Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalalalanananaa

Napieralski to CIACHO:):):):):)

Polecane posty

Gość lalalalalanananaa

Ale on jest przystojny:) no nie wiem po prostu ma cos w sobie takiego,ze zawrocil mi w glowie:P kto tez tak uwaza?

Gość alee
ja tak nie uważam

Gość lalalalalanananaa
eeeee zonka przeciętna:P

Gość lalalalalanananaa
nawet te siwe włosy mi nie przeszkadzają :D jest super przystojny,ciekaweile ma wzrostu :P

Gość rollon
Tak, przystojnyyyyyy :D:D Ciacho :D:D

Gość Sikorski jest obleśny moim
zdaniem,wygląda jak zboczeniec.Grzesiek i jego żona też niezbyt mi się podobają.Ubolewam,że Wojtek Olejniczak nie kandyduje,gdyby wygrał to mielibyśmy najprzystojniejszego prezydenta w Europie :)

Gość lalalalalanananaa
Sikorski też mi się nie podoba :> ale Napieraski ma coś w sobie fajnego, i ciągle mówi "wierzę głęboko":D:D ach oszalałam :P

Gość ggvgij
miedzy innymi wlasnie dlatego na niego zaglosuje :P

Gość jak dla mnie trochę za stary
ale ponieważ wśród kandydatów on jeden nie jest starym dziadziusiem, to i wypada jak "ciacho".

Gość ggvgij
prosze mi powiedziec który z jego pogladów jest komunistyczny?

Gość ggvgij
czekam desztniku mądry

aborcja to jest jego główne danie dziecinko.Nie mówię ,ze kler ma rządzić ale nikt takiego prawa mu nie dał aby prawnie zabijał czy przyczynił się do zabicia nienarodzonych dzieci.Szkoda ,ze on w takiej sytuacji sie nie znalazł.:O:(

Desztnik to nie prezydent ani rząd decyduje o aborcji tylko matka nienarodzonego dziecka. Teraz aborcja jest nielegalna a i tak dochodzi do setek zabiegów. Co by zmieniło zalegalizowanie aborcji?

Gość ggvgij
ja np jestem za aborcją , wiadziales/as moze co sie dzieje w chinach w umieralniach? mysle ze lepiej dla nich zeby sie wcale na swiecie nie pojawily niz zeby mialy sie tak meczyc

Gość o aborcji się nie zająknie
nie ma obawy - musiałby być naprawdę odważnym człowiekiem o dość ugruntowanej pozycji w polityce. Choć wielu ludzi by tego chciało - myślę że nie odważy się zainicjować złagodzenia ustawy aborcyjnej. A tak nawiasem mówiąc wcale moim zdaniem nie jest takie oczywiste, że sejm by taki pomysł odrzucil. Nikt nie ma odwagi pierwszy powiedzieć, że to by należało zmienić, ale gdyby już ktoś zaczął przeciwnie - ciekawe kto miałby odwagę zagłosować przeciw.

Gość dżakeson
e tam ja wolę dojrzalszych. :) może powiecie, że jestem chora ale mi się Komorowski podoba, taki stateczny, spokojny widać, że dobry ojciec, mnie takie rzeczy pociągają u facetów :)

Gość na wybory marsz
szkoda,że Sikorski przegrał z Komorowskim -miałby duże szanse teraz

Chantalka-----. dlaczego takich oszolomów wybieracie? demokracja jest przezytkiem.Co się stało w Grecji kolebce demokracji i w innych tym podobnych państwach.Tylko nas ratuje jako państwo monarchia konstytucyjna.To co głosi Korwin-Mikke.Socjaliści,komunisci,lewacy muszą iść do lamusa historii.

Gość widać że dobry ojciec? po czym
Przez całe lata 80te zajmował się konspiracją, siedzeniem w pierdlu, ucieczką, ukrywaniem się po ludziach czasem bez środków do życia - nie przeczę, że to szlachetne z punktu widzenia walki o wolną Polskę, patriotyzm, ideowość, ale o czym już świadczy, że w pomiędzy jednym a drugim internowaniem, w niepewnych czasach, robi czwarte dziecko niepracującej żonie i zostawia ją, niech sobie kobitka radzi, bo on jest zbyt zajęty patriotyzmem żeby pomóc uprać pieluchy w komunistycznej Frani.

Póki młodzi tego nie zrozumią będzie tylko gorzej.Po co nam Unia była potrzebna.Jak państwo stracilo na tym.Czego Anglia,Szwajcaria i inne nie pchają sie do tego "dobrobytu?"

Detsznik---> chyba nie powiesz mi, że to, co głosi Mikke nie jest bełkotem oszołoma. Możesz mi wytłumaczyć co zmieniłoby w naszym państwie wprowadzenie monarchii? W wielu państwach ona jest a o wszystkim i tak decyduje ostatecznie rząd.