Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdruzgotana29__

zostałam oszukana przez dewelopera!!!

Polecane posty

Gość zdruzgotana29__

Jestem załamana!!! wpłaciliśmy z mężem łącznie 490 tys zł i deweloper ogłosił upadłość. Nie wiem co mamy robić!!! To chyba jakiś koszmarny sen!!!!!! Developera sprawdziliśmy szczegółowo. Wszystko wyglądało ok. Nawet nie miał nigdy poślizgu przy oddawaniu mieszkań, zawsze na czas. Boże co my zrobimy!!!!!!! Wyjechaliśmy 8 lat temu do Irlandii i harowaliśmy jak woły żeby mieć własne M. Osiem lat wyrzeczeń i ciężkiej fizycznej pracy. Oboje mamy wyższe wykształcenie a mimo to pojechaliśmy pracować fizycznie, często na kilka etatów. Zdarzało się, że przez kilka miesięcy spaliśmy po 2, 3 godziny. Zero imprez, nowych ciuchów, tylko niezbędne rzeczy. Na kredyt w Polsce nie mieliśmy szans ponieważ odziedziczyłam spore długi po ojcu alkoholiku i długo musiałam je spłacać. Nie obyło się bez komornika. Teraz nie wiem już czy mam się śmiać czy płakać ( oczywiście swoje już wypłakałam). Na odzyskanie pieniędzy mamy małe szanse bo przed nami w kolejce po kasę jest choćby wypłata dla prezesa!!!!!!! Sprawa pójdzie do sądu ale nie wiem czy będzie szansa na jakiekolwiek odzyskanie pieniędzy. Na chwilę obecną wynajmujemy kawalerkę, za 6 miesięcy powiększy się nam rodzina. Mieliśmy już być po przeprowadzce a teraz??? Boże co my zrobimy??????

Gość takkkkk
tak to jest w życiu prze*j*e*b*ane

Gość kozucccka
sa jakies nrmy prawne sa jakies sposoby, niewierze ze tak zstaniecie bez niczego....jak to sie stalo ze upadł i podaj nazwe i gdzie miay byc mieszkania??

Gość kawa z mlekiem 89
wspolczuje ogromnie ;[

Gość kozucccka
podaajz kad ten deweloper??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Gość diana

Nie można tak tego zostawić. Tez się sądziłam z nieuczciwym deweloperem i dobrze, że miałam dobrego adwokata - pana Cejrowskiego. Doskonale wiedział co robić żeby wygrać tą sprawę i tak też się stało.