Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madeline_Oh

troche mi przykro...

Polecane posty

Gość kredka brunetka
zrozpaczona- nie, ja jestem w bardzo szczęśliwym, wieloletnim związku, w którym mamy do siebie 100% zaufanie. Pamiętanie o datach to Twoim zdaniem dowód miłości? Akurat mój mężczyzna ma wyjątkową pamięć do wszelkich dat, lepszą niż ja. Ale większość facetów których znam potrafi zapomnieć np. o rocznicy poznania się czy innym ważnym dniu, ale potem nadrabiają z nawiązką! To, że facet o czymś zapomina albo nie zdaje sobie sprawy z wagi wydarzenia może wynikać po prostu z odmiennych poglądów. Rozumiem jednak, że Twój facet z marszu może wymienić datę pierwszego złapania się za ręce oraz pierwszego wspolnego gapienia się w rozgwieżdżone niebo :D

Gość kredka brunetka
O mój związek się nie martw, bo mój facet jest akurat idealny i niczego mu nie brakuje :) Twoje porównania są troszkę nie na miejscu. A jeśli przykładowo dla dziewczyny ważna jest data pierwszego złapania się za ręce, to jeśli facet zapomni o rocznicy to oznacza, że jej nie kocha? Nie, po prostu nie domyślił się, że dla niej takie coś może mieć znaczenie.

Gość chinota
jeżeli nie będzie "wywywał doop" i jesteś co do tego pewna - to dlaczego nie, każdemu się należy trochę wolnego, jeżeli nauka go nie interesuje, a ty i tak będziesz z nosem w książkach.

Gość zrozpaczona Narzeczona :(
kredka brunetka ja o gruszcze a ty o pietruszcze rozmiawiamy o absolutorium a nie o zlapaniu sie za raczki i nie rob z facetow takich bezmozgow ktorzy nie potrafia rozroznic bzdety od czegos wazniejszego a jak ktos ma slaba pamiec moze sobie w kalendarzu zapisac Narzeczony akurat pamieta date i dzien tygodnia pierwszego i drugiego spotkania pamieta pierwszy sex pierwzsze kocham cie ale nie swietujemy tego nie wspominamy tak poprpstu pamieta natomiast i jest to przeszlosc a nie jakies wydarzenie przyszle w kotrym jest mile widziana obecnosc partnera nie wyobrazam sobie ze dzieje sie w naszym zyciu cos waznego a jedna czy druga strona o tym nie pamieta jak ja wrocilam na studia to nareczony z wlasnej woli wzial urlop i przyjechal do mnie rano zbey ze mna byc i towarzyszyc w 1 egzaminie po powrocie i akurat dla niego to nie bylo nic waznego ale pomyslal ze ucieszylabym sie gdyby wtedy ze mna byl

Gość chinota
Madeleine po prostu mu powiedz o tym co czujesz w tej sprawie że jest ci "trochę przykro..." że nie myślał o twoim absolutorium i że tak łatwo się decyduje na samotny weekend, decyzję zostawiłabym jemu, ale żeby wiedział jak się ty czujesz w tym temacie, niedobrze jest gnieść jakieś żale i pretensje ukrywać... powiedz mu na czym ci zależy i czego od niego oczekujesz, i porozmawiacie...