Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Teresita

chętnie powróżę

Polecane posty

Gość katasssia
muszę czekać ? a może lepiej dla mnie przestać czekać ?

Gość Teresita
fiku mika Ewa 28.08.1983 dziekuję, choć jestem niepocieszona mam jeszcze jedno pytanie: czy mój nowy sposób na zarobek się rozwinie? Jeśli podejdziesz do tego umiejętnie to tak rozwinie się.Widać w Tobie małe zniechęcenie,jednak nie poddawaj sie tak łatwo.Na początku może być bez większych rewelacji jednak z czasem będzie lepiej.

Gość Justynka Malinka
15.08.1985 czy doczekam sie dzidziusia?? czy zostaniemy z męzem w miejscu gdzie teraz jestesmy, czy może wyprowadzimy sie w poszukiwaniu pracy?? mąż ur. 30.05.1985 pozdrawiam serdecznie

Gość Teresita
pracująca227 Ela 31.05.1985r - ja chciałam się zapytać o moje zdrowie. Różnie z nim bywa,jakies infekcje,drobne problemy ale przejściowe.Co jakiś czas powtarzające się.

Gość Aneczkaaaaa81
Anna 10.08.1981 Kiedy zajde w ciążę?

Gość PaździernikowyChłopak
Teresita powiedz proszę co czuje do mnie dziewczyna ur:15.06.1986 Ja:01.10.1981 Chodzi mi o to jak widzisz jej uczucia do mnie?i jej wierność. Z góry dziękuję.

Gość iwwoonaaa
iwona,28.11.1992 czy on do mnie wróci,odezwie się,będzie tak jak było?

Gość jak bedzie
Monika 13.03.1975 Jak bedzie z moim małżeństwem

Gość vi_
Anna 04.04.1979 Czy donoszę ciąże tę i urodzę zdrowe dziecko?

Gość Teresita
agusiek83 agnieszka 05.12.83 artur 11.10.77 czy mąż upora się z nałogiem i czy jest szansa na drugie dzieciątko w najbliższym czasie czy może się rozstaniemy Ten jego nałóg ciagle psuje atmosfere u Was w domu,jest z tego powodu sporo kłótni,on nie myśli o rozstaniu bardziej bym powiedziala,że Ty czujesz bezradność i masz takie myśli.Tu zalezy od Ciebie czy się rozstaniecie.W najbliższym czasie dzieciątka nie widze,być może dopiero jak bardziej się ustabilizuje sytuacja między Wami.Musisz z nim na spokojnie porozmawiac,też okazać trochę ciepła i wsparcia wtedy sie polepszy.Jednak czy wyjdzie z nałogu na stałe to na dzień dzisiejszy trudno mi tu powiedzieć.

Gość małamimijaja
beata 1977.10.19 czy ten mezczyzna stanie jeszcze na mojej droodze zyciowej ? czy mam sie przejmowac? 1981.06.11

Gość Teresita
Ameliaaaaaaaaaaaaaaa TO JA POPROWSZE 20.01.1984 Ania Kiedy wyjdę za mąż - czy znam juz przyszłego męża. Brunet, blondyn??? Kiedy go poznam jeśli nie znam. Moim zdaniem swojego przyszłego męża już znasz.Raczej blondyn.Karty ślubu na dzien dzisiejszy nie widać

Gość niejdke
Kasia 02.11.1990 r. Czy przestanie myslec o bylych mojego chlopaka? Czy powinnam byc z nim, czy bedziemy szczesliwi?

Gość Teresita
dariadra 16.05.1983 daria ,napisz mi prosze czy ktos sie pojawi wmoim zyciu?a może już jest? Jest ktoś taki w Twoich myślach ale to nie jest jeszcze ta osoba na stałe.Tamta dopiero sie pojawi

Gość Teresita
katasssia muszę czekać ? a może lepiej dla mnie przestać czekać ? Moja droga trudno mi tu doradzić.To jest trudny człowiek,sam dokładnie nie wie czego chce.Czesto zmienia zdanie dlatego nie widac dokładnej jego decyzji w kartach.Czekając możesz się doczekac,że dobrze przemysli i będzie coś działał lub tylko zmarnuje Twój czas.

Gość Milady mała M
Witam Kasia 04.06.1988 Jak będzie dalej układał się mój związek? Czy to ten i czy moge liczyć na oswiadczyny w przyszłym roku? I najważniejsze. Czy zdam wszystkie egzaminy w tej sesji i obronię się w lipcu?

Gość Teresita
[zgłoś do usunięcia] Justynka Malinka 15.08.1985 czy doczekam sie dzidziusia?? czy zostaniemy z męzem w miejscu gdzie teraz jestesmy, czy może wyprowadzimy sie w poszukiwaniu pracy?? mąż ur. 30.05.1985 pozdrawiam serdecznie Dzidziuś na pewno będzie.Prawdopodobnie syn.Jednak jeszcze nie teraz.Ja mysle,że mozliwe jest,że któreś z Was raczej obstawiałabym męża może wyjechac w poszukiwaniu lepszej pracy za granice a potem sciągnie Ciebie lub wróci

Gość NiePrzyzwyczajona
Kasia 19.11.1994 Czy to dobra decyzja, że zrezygnowałam z wyjazdu za granicę dla chłopaka?

Gość Teresita
Aneczkaaaaa81 Anna 10.08.1981 Kiedy zajde w ciążę? Ciążą będzie,nie myśl o tym tyle to uda się szybciej niż myslisz.

Gość Aneczkaaaaa81
Dziękuję :)

Gość Teresita
PaździernikowyChłopak Teresita powiedz proszę co czuje do mnie dziewczyna ur:15.06.1986 Ja:01.10.1981 Chodzi mi o to jak widzisz jej uczucia do mnie?i jej wierność. Z góry dziękuję. Wierna moim zdaniem jest.Na pewdno darzy Cię duzą sympatią,lubi z Tobą przebywać,dobrze czuje sie w Twoim towarzystwie.Zależy jej na Tobie ale na silne uczucie z jej strony musisz jeszcze poczekać

Gość katasssia
ok :)

Gość potóweczka@@@
Agnieszka 20.01.1989 czy facet z którym teraz jestem jest na całe życie? oraz kiedy moge się spodziewać dziecka i ślubu:)

Gość Teresita
iwwoonaaa iwona,28.11.1992 czy on do mnie wróci,odezwie się,będzie tak jak było? Moim zdaniem na pewno będa jeszcze między wami jakies rozmowy ale czy będzie tak jak było to na dzień dziś trudno mi powiedzieć

Gość dariadra
daria 16.05.1983 daria,napisz mi coś o tej osobie która ma się pojawić ,kto to będzie i kiedy?poprosze:)

Gość Teresita
jak bedzie Monika 13.03.1975 Jak bedzie z moim małżeństwem Prosze o date męza

Gość Teresita
vi_ Anna 04.04.1979 Czy donoszę ciąże tę i urodzę zdrowe dziecko? Donosisz.Dziecko będzie zdrowe.

Gość jak bedzie
13.09.1976-data męża imie rafał

Gość Teresita
beata 1977.10.19 czy ten mezczyzna stanie jeszcze na mojej droodze zyciowej ? czy mam sie przejmowac? 1981.06.11 Mysle,że będzie próbował na niej stanąć.To czy mu sie uda i w jakim stopniu zalezy od Ciebie...