Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carmenelektra125

pytanie głównie do facetów

Polecane posty

Gość carmenelektra125

Witam, Mam troche nietypowe pytanie do Panów, prosze mnie nie pouczać i nie wyzywać bo nie po to tu piszę. Interesują mnie konkretne podpowiedzi co mam zrobić. Poznałam faceta fizycznie bardzo mnie pociąga, ja wiem że jego też. Problem w tym że szuka on ewidentnie laski do sexu.Ja natomiast nie należe do łatwych panienek które dają na 2gim spotkaniu. I właśnie to spotkanie ma nastąpić jutro, koleś jest już mocno napalony na nie, ja niby się zgodziłam że będzie coś więcej, niby szykuję już pończochy i sexy bieliznę-on tak myśli... Natomiast ja rozmyślam jak rozegrać to spotkanie aby doprowadzić go do mocnego podniecenia i w pewnym momencie powiedzieć że sorry ale nie mogę tak...tylko pytanie kiedy?czy zrobić to tuż po minetce?wiem że poczuje się chłopak wykorzystany no ale przecież on mnie chce wykorzystać..

Gość carmenelektra125
jak zaaranzować to spotkanie aby dać nauczkę kolesiowi że nie każdą pannę można mieć od tak.. Wiem że jak ja mu nie dam to da inna-ale to juz nie mój problem

Gość carmenelektra125
do fustfucker-myślisz że go to w jakiś sposób ,,zaboli''?

Gość carmenelektra125
nie będę ukrywać że chciałabym czegoś więcej niż tylko sexu bo taką jestem osobą i zaczęłam podchodzić pod ten temat..on moim zadaniem-zaczął ściemniać że poprzez sex ludzie lepiej poznają swoje ciała że jest większa chemia-chemia może i jest ale do dalszego bzykania ale nie do tworzenia związku..no i oczywiście zapewnia że nie zależy mu na 1 razie:) łaskawca..

Gość carmenelektra125
Myślałam o tym aby go pieścić ale nie po penisie...tylko z tym będzie ciężko bo pewnie szybko będzie tego chciał- to 1 opcja albo dać mu siebie do wypieszczenia i powiedzieć ,,pa''

Gość carmenelektra125
ja 22 on 25

jak Ci zależy na nim to mu daj :p tylko uważaj jak mu dasz to moze Cię zostawić :p

Gość carmenelektra125
do samotny-niby ,,jak mi dasz to cie pokocham''-jakos to do mnie nie przemawia:) do fastfucker-jak go zastopuje że nie chce to nic nie zrobi..natomiast ja mam zamiar troche się nad nim popastwić, narobić smaka i pożegnać się

normalnie on musi ci walnąć minetke wypieścić ciebie i tylko ciebie ty go nawet nie pieśc i powiedzieć mu jak skonczy cie pieścić" dzieki kochaniutki ale było przecietnie nie wiedziałam ze jesteś taki beznadziejny yhgmmm wiec nara " i już ma droga odchodzisz krecąc mega sexi dupąąą niech se konia waali a gdzie? jak każdy facet PRZED KOMPEM buhahaha ;DDDDDD

carmenelektra125 uważaj żebyś się nie przeliczyła bo może się to dla ciebie bardzo przykro skończyć. Gość może nie zrozumieć słowa stop po tym jak na przykład dasz sobie zrobić minetę.

Gość carmenelektra125
do sexibejbe-to jest rada:D wreszcie ktoś konkretny:))

Gość carmenelektra125
samotny-właśnie o to chodzi narobić smaku a nie dać..niech nie myśli że każda d*pa jego

carmenelektra125 wybacz ale jak cię wypieści to jak by nie było ty się mu oddasz a że nie do końca to inna sprawa więc on może i będzie sfrustrowany ale ty zachowasz się jak "każda jego"

Gość carmenelektra125
czarnoksiężnik-wierz mi że nie idę na spotkanie z nim bez wiedzy co się dzieje na niektórych randkach ale miejsce w którym mamy sie spotkać jest zaludnione więc nie obawiam się jakichś niecnych zamiarów z jego strony..jedno spotkanie już było..chciał rozpiąć spodnie-nie rozpiął bo nie dałam, chciał loda-nie dostał nie umawiam się w lesie gdzie nikogo nie ma

Gość carmenelektra125
myśliciel-nie powiedziałabym..raczej zachowam sie tak jakbym go wykorzystała tylko dla własnej przyjemności a on nic by nie dostał i pewnie średnio by mu z tym było..a że to faceci zazwyczaj biorą co chcą i rzucaja w kąt to tym razem będzie inaczej..

Gość carmenelektra125
nie znasz mnie samotny.. za twarda ze mnie sztuka:)

Gość carmenelektra125
czarna porzeczka-z tym przywiązaniem byłoby śmiesznie:)

Gość carmenelektra125
już sobie wyobrażam jak będzie konia trzepał 2 h żeby wszystko z niego zeszło...ehh jakie rozczarowanie go czeka...:)

"miejsce w którym mamy sie spotkać jest zaludnione więc nie obawiam się jakichś niecnych zamiarów z jego strony" "tylko pytanie kiedy?czy zrobić to tuż po minetce?" carmenelektra125 przepraszam ale co ty pieprzysz? Piszesz że chcesz się mu dać wypieścić w miejscu zaludnionym.... "raczej zachowam sie tak jakbym go wykorzystała tylko dla własnej przyjemności a on nic by nie dostał" Zrobienie kobiecie minety jest przyjemnością no chyba że pachniesz zepsutym dorszem. I możesz sobie tłumaczyć jak chcesz ale nadal to ty ściągniesz majtki dasz się zmacać. On osiągnie cel może nie całkowity ale zawsze. To co chcesz zrobic jest jawną prowokacją. Jeśli facet będzie po kilku piwach a ty go pobudzisz to możesz go już nie móc zatrzymać. I jeśli gość cię zgwałci to wybacz ale będziesz winna sama sobie. Nie będziesz tryumfować tylko będziesz miała skazę do końca życia. I wtedy tylko nie biadol że zostałaś zgwałcona bo będziesz to miała na własne życzenie. A jak gościowi chcesz coś udowodnić to mu powiedz że masz go w dupie. W ten sposób pokażesz mu ze nie może cię mieć a nie ściągając majtki i dając mu się wylizać. A i jeśli myślisz że nie możesz zostać zgwałcona w miejscu "zaludnionym" to się grubo mylisz.

Gość carmenelektra125
samotny-a czemu nie?:) wy sie lubicie bawić kobietami to my wami też możemy:)

przepraszam ile ty masz lat? 12,5 Spotykasz sie z facetem zeby mu utrzeć nosa? ta ta, pierdu pierdu....przeciez chcesz sie z nim przespac tylko grasz niedostępną .....nawet na tym forum, ze niby taka łatwa nie jestes. Moim zdaniem ten facet dostanie to co chce, nie jutro to dwa dni poznjej

Gość no baw sie baw
jak cie zerznie we wszystkei otwory to sie zdziwisz :D