Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZmartwionaMadzia

Ból Jajników Prosze o Porady.

Polecane posty

Gość mama po cc
możesz spróbować w tygodniu poprzedzającym spodziewany okres, ale jeżeli masz regularne okresy, jeżeli nie, poczekaj do terminu @ i zrób test

Gość mama po cc
ja miałam w bardzo wczesnej ciąży ból jajnika, kiedyś nawet tak kłuło że się aż bałam co mi jest... no i teraz ten "ból jajnika" śpi sobie w łóżeczku, czego i Tobie życzę :)

Gość ZmarwionaMadzia
Hej mama po cc dziekuje ze sie odezwalas no nie ukrywam ze chcialabym aby ten okres nie nadszedl ale nie mysle o tym wogule co bedzie to bedzie jak nie teraz to kiedy indziej:) mam tylko nadzieje ze nie jest to nic powaznego zadne zapalenie itp;)Kupilam testy na allegro bo sa tanie po 1zł tylko wlasnie nie wiem czy sa dobre i wiarygodne czy lepiej kupic a aptece nie znam sie na testach to moja pierwsza sytuacja gdzie mozna byloby przypuszczac ciaze;)

Gość ZmarwionaMadzia
Przeczytalam tu na forum wiele odpowiedzi ze na poczatku ciazy i po zapodnieniu dziewczyny czuly ból piersi albo piersi byly powiekszone ja nie czuje bólu ale tak jakby byly twarde troche nabrzmiale...nie dawno stojac przy lusterku stwierdzilam ze kiedys mialam jedrniejsze piersi a teraz troche opadly i wlasnie teraz mam je takie jakby ciezkie;)

Gość mama po cc
mi piersi też "powiększyły się" ale dopiero poczułam to w dniu kiedy zrobiłam test - z racji tego że miałam jakieś zakłócenia z okresem nie powiem który to był dzień bo sama nie wiem ile to było po owu... w każdym razie 2 tygodnie wcześniej byłam u gina, który na usg nic jeszcze nie widział a test też był negatywny - powiedział tylko że to wygląda jak po owulacji i żebym za 2 tyg zrobiła test, chyba że dostanę okres - i nie dostałam... i dopiero wtedy poczułam powiększenie piersi - a jajnik mnie już wcześniej bolał, a raczej kłuł - tak czasami, nie ciągle :) innych objawów w ogóle nie miałam... później zaczęła się rozciągać macica to tak pobolewało niby jak na okres ale słabiej...

Gość ZmarwionaMadzia
Moze zrobie drugi test....tak z ciekawosci do okresu mam 1,5 tygodnia wiec jak ten wyjdzie negatywnie to juz poczekam..;)

Hej dziewczyny robilam test pare dni temu i niestety wynik negatywny;(a dzis znowu mam od rana bol jajnikow ale nie taki straszny jak ostatnio boje sie troche moze przez to ze sie naczytalam o roznych chorobach i nie wiem czy poczekac do miesiaczki czy isc wczesniej do lekarza ale mysle ze on mi powie ze te bole pewnie sa zwiazane z owulacja.....co doradzacie?

czemu Ty robisz testy tak wczesnie skoro @ masz miec 3 go lipca??!! poczekaj do dnia spodziewanej @ i zrob sikanca albo bete

rbiłam wczesniej bo podobno moze wczesniej niz w dniu @ pokazac ciaze.....to poczekam do @ jak bedzie to wtedy po skonczonej @ pojde do lekarza dzieki za odp.

moze wczesniej ale o jeden dzien...nie wczesniej.uwierz mi znam to z autopsji.a po co masz sie stresowac...zostalo Ci tylko pare dni.powodzenia