Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalalalanananaa

Napieralski to CIACHO:):):):):)

Polecane posty

Gość ggvgij
napieralski patrzy w przyszlosc a nie jak reszta, rozpamietuje to co bylo

widać że dobry ojciec? po czym------> to byś sie pomylił jak związek ich zabezpieczył przed taka ewentualnością.Wałęsa to kiedyś przyznał,że mieli lepiej aniżeli pariasi zwiazkowi.

ggvgij-----> powtarza banały za kwaśniewskim trzeba poczytać więcej literatury na ten temat a nie bzdety opowiadac:D

Gość widać że dobry ojciec? po czym
Przed jaką ewentualnością?

Co by zmieniło zalegalizowanie aborcji?---Chantalka przecież to bardzo proste państwo musiałoby dotowac do tego.Czyli zgodzić sie na zabijanie.

Gość ggvgij
kwaśniewszkiego wybrali polacy dwa razy wiec dobrze ze sie na nim wzoruje:P

23:54 [zgłoś do usunięcia] widać że dobry ojciec? po czym Przed jaką ewentualnością?-------> na jakim ty świecie żyjesz?Jak by kogokolwiek zamknęli w kryminale bez sadu(tak bywało) to rodzina otrzymywała pieniądze związkowe na utrzymanie.

http://wiadomosci.onet.pl/2186150,12,bruksela_sciga_polski_rzad_za_powodz_odpowiedz_tuska,item.html http://markd.pl/afery-po/ przybyłem... zobaczyłem... obiecałem... :D :D :D Pan Komorowski: "Woda ma to do siebie, że się zbiera i stanowi zagrożenie, a potem spływa do głównej rzeki i do Bałtyku :D W zeszłym roku powódź, w tym roku powódź, więc pewnie ludzie są już oswojeni i obyci z żywiołem :D O Bronku - Kto ty jesteś? - Jestem Bronek, prosty jak od szpadla trzonek! - Jaki znak twój? - Fałsz, obłuda! - A w co wierzysz? - w Tusku cuda! - Gdzie ty mieszkasz? - W polskim grodzie! - W jakim kraju? - Gdzie powodzie! - Czy Kraj kochasz? - Jak pieniądze! - A w co wierzysz? - Że porządzę! - Czyli wygrać chcesz wybory? - Tak! Choć mam z tym problem spory! Lud me kłamstwa, zdrady czuje i z poparcia rezygnuje! - Cóż byś zrobił zatem chętnie? - Zniszczył Jarka dokumentnie!

Desztnik---> ale teraz tej zgody nie ma a kto chce, ma ochote i pieniądze i tak aborcji dokonuje. Poza tym co to za jakies głupie wyobrażenie o aborcji niektórzy mają...chyba tylko faceci. Przeciez żadna kobieta nie usuwa ciąży jeśli nie jest to konieczne, a nawet jeśli to trwale odbija się to na psychice i gdyby zalegalizowano aborcję na pewno nie byłoby wielkiego BUM na te zabiegi. Teraz za to dorabiamy kasy chorych w Holandii i UK:-O

druga_Irlandia--------bardzo dobry przykład pokazała osoba irlandia.Tak ze wszystkimi lewakami i prawicowymi jest:D

Gość ggvgij
kto słuchał faktów teraz w rmf? własnie mowili ze przeprowadzili ankiete internetowa i 30% ma napieralski i jest pierwszy :D jupi:D

Chantalka-----> masz jakieś dziecinne pojęcie poczytaj wcześniej co o tym pisałem

No właśnie czytam Cię Desztnik i rozumiem doskonale. To że żyjemy w zacofanym państwie znakomicie tłumaczy Twoje poglądy. Ale...każdy ma swoje zdanie, nie krytykuję.

ggvgij------. ciesz sie obyś sie nie przejechała osoba :D takich historii było wiele ale ciebie na świecie nie było i nie chce ci sie poczytać tylko androny trujesz:D Mas juz wakacje bo wygladasz na takiego głupka umysłowego:(

Gość widać że dobry ojciec? po czym
No nie znam szczegółowo tamtejszej sytuacji państwa Komorowskich, nie mam powodów wątpić, że się kochali, ani że dzieci były chciane. Czytałam wywiad z p. Anną Komorowską w "Angorze", w którym opowiadała, o tych trudnych latach. Jeśli tu na kafe założy topik 16 latka w ciąży piszecie na ogół, że jest nieodpowiedzialna bo nie ma zawodu, nie ma jak utrzymać dziecka, będzie jej trudno się nim opiekować bez pomocy rodziców itp. Czy nie wyobrażacie sobie że taka 16 latka dzisiaj ma o 10 razy lepiej i łatwiej niż taka pani Komorowska w latach 80tych? I to m. in. dzięki temu, że jesteśmy w UE.

Chantalka-------. kiedyś przeczytałem tutaj na cafe,ze ktoś załował RPA.ONI mieli DOBROBYT w 1970 r.Gdzie my dziś jestesmy???

Gość ggvgij
wakacje to ja mam od konca kwietnia :D poza tym , masz racje nie mam bladego pojęcia o polityce, lecz muszę cie zmartwic nie jestem nieinteligentną osobą lecz ludzie majacy taka wiedze na temat historii jak ja tez pójda na wybory :D zaskoczony:D?

Masę polaków w latach 80 tych jak uciekło przez zieloną granice właśśnie kierowali sie do RPA.Co nasi możni opowiadali jak wejdziemy do Uni to miejsce pracy sie otworzą.Jakby 1 milion Anglików nie wyjechało na stałe z Angli nikt by nie zobaczył na szmacie pracy tam.

Zresztą wy sobie bata kręcicie na siebie nie ja.Ja te obiecanki przezyłem.Jak nie wybierzecie Korwina za niedługo będzie szloch i płacz na cafe.Zobaczycie sami.

Gość ggvgij
no własnie, my bedziemy plakac a nie wy staruch, wy niedługo umrzecie wiec dajcie nam młodym zdecydowac

Gość wiesz co Desznik
nie wiem jak Ty, ale ja, gdyby nie UE nie miałabym np. komputera i dostępu do opowiadania pierdół na kafe - podobnie jak telefonu komórkowego, telewizji cyfrowej i tym podobnych bzdur, które jednak czynią nasz kraj nowoczesnym w sensie takim infrastrukturalnym.

ggvgij------> czy pójdą co sie znają tak jak ty mam to w głębokim poważaniu.Wiem co będzie jak niewłasciwego wybierzecie.

Chantalka------- a jesteś przekonana ,ze nie ma?? jest 60% bezrobocie tylko prawdy nigdy sie nie dowiesz ,gdyz manipulują wszyscy co do złoba sie dostali.:D

Desztnik--->więc skąd masz pewność, że Mikke gdy dostanie się do żłoba nie zacznie manipulować? Oni wszyscy przecież tylko kręcic i mataczyć potrafią, nie oszukujmy się, Korwin mało tego, że po dorwaniu się do władzy rozpocząłby przekręty to jeszcze wygląda jak cymbał z tymi muchami.

Gość skąd wiecie że JKM pomoże
Dlaczego uważacie, że jako prezydent zacznie mniej gadać a więcej robić, skoro na razie jego cała działalność ogranicza się do słów. A przecież był już raz w parlamencie: co zrobił? powalczył z ubekami - ok. Ale co zrobił w związku ze swoim własnym programem? Było to jeszcze przed 1997 r., kiedy nie istniała konstytucja - wiele kwestii było wówczas otwartych, nie byliśmy w UE ani w NATO - taki pojedyńczy poseł miał wtedy całkiem niezłe pole do popisu - a on nie robił nic. Przez te wszystkie lata mógłby trochę zmienić - mógłby zostać niezależnym posłem, mógłby działać w samorządzie, mógłby wnieść inicjatywę ustawodawczą wraz z członkami swojej partii. Nie wiemy czy by się udało czy nie, może byłby "blokowany", jak to on lubi mówić, a może wcale nie - nie wiemy bo on nawet nie próbuje nic robić. Chce być tylko prezydentem - pełnić najzaszczytniejszą z możliwych funkcji (z braku króla, ale lepsze to niż nic). I co on będzie robił jako prezydent? Czy aby na pewno coś innego niż tylko GADANIE?

wiesz co Desznik--------> to nie Unia załatwiła tylko postęp.Jak weszliśmy do Uni Niemcom zmniejszyło sie bezrobocie z 20% do 12% A inne państwa Unii? Cieszyli sie ,zę nas wykołowano.U nas zamykano zaklady świetnie prosperujące a tam otwierano dawno nieczynne.I jak Kwaśniewski,pożniej Buzek,Miller zachwalali.Gdzie ci ludzie mieli interes aby kraj rozwijać.Swój interes do dziś maja.

skąd wiecie że JKM pomoże-------. w Sejmie jak nie masz większości to tylko pogadać możesz śmiało.Zadusili jego śmiałymi projektami,przeciez Korwin nie od dziś glosi te hasła.

Gość ,,,1234
Korwin i tylko on!!! Żaden z z pozostałych kandydatów mnie nie przekonał!!!!!