Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dior_88

Chce normalnego chłopaka!

Polecane posty

Gość zabawa na skeyp
możemy to nadrobić razem słodziutka:)

"bylam u wrozki pare lat temu i sie sprawdzilo.....moze i ty idz" Fajnie robić z siebie na forum głupią cipę? :D

Nie mysl o tych zlych chwilach pomysl o tych dobrych....i nie cofaj czasu to jest teraz nie wazne gdybys miala 60lat i powiedziala ze facet zmarnowal ci zycie to ok ale masz dopiero 21 i cale zycie przed toba!!!!By rozpoznac w zyciu dobrych ludzi najpierw trzeba umiec rozpoznawac tych zlych;)

Gość zabawa na skeyp
Taka słodka z Ciebie blondynka nie wiem jak by można było Ciebie zdradzić

Rozen spadaj.....mi sie sprawdzilo wszystko co wyczytala mi z kart....gdyby tak nie bylo nie pisalabym o tym

Gość zabawa na skeyp
Nie oceniaj mnie po niku-pisałem akurat do takiego tematu i taki nik mi został

Nauczysz sie oceniac ludzi po wygladzie to wszystko bedzie ok, kwestia wprawy ;)

Jakoś ten nick mnie nie przekonuje. Masz rację. Muszę poszukać nowego normalnego chłopaka.

Dior,Ty chyba zakochujesz sie w swoim wlasnym wyobrazeniu o tych facetach,a nie w nich takich,jacy rzeczywiscie sa...czas najwyzszy,zebys spadla z orbity na Ziemie i zeby Ci rozowe okulary z noska zlecialy:) (nie pisze tego zlosliwie-zeby nie bylo).

"mi sie sprawdzilo wszystko co wyczytala mi z kart....gdyby tak nie bylo nie pisalabym o tym" Ale trzeba być kretynem by wierzyć w takie bzdury... Numerów totolotka nie opodała bo zapomniała czy też było płatne ekstra? Tak to jest moje tanie pustaki gdy się wybiera bajeranta z miodem w uszach a chłopaków którym naprawdę zależy spławia się i wyzywa od ciepłych kluch. Może dla was rzeczywiście lepsza jest świadomość, że facet traktował was jako wór na spermę niż dać szanse temu 'gorszemu'. Macie za swoje :D

Gość a ja jestem...........
psychiczna i sie zastanawiam czy mogę kogoś lubić i fantazjować sobie choć wiem ze nigdy nie będziemy razem ?

Swoją zdradę tłumaczył chwilą słabości. Haha żałosne to było. Nie chce go znać.

Gość zabawa na skeyp
Co ma nick do tego kim jestem-może mnie poznasz a wtedy powiesz coś na mój temat.Nigdy bym nie zdradził ukochanej osoby a jak bym to zrobił to na pewno bym tej osobie o tym powiedział i dal prawo wyboru ponieważ jestem bardzo szczerą osobą i sam tego oczekuje

Jakbys miala ochote pogadac to pisz na moj email chetnie porozmawiam paulapaula26@wp.pl;) i nie martw sie hak mu w smak i tyle a Tobie napewno wkoncu sie ułozy;)

Po 1. Nikt tu nie jest pustakiem po 2. Żadna kobieta nie jest "worem na spermę" po3. Nie wybierałam sobie chłopaka kena z wystawy sklepowej tylko normalnego chłopaka. Po 4. Nie przebieram w chłopakach jak w rękawiczkach. Po5. Gdybym wiedziała że tak to się skończy to bym 4lata temu nie zakochała się!

Gość zabawa na skeyp
dior_88 to jak będzie?Poznamy się bliżej ????

Gość zabawa na skeyp
bliżej to znaczy np w realu

"Po 1. Nikt tu nie jest pustakiem" Tym gorzej dla ciebie bo to tylko znaczy, że lecisz na tych co mają charakter kurwiarza. "po 2. Żadna kobieta nie jest "worem na spermę" " A żaden facet nie oszukał by kobiety. "po3. Nie wybierałam sobie chłopaka kena z wystawy sklepowej tylko normalnego chłopaka." Baaardzo normalnego, jak widać :D "Po 4. Nie przebieram w chłopakach jak w rękawiczkach" A gdzie ja to sugerowałem? Nie zmieniaj tematu. "Po5. Gdybym wiedziała że tak to się skończy to bym 4lata temu nie zakochała się!" Jaka szkoda, że nie możemy przewidywać przyszłości, prawda? Ale od czego mamy rozum? Może warto następnym razem użyc głowy a nie d**y?

Gość zabawa na skeyp
bzykac sie :P

Więc tak podejrzewam że nie jesteś nawet z pomorza a co dopiero z moich okolic. Nic o Tobie nie wiem. Nie wiem ile masz lat kim jesteś itd. A na kafe nie da się poznać kogoś.

Gość zabawa na skeyp
ktoś się podszywa pode mnie więc nie zwracaj uwagi na to