Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 pajacyk z pajacykowa

Czy ktos z Was slyszal o Katolickiej Odnowie w Duchu Swietym???

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
pajacyk z pajacykowa 2010.06.18 Raz z ciekawosci poszla z nia na to spotkanie moja mama.I tak mi opowiadala-"weszlam tam do tej kaplicy,patrze a tam przed oltarzem leza jacys ludzie.Pomyslalam ze to jacys inwalidzi.Podeszlam z G.(moja ciotka) do oltarza,ten caly ich guru polozyl G.rece na glowe,patrze a ona -lup,na zimie.Krzycze-G. wstawaj!Wtedy ktos do mnie mowi-prosze sie uspokoic,G. dostala moc Ducha Sw. xxx Ogromnie ubawi艂 mnie ten fragment, 艣miej臋 si臋 jak g艂upia :D Wiem, 偶e to baaardzo stary wpis, ale chcia艂am za niego podzi臋kowa膰. Czasem w艂a艣nie takie proste opowiastki pomagaj膮 "spu艣ci膰 par臋" i nabra膰 dystansu do tematu. Sekta sekt膮, najwa偶niejsze, 偶e nie wszyscy ludzie daj膮 si臋 zwariowa膰. 艢wietna ta Mama -"G. wstawaj!" :D :D :D

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
go艣膰 2017.06.11 osoba wcze艣niej pisz膮ca pi臋knie wypowiada si臋 o odnowie i to wszystko prawda ja tak to ocenia艂am na pocz膮tku ale teraz znam ca艂膮 prawd臋 o tej wsp贸lnocie i powiedzia艂 mi to ksi膮dz 偶e by艂am 偶le prowadzona i zbyt wra偶liwa 偶eby tam ucz臋szcza膰 wi臋c prosz臋 mi nie m贸wi膰 偶e odnowie wszystko gra . stara spiewka - zbyt wrazliwa ojojoj. mialam w okolicy osobe z innej sekty w kosciele katolickim (droga neokatechmenalna). gdy zakumala, ze cos jest nie halo, i zaczela spisywac, a potem konfrontowa膰, to jej powiedzieli, ze jest zbyt wrazliwa i jej sie to wszystko przyslyszalo hahahaha. dala sobie z nimi spokoj i slusznie. przepraszam za capslocka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
(test, komputer mi szaleje) o mam polskie znaki, a nie mam capslocka, ciekawe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie rozumiem przepraszam za spam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
(test na polskie znaki - konfrontowa膰)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kto艣 tu pyta o ruch odnowy za granic膮. Nigdy si臋 z tym nie spotka艂am, w przeciwie艅stwie do na przyk艂ad 艣wiadk贸w Jehowy (maj膮 swoje oznakowane budynki oraz rozdaj膮 gazetki). Ale w internecie mo偶na wpisa膰 odnowa de i zobaczycie, 偶e w takich Niemczach to dzia艂aj膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
znam osobe ktora w to wsiakla. z mojej perspektywy jest to rodzaj ucieczki albo 艂apania sie brzytwy. szukaj膮 zdesperowanych osob ktore maja rozne problemy oferujac poczucie wspolnoty wzamian za wyrzecznie sie myslenia i rozsadku. o ile ta osoba byla ledwo religijna to teraz wierzy ze swiat ma 10 tysiecy lat, modli sie w jezykach co wyglada jak by byla szalona, wszystkich chce nawracac dogmatami z biblii, byla swiadkiem uzdrowien w tym odrastajacych konczyn i to nawet nie sa najgorsze bzdety ktore slyszalem... nie mowiac o inwigilacji sekty, kiedys sie natklalem na arkusz w ktorym trzeba bylo podac wszystkie informacje o sobie i rodzinie w艂膮cznie z ich osobistymi problemami i zarobkami... nie mowiac o obciazeniu finansowym bo trzeba tam placic dziesiecinie, wciskaja ksiazki jakis zachodnich kreacjonistow i organizuja zjazdy jakis guru... ona jest w tym szcz臋艣liwa ale ja to widze jako cos toksycznego i nie konstruktywnego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Chytrusek

I piek艂o, i niebo istniej膮 tylko pomi臋dzy naszymi uszami.聽

Udost臋pnij ten post