Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalalalanananaa

Napieralski to CIACHO:):):):):)

Polecane posty

Gość ???????
Desztnik- parasol (z czeskiego) Porąbaniec może i mam.Tego nie wiesz i nie będziesz wiedział :)

Wiem, że bardzo byś chciał utrzec mi nosa i przyłapać mnie na tym, że pieprze co mi slina na klawiaturę przyniesie. Próbuj dalej...zmień jeszcze ze trzy raz nick, może Ci się uda. Myslałam, że jesteś ok...ehhh

w sensie czy nick stuknięty Porąbaniec mi coś mówi? Mogłabym uznać to za Twoja autokrytykę. -------> bądż konsekwentna .tutaj skrytykowałaś tak iluzorycznie (zabezpieczyłas sie mogłabym)

Ale po co ta pseudoanaliza, wiem co napisałam. Nie przyszło Ci do głowy, że może szanuję ludzi z dystansem do siebie?

Gość ???????
To Wy tu sobie dyskutujcie a ja zmykam. Może podyskutujemy po ogłoszeniu wyników wyborów???

Chantalka------> moze to wynika z tego ale tak wxcale nie jest jak sobie wyobrażasz,że "poluję".Jaki cel miałbym w tym jak wspaniale mi sie z tobą rozmawia.Przecież nie dąże do twojej destrukcji:(

Chyba naprawdę Ci się nudzi. Mało mnie interesuje czy tu sobie polujesz czy nie...a poluj se :D Możesz też próbować mnie mieszać z błotem, rób co Ci się podoba, rety... nie rozumiem tylko tych testów na prawdomówność:P

Chyba naprawdę Ci się nudzi. Mało mnie interesuje czy tu sobie polujesz czy nie...a poluj se Możesz też próbować mnie mieszać z błotem, rób co Ci się podoba, rety... nie rozumiem tylko tych testów na prawdomówność---------ejże nie było to grzeczne z twojej strony chyba dokładnie nie przeczytałas wcześniejszego wpisu:(

Nie wiem...może dla frajdy, może dla satysfakcji, a może jestem śpiąca i przewrażliwiona:D

Chantalka----. tutaj jest na cafe zawsze szczery on całe frazy przenosi,zwraca każdy przecinek gdzie ma byc i roztrzasa na czynniki pierwsze wypowiedz.Zapytałem jaki ma cel w tym jak jest po studiach i deprymuje przedmówcę.Wiesz co mi odpowiedział.Nic.To tez jest odpowiedz:D

:D Stuknięty Porąbańcu grzecznie pożegnam się, idę się walnąć na moje królewskie łoże. Dobranoc więc...baw się dobrze;););)

Nie nie, teraz nie pracuję ale jutro w pracy zapewne umrę. Kończę książkę...pisać;) a przy okazji kafe odwiedzam.

Proza, poezja...pisarka amatorka;) Lubię pisać, szczególnie w nocy, jest cicho, czasem deszcz popada.

Nie zdradzam takich spraw na forum, w zasadzie nawet niewielu znajomych ma pojęcie, że piszę. To co robię jest moje. Może kiedyś ktoś zdoła mnie przekonać żeby wydać tomik poezji czy książkę..na razie traktuję to jak hobby. A Ty czemu nie spisz? kurcze juz 2 godzina przecież.

Faktycznie już spanko mnie bierze ale tak sie interesująco gawedziło,ze nie spostrzegłem się kiedy ten czas minął.Powiedziałbym więcej na mój temat ale rozumiesz cafe.Więc albo mail albo już nic nie powiem.

Jasne, jeśli chcesz się wygadać wal na maila cremakatalana@wp.pl Z tym, że przeczytam jutro bo dzisiaj naprawdę juz spadam. Dobranoc i dzięki za miłą pogawędkę.

Gość lalalalalalanananana
ale zeszliście z tematu :P to,ze napieralski mi się podoba nie oznacza ,ze ide na niego głosować! nie bede na niego głosować,PO to przyszłość narodu,jak ktos idzie na Kaczora głosować to jest niespełna rozumu,czy wy nie wiecie ze cala Europa się z nas śmieje!!! ze znowu bliżniak do władzy ma się dostać,mam rodzine w NiemczecH i tam autentycznie się z tego kandydowania Kaczora śmieją!!! nie ośmieszajcie siebie i Polski PISOWCE!!!