Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rozowalalka

miłość nie istnieje

Polecane posty

Gość Yaroy
Masz problemy?pragniesz sie wygadac? na forach sobie z ciebie zartuja? nie rozumieja cie? specjalnie dla ciebie i dla takich ludzi co przechodza trudne chwile stworzylem ten portal Zapraszam http://nierozumiani.cba.pl/

Gość głosujena....
kiedyś wierzyłam w milosc ale teraz juz nie

Gość głosujena....
kiedyś wierzyłam w milosc ale teraz juz nie

Gość gaudencjaa
Milosc istnieje, tylko ciagle sie zmienia. Po kilku latach bycia razem nie ma juz motylkow w brzuchu i bicia serca na widok ukochanego. Kiedys tego zalowalam, a teraz? Ciesze sie, ze mam wspanialego meza, na ktorego zawsze moge liczyc. Rozmawiamy, smiejemy sie razem, dbamy o siebie. Kocham go i nie wyobrazam sobie zycia bez mojego meza. To jest wlasnie milosc, dojrzala i prawdziwa. Jesli wydaje ci sie, ze kogos nie kochasz pomysl sobie, co by bylo, gdyby go zabraklo.

a ja jestem z moim mężem juz 9 lat i barrrrdzo go kocham .. widze ze z roku na rok bardziej kocham :) i cieszę sie jak o 17 wracam do domu i znów możemy być razem :) widzę ,że jego strony jest dokładnie tak samo .. znamy się na wylot , i wcale nie ma nudy i rutyny ...moze dlatego ze nie mamy dzieci :)

Gość gaudencjaa
marrrzenka jesli moge zapytac - nie planujecie dzieci?

Gość hahhahahahahahaha
jeśli przywiązanie to jest dojrzała miłość no to fajnie ;) Można mieć dojrzałą miłość z psem.

Gość dobrzejest
ja tam w miłość nie wierze. moja kol 3lata z facetem była i go zdradziła, moj przyjaciel 5 lat z panna ślub planowali i koniec bo jej cos tam nie pasowało. a niby wszyscy tacy zakochani. nawet z własnego doswiadczenie wiem ze milosci nie ma!

Gość bonoja
Jasne, że miłość istnieje! I nikt mi nie wmówi, że jest inaczej :) To, że ktoś jeszcze nie trafił na nią, nie znaczy, że jej nie ma. Cierpliwości i powodzenia :)

Gość opalaamsie
jest zauroczenie z czasem przywiązanie nawet przyjaźń a potem rutyna ale miłość watpie

Gość szczesliwapani
istnieje. ja jestem z facetem ponad 5 lat planujemy slub miaszkamy razem i cały czas niezmiennie i bardzo sie kochamy ;)

ISTNIEJE, tylko ta prawdziwa zdarza sie naprawdę raz w życiu i to nie każdemu, jak się trafi to należy ją szanować i pielęgnować, szczerość jest również bardzo ważna, jak nie ma tego wszystkiego to mija i tak to boli jak jasna cholera.

ta jedyna i prawdziwa tylko RAZ, albo wcale jak ktoś ma pecha, wszystkie inne to słabostki, zauroczenie, pragnienie kogoś, NIE MIŁOŚĆ

Gość hahahahah
miłość dobre sobie

Gość emandems
gdyby tylko ta ekscytacja nie wygasała...

Gość chcialabym bardzo
chciałabym mieć dla kogo wstawać:(

Gość Selvi
zgadzam sie...najpierwsz zauroczenie, zafascynowanie, potem rutyna i KONIEC, brak uczuc jakichkolwiek, poszukiwanie nowych ekscytacji...zero szacunku i lojalnosci...

Gość królowa disco
taa wasza miłość jest juz mocno przereklamowana

Gość kwoka123
Od momentu gdy czarna matka zrodziła pierwszego syna wszyscy jesteśmy szympansami.

Gość Falski
najważniejsza jest cipka

Gość kwoka123
"W zaplanowanych na film dokumentalny wyemitowany na kanale Discovery w tę niedzielę, ludzkości mówi się, że mają wspólne genetyczne link, który można przypisać do jednej kobiety, która żyła w Afryce ponad 150.000 lat temu. Using a unique part of human DNA called mitochondrial DNA which is passed from mother to daughter, The Real Eve, narrated by actor Danny Glover, tracks the movement of humanity from this common ancestor across geography and millennia. Korzystanie z tej wyjątkowej części ludzkiego DNA mitochondrialnego DNA zwane ", która jest przekazywana z matki na córkę," The Real Eve ", opowiedziany przy aktor Danny Glover, ścieżki przepływu ludzi z tego wspólnego przodka całej geografii i tysiącleci. AllAfrica's Charles Cobb Jr. spoke with the film's producer, Paul Ashton. AllAfrica Charles Cobb's Jr rozmawiał z producentów filmu, Paul Ashton. Excerpts: Fragmenty"

Gość wyrodna córka???
Jeszcze zależy wszystko od tego co ma się na myśli pod pojęciem "miłość". Jednak i tak w 99% wszystkich teorii i tak raczej nie byłabym skłonna uwierzyć.

Gość a jan wiem żeeee
oczywiście że są osoby zdolne do miłości , a więc miłość prawdziwa jest, istnieje , ale istnieje w mózgu pojedyńczej osoby a prawdziwa miłość wzajemna? W WZAJEMNA? Haa, aby była miłość wzajemna to musiałyby sie spotkać takie dwie osoby, to rzadkie zjawisko, aby spotkały się dwie osoby zdolne do miłości i zdolne do zbudowania miłości z początkowego zauroczenia czy zakochania. Rzadko , ale się zdarza podobno............może jedna para na 100tysięcy? Częściej trochę się zdarza że powstaje dość trwała para, gdzie jedna ze stron prawdziwie kocha i jest z jej strony miłość, a druga osoba po zauroczeniu ostygła i nie zbudowała w sobie miłości (może jest niezdolna do miłości) a teraz łaskawie pozwala się kochać lecz sama szuka nowych zauroczeń lub przeżyć. Takich par z jednostronną miłością jest więcej A więc miłość istnieje ....miłość siedzi w mózgu jednej osoby...tylko jednej osoby............tyle że nie wszystkie osoby są do tego zdolne. Zwykle tak jest , prawdziwą miłością są obdarzane odoby niezdolne do niej i nawet nie są w stanie pojąć daru jaki im się trafił Jeśli przez miłość rozumiecie coś wzajemnego, umiejscowionego między dwoma osobami....to takich możliwości nie ma.....miłość to nie przedmiot zawieszony między nią i nim. Miłość to postawa, to decyzja, to stan, to utrwalenie uczuciowe więzi, to stan wyższy....można TO zbudować w sobie...i mieć nadzieję że ukochana osoba zrobi tak samo i wzajemnie zbuduje TO w sobie. Problem w tym że taka prawdziwa miłość wiąże się z pewnymi trwałymi zmianami w mózgu, to tak jak wyrycie ścieżek, nawet jeśli są puste to pozostają i tam są, dlatego można kochać prawdziwie raz i na zawsze pozostaje, nawet jeśli uśpimy i zasłonimy te ścieżki, to niestety ale one dalej tam są, nawet jak obiekt miłości -już go nie ma, to te ścieżki choć opustoszałe, ale dalej tam są. W bardziej widocznej postaci, można zaobserwować miłość matki do dziecka, i jej siłę i trwałość, to wyższa postać miłości prawdziwej, bardziej altruistyczna i bardziej bezwarunkowa. Nawet śmierć nie zasypuje tych głębokich ścieżek wyrytych w mózgu....dopóki pamięć trwa ............

Gość ciierpliwa
ja mysle ze miłość istnieje i wciąż nia czekam

Gość hahahah
to uwazaj bo sie mozesz nie doczekac