Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ratunkuuudieta

Pomocy mam tylko tydzien!!!

Polecane posty

Gość ratunkuuudieta

Potrzebuje blyskawicznej pomocy!!!poznalam przez net faceta, piszmy juz bardzo dlugo i wlasnie sie dowiedzial ze za tydz.dostaje urlop i chce przyjechac a ja błyskawicznie musze zgubic 3-4kg.mam tydzien jak to zrobic?? nie piszcie mi o konsekwencjach itp.pomozcie kto moze:)

Gość yrrtrtr
jedz samo białko -jajka sery jogurty naturalne bedziesz sie xle czuła ale efket murowany

Gość ratunkuuudieta
Sama jaja sery i jogurty naturalnie i to wszytsko?generlanie zadnych warzyw nic jogurty nie smakowe tylko naturlane?no w sumie...hmm a jablko chociaz?kurde tak pytam ale zalezy mi na dobrym efekcie

Gość ratunkuuudieta
ktos jeszcze, jakies magiczne sztuczki???pomozcie

Gość ratunkuuudieta
No tyle z Was sie odchuidza chwali wynikami itd.pomozcie cos chce a wrecz musze schudnac w tydzien!!!

Gość ratunkuuudieta
Bardzo dużo satysfakcje, bede czula sie lzej pewna siebie itd.boze powiedzcie jak Wam sie udalo najszybciej a nie oceniajcie czy cos mi to da

Gość ratunkuuudieta
no dobra to moze kto stosowal taka diete bialkowa?ile mozna zgubic w tydzien?

Gość ratunkuuudieta
beznadziejne to forum ja zawsze odp.ludzion a tu o co czlowiek nie zapyta ciszaaa

Gość ratunkuuudieta
ale pomoc hmmm

Gość a szukaj nie działa
??? jest tu kilka aktywnych wątków o diecie białkowej (Dukan) więc poszukaj sobie sama. tam na bank ktoś odpowie. spadek zależny jest od wagi wyjściowej, ale te 3-4 kilo jest mozliwe. tylko, że później trzeba trzymać dietę bo przybędzie szybciej niż ubyło. jak zawsze w szybkim odchudzaniu zresztą.

Gość to raczej tylko głodówka
albo prawie głodówka. Deta typu 2 jabłka dziennie. Inaczej tego nie widzę. To i tak woda spadnie, ale efekt będzie.

Jedz same warzywa, ale bez ziemniaków i straczkowych. Mogą byc swieże, surówki (bez dressingów, oleju, fety itp.) albo gotowane. Spokojnie przez tydzień Ci cos zleci. Inna sprawa, ze czy będziesz wazyc tyle, co teraz, czy 3 kg mniej to jeśli masz się spodobać chłopakowi to i tak sie spodobasz :-) Te 3 kg nic tu nie zmienią :-) 3 kg to on nawet by nie zauwazył gdyby widzaił Cie teraz i za tydzień :-)

Gość Bożenka:*&
Właśnie warzywa warzywa i tylko warzywa i pij dużo wody no i po 17 nic już nie jedz tylko woda. Warzyw do woli. Ale typu marchewka kalarepka seler pietrucha por te najmniej kaloryczne gotować też je możesz ale w zwykłej wodzie bez niczego. Ja tak stosowałam dałam rade 3,5 kg. Fakt może to większość woda ale w portki weszłam. Trzymam kciuki