wpłaty... Oczywiście przez ten miesiąc ja.... zlewam żeby zrozumiała że nie będę się uganiał za nią cały czas , a wie ze ja kocham i zależy mi na niej że nie chce ją stracić...

Gość kubeł zimnej wody
jedź z nią i zajmij się innymi na miejscu , zobaczysz reakcję

no też jestem ciekaw... byliśmy w związku 1.6roku teraz się rozstaliśmy i za miesiąc na wycieczkę...w jednym łóżku... przez 2 ty

Gość naga wieczorem
nie jedz. wyplac zaliczke, a jej powiedz, zeby jechala sama. wtedy przemysisz na spokojnie, czy chcesz z nia byc czy nie

już przemyślałem chce z nią być powiedziałem jej to na koniec ....I dla tego chce pojechać... chyba ze zostanę zrobiony w .... i będą to najgorsze WAKACJE W ŻYCIU

Gość katem oka
DLATEGO - tak sie pisze. po jakiego chuja wiec zalozyles ten topick bo nie rozumiem????

bo jestem ciekaw jak inni to widzą... Że Dziewczyna po rozstaniu chce jechać na wakacje za miesiąc a teraz się nie odzywa tylko w sprawach służbowych...Powiedziała że chce jechać na wakacje aby odpocząć... po to że jak powie że tylko koleżanka i kolega to kur... jak bym sobie do łóżka ściągnął.... Dla tego napisałem że byłby to najgorsze WAKACJĘ W ŻYCIU..Ja powiedziałem co czuje do niej...

Gość katem oka
rozstales sie ale jedziesz bo ja kochasz i na pewno przelecisz, i ona dobrze o tym wie, a przed innymi udaje bo jej nie wypada, tak maja kobiety, chca uchodzic za niezdobyczne, a same wymyslaja sytuacje do dupcenia. :classic_cool: a ty jakis ciul jestes, ze chcesz z nia mimo wszystko jechac :P rozstales sie to przemysl, czy warto jechac, no chyba, ze zadupczysz tam :classic_cool:

katem oka rozstales sie ale jedziesz bo ja kochasz i na pewno przelecisz, i ona dobrze o tym wie, a przed innymi udaje bo jej nie wypada, tak maja kobiety, chca uchodzic za niezdobyczne, a same wymyslaja sytuacje do dupcenia. a ty jakis ciul jestes, ze chcesz z nia mimo wszystko jechac rozstales sie to przemysl, czy warto jechac, no chyba, ze zadupczysz tam heheh no tego to nie wiem... powiedziała że musimy odpocząć od siebie i jeszcze będzie czas...,no to prawda że wszystkim w rodzinie powiedziała gdzie jedzie i może jej wstyd się przyznać..Przecież nie jadę z zakonnicą ,Nie ciul tylko właśnie chce zobaczyć czy tam ... coś będzie czy nie.. Jak nie to kur*** takie wakację będę wspominał przez całe życie, a później po Wyjeździe powie że nie widzi przyszłości...,Dla tego teraz ja olewam... co wy na to?

Ja myślę, że dziewczyna nie jest do końca przekonana co do rozstania z Tobą... i sama się oszukuje, że możecie pojechać razem jako koleżanka i kolega. albo tak wcześniej nawywijałeś, że chce się zemścić:-)

czyli może to być zemsta jej na mnie te wakację... ale wie że wakacje będzie miała popsute.... Muszę jej dać czas do namysłu, co o tym sądzisz??? powiedziałem jej 2x co czuje , ze przepraszam itp... a ona po tym powiedziała że możemy pojechać jak koleżanka z kolegą...

przez 1.6 roku... Bo zachowałem się jak głupek... ona powiedziała że chce się bawić...jeszcze z 1-2lata a ja poszedłem do gin i kupiłem jej 72-po tab... i później..wzięła ją.. a po 2 tyg powiedziała że musimy od siebie odpocząć itp... ale na wakacje chce jechać jak koleżanka z kolegą i żebym na nic nie liczył....

Ale w czym zachowałes się jak głupek? jesli brała tab po, to pewnie przeżywała wielki stres związany z ewentualna ciążą. Wiele dziewczyn potem potrzebuje czasu, żeby sobie pewne rzeczy poukładać, boją się kolejny raz przechodzić przez ten stres. daj jej czas.

Gość konkretyyyyyyyyyy
hmmm dziwne są kobiety to na pewno. Ok możesz jechać jako kumpel, zapowiedz jej ze może robić co chce na wakacjach i ty także,wiec jeśli kogoś poznasz to będziesz się bawić z inną a nie z nią.(ona także) Kwestia jednego łóżka .........jak to sobie wyobraża? zasyp ją konkretami

Oj wiadomo ona się zdystansowała i myślę, że przez tą wycieczkę chce się jakoś do ciebie zbliżyć. tak mi się wydaje. pytanie tylko czy Ty tego chcesz?

Gość konkretyyyyyyyyyy
niech się dowie czego ona chce,bo mogą być to najgorsze wakacje w jego życiu.

Gość sdgdh dgjjiioyil
"Dziewczyna z pracy i w pracy normalnie rozmawiamy" A wcześniej - "maila mi wysłała". To nie mogła o tej wycieczce powiedzieć? Ściemniasz coś...

primavera79 podobnie myślę jak ty -dam jej teraz czas... Tylko praca nic więcej....Może jej ponad 1.5 miesiąca wystarczy później będą te wspólne wakacje 2tyg jedno łózko.. I albo to będą wakacje wspólne albo NAJGORSZE W ŻYCIU :(((.... Tak chce z nią jechać bo ją Kocham... Mam nadzieję ze wybaczy mi i wróci do mnie na tych wakacjach... konkretyyyyyyyyyy Powiedziała że chce od wszystkiego odpocząć-zrelaksować się itp.... na tych wakacjach... sdgdh dgjjiioyil Sama powiedziała że chce zapłacić żebym jej podał swoje konto to przeleje kasę... już w Niedzielę jak była u mnie , jak tak rozmawialiśmy tzn ja rozmawiałem a ona słuchała na koniec się popłakała i powiedziała że możemy jechać na Wakację jak kolega z Koleżanką w Niedzielę do niej zadzwoniłem i powiedziałem jej to przez telefon jak bardzo ją.. Ona powiedziała że potrzebuje czasu... ja jej wyznałem że chce z nią być itp.... i jak to teraz widzicie??

Dzisiaj złożyłem jej życzenia bo jest jej dzień i nawet dałem buzi... A tak od Soboty się brzydziła,nawet patrzeć na mnie..Teraz może zacznie inaczej... Co o tym myślicie??