Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalalalanananaa

Napieralski to CIACHO:):):):):)

Polecane posty

prywatnie w Warszawie jest najlepszym brydzystą.Czego się z nim nie chcą zmierzyc aby w bridzu? Ciekawe nie.

Jak grywałem w skata na ślasku dawałem wyzwania najlepszym skacistom i często wygrywałem.Czego taki Kwaśniewski odmawia z nim gry jak grywa w Brydża.?

Gość skąd wiecie że JKM pomoże
no właśnie - głosi. A czy próbował coś robić? Jego klub parlamentarny liczył rzeczywiście 3 czy 4 osoby, ale była przecież grupa niezwiązanych z nim liberałów. Mógł rozmawiać, może nie wprowadziłby rewolucji, ale coś, jakiś mały przepis może udałoby się przeforsować, jakiś krok w kierunku "świata wg Korwina-Mikke". A on co? Poza tym np. zdeklarował, że jeśli nie zostanie prezydentem nie wystartuje w wyborach parlamentarnych, a co tu gadać o samorządowych (może o czymś nie wiem, ale w samorządowych chyba nigdy nie startował) - a na gruncie lokalnym miałby więcej do powiedzenia, mógłby coś małego może zrobić. A on nic - praca w sejmie czy w gminie go nie interesuje - jest mało medialna, niewdzięczna, czasem monotonna - nie to co siedzenie pod żyrandolem.

I w ogóle co mają karty do piernika? Daj sobie już spokój bo pewnie się zasapałeś biedaku a jak widzisz...próżne Twe starania dla młodzieży polskiej nawracania;)

Gość skąd wiecie że JKM pomoże
Taki Andrzej Lepper - może jest populistą, może jego poglądy komuś nie odpowiadają, ale nie można mu zarzucić, że nic nie robił. Może zresztą byłoby lepiej dla nas, gdyby siedział jak JKM i tylko "głosił", ale on bądź co bądź działał. I z kandydata ludu, którego nikt nie brał poważnie, populisty stał się wicepremierem - nie dlatego to mówię, że popieram Leppera, tylko że stanowi on przykład że można coś zrobić żeby zrealizować swoje poglądy, jeśli tylko komuś się chce.

Chantalka -----> nadinterpretujesz moje słowa.wyrażam pogląd swój nikogo nie zmuszam do przestawienia sie na mój.Tylko przedstawiam co będzie jak te oszołomy dorwią sie do władzy urzedu Prezydenta.Wspomnisz moje słowa.Niedługo sama sie przekonasz.jak wybiorą niewłaściwego.

Desztnik--->Niczego nie nadinterpretuję. Chyba Ty robisz to z moimi, bo nigdzie nie napisałam, że kogoś do czegoś zmuszasz:P a wyrażając swój pogląd nalezy mieć szacunek do poglądu rozmówcy (przypominam, że moje nazwałeś dziecinnymi) a jeśli krzyczysz dookoła o tym za czym się opowiadasz a wszystko pozostałe krytykujesz, to już nie jest wyrażanie swojej opinii a jakiś bazar tanich epitetów.

skąd wiecie że JKM pomoże------. no tego długo będą pamietać.Świat miał niezly ubaw. A i u nas był ciągle na ustach.Przeciez Kaczyński mógł być w rządzie mniejszościowym i wygrałby na tym ,.bo jak Tusk robił by przeszkody ponowne wybory i zostałby już z wiekszościa w sejmie.A nieokrzesańca buca dał pole do popisu i skończył się Jareczek.

Gość bvghfvbghvb
a ja sie zastanawiam miedzy napieralskim a komorowskim, na kogo glosowac?? mam mętlik w głowie

Chantalka-------. bo mam takie wrażenie ,ze 15 latki uczestnicza w dyskusji i faktycznie ponosi mnie.Przepraszam jak kogoś uraziłem.

Desztnik---> gdy ja mam wrażenie, że rozmawiam z gównażerią najczęściej wycofuję się z dyskusji. Po co sobie nerwy psuć.

Hehe...no tak, o północy nie za wiele rzeczy jest do zrobienia. Zawsze można iść spać. Poza tym dyskusje o polityce ZAWSZE kończą się jakimś sporem, niemiłą wymiana zdań, niepotrzebnymi złymi emocjami....a przecież wstał nowy dzień. Weźmy głęboki oddech i poddajmy się ciszy wyborczej:D

Zgadzam się z twoimi wypowiedziami ale czasem mam wrazenie ,ze większość tutaj niepełnoletnich jest,gdyż bardzo naiwnie dyskutuja.Nie mówię o wszystkich tematach ale zdarzaja się takie.:)

A co....ciekawość zżera co?-------> ciekawośc ludzka rzecz jak jest dlaczego nie można podziwiac osobę.:)

Przecież to jest kafeteria...co tutaj może dziwić? Obecność gimnazjalistów to zabawny i irytujący element kafe, trzeba się przyzwyczaić:P lub spędzać bezsenne noce oglądając TV...;)

aj tam zaraz podziwiać. Wjechałam tu ze zdjęciem kilka miesięcy temu po jakimś czasie wywaliłam ze stopki, parę osób zdążyło mnie zobaczyć. Tym, którzy nie zdołali pozostaje wyobraźnia i...ludzka ciekawość:)

Chantalka-----> z tą maszynka rozstałem się 2 lata temu więc filmy tez tutajoglądam i na czasie.Wybór kolosalny to co sie mam szczypać.OOOOOOOOO i za nimi powiem wybierajmy przyszlość:D:D:DJakie na czasie i lotne:P:D

Gość serużonka
a mi się bardziej Jarek podoba niż Grzesiek :D

Chantalka------> az cie podziwiam,gdyż z takim prowokacyjnym nickiem wjechałem tutaj a TY jakby nic sie nie stało:)

Gość ???????
JKM-ma ciekawe poglądy na temat kobiet. Zdumiał mnie wypowiedzią o tym,że kobiety nie powinny mieć prawa do głosowania. Nie życzę sobie takiego prezydenta. Stawiam na młodość i głosuję na Napieralskiego. Życzę dobrej nocy i udanej niedzieli.

w sensie czy nick stuknięty Porąbaniec mi coś mówi? Mogłabym uznać to za Twoja autokrytykę. Nie czytałam Cie wcześniej.