Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość provokejszyn jak nic

ile cm rosna wam wlosy na miesiac ?

Polecane posty

bo mi marne 1 cm ( wiem bo sobie meizrez) i ich zapuszczanie trwa wieki!!!!!!!!!! oczywscie chodzi mi tylko i wylacznie o wlosy na glowie........

Gość mi rosna jakies 1,5
cm moze ciut wiecej i uwazam ze to duzo zwlaszcza ze mam siwe i wiadomo odrosty . wolalabym zeby na miesiac gora pol cm mi roslo

no tez cie pocieszam ,ze przynajmneij odsrtow tak szybko nie widac.....tylko ze chce miec dluuuuugie wlosy ,a one rosna tak wolno,jak podtne koncowki to musze czekac pol roku zeby wlosy odrosly a po tym pol roku znwou przydaloby sie podciac kocnwoki ito takei bledne kolo.......nie moge isc do fryzjera podciac wlosow bo nigdy mi nie urosna....w ciagu ostatnich 4 l;ata podcielam koncowki 5 razy ,ale to byly napawrde koncowki 3-6cm.....

może wydaje Ci się ,że rosną wolno.Tak na prawde mogą rosnąć szybciej tylko pod wpływem suszarki,prostownicy kruszą się końcówki włosów,przez co masz wrażenie ,że włosy stoją w miejscu.

Gość dcfsadv
mi tam włosy jeszcze wolniej rosną niż 1 cm a też chcę miec długie

Gość jnghjnmhvbmnghjgf
zawsze można doczepić sobie sztuczne długieeee włosy

nie chce przedluzac, bo to niszczy wlsoy ,obciaza je, jest ksoztowne ( tak zeby bylo to napawrde ladnie zrobione i wygladaly naturalnie) plus niwygodnie bym sie z nimi czula ............. wiec przedluzanie odpada.............ja wlsow nie mam krotich ale nie sa takie dlugie jakie bym chciala. na razie mam mniej wiecej takiej dlugosci: http://4.bp.blogspot.com/_9Zf_P9g6cuo/SWbsHutxscI/AAAAAAAAChY/cGqq17-NBSs/s400/hairstyles+2009.jpg a chce miec takie: http://www.webwiseforradio.com/site_files/340/Image/lindsay-lohan.jpg