Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa jestem jak cholera

SEX PRZEDMAŁŻEŃSKI-ciekawe?!

Polecane posty

Gość dlaczego podajecie same skrajn
i te, które uprawiają petting, seks oralny, zabawiają się na milion sposob , prosze nie nazywajcie się dziewicami , bo to jest śmieszne :D Pieszczoty i doprowadzanie się do rozkoszy, też jest grzechem, jakbyście nie wiedziały.

i własnie o to mi chodzi co zmieni papier skoro dwoje ludzi kochają się bezwarunkowo a Kosciół zabrania sexu przed ślubem..

Gość amelka13579
Korzystaj pełnią życia, zmień swoj seks na cudowny wejdz na dyskrecja.pl

Gość to co z tego ze robie
loda memu narzeczonemu ??? Mam błone dziewicza dzieki czemu o n moze byc pewien ze żaden żul spod budy z piwskiem pod dżeskoteką nie rżnął mnie :) Uprawiamy obecnie seks analny, natomiast po slubie nastapi defloracja, chcemy to nawet sfilmować :)

nei wiem czy mowisz powaznie ale jeśli tak to współczuje rozumu.. To że sie nawet z kimś przespisz nie kochając drugiej osoby czyni cię dziwką? Jeżeli takie masz podejscie to współczuje narzeczonemu tak bystrej dziewczyny.. Jestes następną dumną dziewicą uprawiającą sex analny i oralny nie dającą sobie wscadzic w pochwe.. Gratuluje

Gość dziewica z błoną
To wyzej pisalam ja , tak powaznie. Przynajmniej nie oddalam sie cąła memu męzczyznie przed slubem. Mam dla niego dziewictwo. A wy, pewnie każdemu dawalyscie przed slubem cipe, nie ma pewnosci ze nie.

Gość przyszła prawniczka
kawałek blony w pochwie nie czyni cię dziewicą. Miałaś już w sobie penisa - nie ważne, że w odbycie - nie jesteś już dziewicą.

Gość dziewica z błoną
No właśnie, że jest to ważne !!! Jestem dziewica i mam dziewciwto dla narzeczonego, nie oddalam sie jemu CAŁA tak jak wy puszczalskie

Gość man jest tutaj
dziewica z błoną a lubisz w kakao? będziesz dziewicą bo blony nie rusze:):):)

Gość dziewica z błoną
O czym Ty marzysz ??? Nie będziesz miał okazji Szmaciarzu !!

dziewica z błoną -> wiesz co moim zdaniem jestes jakas niezrownowazona psychicznie. Czy ty w ogole czytalas wszytskie posty? Jakbys czytała wiedziałabyś że nie jestem puszczalską szmatą, dziwką(nazywaj to jak chcesz wjb mam w to), wiedzialabyś, że dlugo zwlekaliśmy itp. Przeczytaj zanim coś napiszesz. Jestes dumna ze swojego pseudo dziewictwa spoko twoja broszka.. Ten topik nie został założony dlatego zeby obrazac się nawzajem, najwyraźniej jeszcze nie dorosłaś do powaznych tematów.

pewnie poszła juz spać.. albo ,,narzeczony,, ( bo przeciez tak lepiej brzmi) obraca ja na wszystkie sposoby. A jutro kolejny temat z serii: ,,Czy moge być w ciąży?,,

Gość dziewica z błoną
A czy jacie obrazam ?? Moze z tym wzlekalam, a przedtem mialas pięcdziesieciu w piździe i co ??? Możesz mieć HIVA albo inne syfy, Twoj partner nie ma pewnoscow

Gość dziewica z błoną
kolejny temat z serii czy moge byc wciaz to moze ty zalozysz , skoro sie w cipe ruchasz jak krolik !! Tak, narzeczony brzmi lepoej a niedlugo mąz, a Ty co masz konkubenta ?? hahaha

widze ze dla ciebie za ciezki temat dzieciaczku.. w wieku 13 lat miałam już 34 partnerow seksualnych i dodatkowo pseudo dziewico koń brał mnie od tyłu. Ża l mi cie żyj dalej ze świadomością, ze jestes dziewicą i badz z tego dumna :D Pewnie narzeczony smieje się z ciebie z kolegami jaka z ciebie ,, cnotka,, buhah...Jebana pusta analna dziwka z ciebie i tyle i w tym momencie juz tobie podziekuje..

czytaj posty analny pustaku bedziesz wiedziec czy mam kochanka czy jestem metresą żoną czy narzeczoną

dokladnie tak jak mowisz.. ona wrecz jest tego pewna..

i dumna zapomnialam dodać:):P

Gość dziewica z błoną
A mi żal Ciebie, dziwko przejechana w cipsko na sto sposob

Zakaz seksu przedmałżeńskiego wymyślili faceci i usankcjonowali religijnie tylko po to by zagwarantować sobie że dziecko będzie ich. Wszystkie nakazy religijne są po coś i są zazwyczaj praktyczne, a w tamtych czasach były. Np jedzenie koszerne i zakaz jedzenia wieprzowiny jest po to by uniknąć zepsutego lub zakażonego mięsa. tak samo ryby z łuskami i bez. Obrzezanie ułatwiało a właściwie rozwiązywało problem higieny bez dostępu do wody

Gość tak ale czasy się zmienily
zmienily się realia, a Kościól zatrzymał się tysiące lat temu

Gość dziewica z błoną
a raczej powinnam napisac już bez błony porwalismy sie z moim narzeczonym i zaczlismy sie kochac no wiecie tak normalnie w cipsko i on mi sie spuscił a powiedział mi ze zleje mi sie na brzuch i okazało się ze mam dni plodne tak strasznie sie boje bo mam dopiero 16 lat..Anal i oral nam juz nie wystarczył ale czy tak był cudowny. Po arz pierwszy bylam trzezwa podczas stosunku..

Gość dziewica z błoną
To wyżej to bezczelny podszyw. Masz jakieś kompleksy podszywie ??? Sama sie pewnie pierdoliłaś w wieku 13 lat i teraz sie podszywasz pod innych, przejebana na 4 strony świata wielkimi pałami i teraz masz studnie zamiast cipy i żal ci dupsko ściska, pojebusko.