Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Korwin & Kaczyński!

Nim zacznie się cisza wyborcza!

Polecane posty

Gość Korwin & Kaczyński!

Ludzie! Jedynym słusznym wyborem jest głos oddany na Janusza Korwina-Mikke! Głosujmy więc w pierwszej turze w zgodzie z naszymi poglądami, przekonaniami i sumieniem na Janusza Korwina-Mikke! Nie zwracajmy uwagi na sondaże! A jeśli się pan Janusz Korwin-Mikke nie dostanie do drugiej tury, nie daj Boże, i staniemy przed wyborem mniejszego zła odłóżmy nasz poglądy na gospodarkę na dalszy plan bo najważniejsza jest Polska! W drugiej turze głosujmy na pana Jarosława Kaczyńskiego! Nie sprzedawczykom pozwólmy PO zgarnąć pełni władzy!

Gość męczą mnie wybory 2010
lepiej II tura...korwin napieralski... bo jak jeden z tych komorowski i kaczysnki zostanie do II tury.. ludzie nie lubia kłotni...wiec na Jk nie beda glosowac..maja dosc..obiecanek tuska..wiec na Po tez nie...zostaja pozostali kandydaci..mikke napierał..pawlak..itp

Gość Korwin & Kaczyński!
Ale Kaczyński nie jest wcale taki zły, pomijając że jest za rozbudowanym socjalem, jest patriotom! I mówi do rzeczy a nie od rzeczy jak Komorowski bredzący dziś o jakiejś łodzi któremu Kaczyńskofobia chyba na mózg poszła czy Napieralski który obiecywał laptopy bo myślał że jakiś idiota kupi te obiecanki i zamiast konkretami to zajmował się dwiema blondynami i tańcami a jak przyszło co do czego to uciekł wystraszony przed staruszką bo ta spytała o konkrety. Ja wiem i pamiętam co mówił Kaczyński o koalicji z Samoobroną a potem co było. Pamiętam to ale trzeba też pamiętać że winnych tego stanu rzeczy i Leppera w rządzie było dwóch! TUSK był tak samo winien! Tak samo obiecywał PO-PiS a potem jak przegrał jedne i drugie wybory to się obraziła dziecinka i PO-PiS chuj strzelił przez chore ambicje Tuska! Tylko że zakłamane media wybieliły Tuska i winę zwaliły na Kaczyńskiego!

Gość Korwin & Kaczyński!
Trzeba głosować na Kaczyńskiego w drugiej turze żeby nie pozwolić zagarnąć władzy sprzedawczykom z PO!

Gość Korwin wygrywa
w drugiej turze trzeba glosowac tak jak w pierwszej, na Korwina!:classic_cool:

Gość tylko Korwin-Mikke!
widzę optymista powyżej, naprawdę w to wierzysz? dajcie Bogowie żeby Korwin wszedł do drugiej tury ale ja jestem sceptyczny, podobno 80% społeczeństwa to debile więc maks co Korwin może mieć to 20% głosów, może by stykło na drugą turę a może i nie