Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tosia samosia i zosia

Mąż mnie wylicza!

Polecane posty

Gość tosia samosia i zosia
Ja mam miękkie serce a inni to wykorzystują, może dlatego ogranicza mnie finansowo, bo wie że odmówie sobie duzo żebynp pomóc komus z rodziny, wielokrotnie powtarza mi że robi na nas a niee na nikogo więcej

ja na jedzenie wydaje 1500zł miesięcznie na 2 osoby ( ja i mąż) niewiem czy to dużo czy mało ? codziennie gotuje obiadki , zawsze są owoce, świerza wędlina , słodycze

Gość Posłuchaj
Ty za to cały dzień siedzisz z dzieckiem.Opiekunki biorą za to pensję,mniejszą czy większą.Prawdopodobnie gdyby sam został z dzieckiem na cały dzień zrozumiałby ,że to nie jest sama przyjemność.Jest sporo kobiet ,które wydają kasę bez umiaru na ubrania,mimo,że się nie przelewa i nie popieram tego.Ale jeśli tylko raz na jakiś czas i nie rujnuje to waszego budżetu,to jak najbardziej.Bo siedzenie ciągłe w domu plus zero pieniędzy choćby na lody czy bluzeczkę lub inny drobiazg raz na miesiąc doprowadzić może do obłędu.Może spokojnie z nim porozmawiaj.Powiedz,że się z tym źle czujesz,że w takim razie wolałabyś chodzić do pracy.Kobiety,które wydają bezmyślnie co zdarzają się tak samo często jak faceci,którzy poprzez przesadne kontrolowanie wydatków drugiej osoby stawiają ją w sytuacji osoby zależnej,gorszej.

Gość jujus
Kto sie stawia ,a kto sie postawił?