Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carmenelektra125

pytanie głównie do facetów

Polecane posty

jak Ci zrobi minetke i Cię wypieść to nie wierze w to ze ty mu nie dasz to jest prowokacja :p

Gość carmenelektra125
myśliciel-facet nie będzie po piwach bo prowadzi..poza tym nawet gdyby tak było to łatwo to wyczuć a wtedy byłoby już pozamiatane miejsce zostało tak wybrane abym mogła sie czuć bezpiecznie, nie jestem naiwną panienką jeśli chcesz mi to wmówić..wiem na co gdzie kiedy i z kim moge sobie pozwolić.. facet będzie chciał bzykania i loda a wylizanie mnie to jednak nie to samo co rżnięcie-używając twojego języka

Gość a jaka to róznica
lepiej daj mu od razu - jak coś do ciebie czuje to będziecie razem , jak nie dasz teraz to wydyma cię następnym razem i jak mu nie zależy to i tak zostawi i tym większy będziesz miała smutek - a sex - to sama przyjemność.... ludzie nie mylcie seksu i gierek z miłością bo niedobrze mi się robi pozdro

Gość carmenelektra125
no własnie i temat już zbacza z tematu zaczyna sie ocenianie, czy łatwa czy nie, czy da czy nie da...zadałam konkretne pytanie ale widac tylko niektórzy posiadają tą cenną zdolność czytania ze zrozumieniem

Gość a jaka to róznica
a jaka to różnica kiedy to powiesz ?? możesz to powiedzieć na początku, w środku lub po efekt ten sam jak kocha - zostanie jak nie kocha to: 1. przed - będzie się umawiał póki nie dostanie 2. po - powie bye bye

Gość carmenelektra125
facet raczej nie czuje zbyt dużo po 1wszym spotkaniu-tak uważam choć wiem że są wyjatki.. wiem że jeśli sex by mu się spodobał to będzie się chciał spotykać ale pewnie tylko na niego a w taki układ nie chce wchodzić bo się zaangażuje i dostane po tyłku..jest fiz mną zauroczony i tyle..po sexie miałby się nagle zakochać?? zadałam mu to pyt w trakcie rozmowy co będzie jeśli ja się zakocham odp że nie ma pojęcia-więc dla mnie syt jest jasna bzykanie- tak związek- nie

"miejsce zostało tak wybrane abym mogła sie czuć bezpiecznie," Skoro może ci tam zrobić minetę to będziecie sami no chyba że przy znajomych będziesz to robić. a jak będziecie sami to może dojść do gwałtu jeśli tego nie rozumiesz jesteś durna. Pamiętaj że gwałt nie jedno ma imię. kolejna sprawa że jak już do tego by doszło to wszyscy poświadcza ze się do niego kleiłaś. Więc po zgłoszeniu na policje wyjdzie na to że chciałaś tylko w ostatniej chwili zmieniłaś zdanie. Zapewniam cię że wtedy poczujesz się jak szmata. "wiem na co gdzie kiedy i z kim mogę sobie pozwolić" To co tu wypisujesz jest dowodem na to ze nie wiesz. A facet który na "pierwszym spotkaniu" proponuje ci żebyś mu "zrobiła loda" do kulturalnych i delikatnych nie należy i ewidentnie dąży do szybkiego zaspokojenia swoich potrzeb nie licząc się z tobą. Jak mu przerwiesz w połowie to się wkurwi jak się wkurwi może zrobić coś co ci się nie spodoba. "rżnięcie-używając twojego języka" MOJEGO????? A i na koniec zadałaś pytanie do facetów i ci jak jeden odpisują ci że gość może się z twoim nie chce nie liczyć i że i tak będzie miał poczucie że cię miał. Przemyśl czy nie mamy racji. Bardziej go może zaboleć jak się nie dasz dotknąć.

carmenelektra125 tak naprawdę to jesteś niedojzała Facet nie ukrywa specjalnie że chodzi mu o sex. Ty masz na niego ochotę. Więc 1) Idziesz z nim do łużka dla sexu i kończysz to jak ci się znudzi albo on kończy jak jemu się znudzi. 2) Mówisz mu że sex dla sexu cię nie bawi i mówisz do widzenia. Tak postępują dojrzałe kobiety. Ty zachowujesz się jak idiotka i to z popieprzonymi wartościami określanymi jako "moralne" cytując ciebie: "nie dam mu ale pozwolę mu się zadowolić" Gratuluje logicznego myslenia

Gość carmenelektra125
mysliciel-cchesz mi wmóic gwałt ok masz do tego świete prawo..ja wiem gdzie będę i wierz mi że nie musze sie tego obawiać.. czy jest kulturalny-nie wiem bo za krótko go znam..nie powiedział ,,zrób mi loda'' i nie pchał mi głowy w krocze..ale gdybym wyraziła chęć to nie miałby nic przeciwko...na spotk kiedy sie całowaliśmy powiedział że nie wydarzy sie nic czego nie bede chciała i właśnie tak sie stalo..nie wydarzyło się nic czego bym nie chciała..wiem że teraz bedzie inaczej nastawiony ale musiała mu jakaś wcześniej odmówić bo powiedział że wie co to znaczy kiedy kobieta mówi-nie.. Za wszystkie uwagi i rady-dziekuje

Mysliciel,dlaczego od razu wyzywasz od idiotek?,Może dziewczyna trochę się pogubiła w chęci ukarania faceta,więc trochę przystopuj ,a to co piszesz niech sobie weźmie do serca,bo ja bała bym się tak postąpić z napalonym samce.

Gość a mi szkoda
koleś raczej nie pomyśli sobie: "ale twarda sztuka, ale mi dała nauczkę" tylko "ale porąbana laska" :) tak mi się wydaje; a poza tym - po co się wpędzać w takie sytuacje...? jak już się zdejmuje majtki, to raczej nie czas na rozgrywki, gierki i chłodną kalkulację, tylko raczej - na same przyjemności :) bo się można w jaką nerwicę wpędzić;) :D myśliciel999 bardzo mądrze mówi :)

Dziewczyno ,mam nadzieję że w porę się opamiętasz ,i nie umówisz się z tym ...typem ,który traktuje dziewczyny jak worek na swoje nasienia.Może to go czegoś nauczy .

Viens nie od razu i nie nazwałem jej idiotka tylko napisałem że się zachowuje jak idiotka. carmenelektra125 ja ci nie chce nic wmawiać. ale zrozum ze to prowokacja i nie znając osoby na wylot nie wiesz jak się może w takiej sytuacji zachować. A przykra praktyka pokazuje że niejeden facet nie wie że w pewnych sytuacjach może się nie opanować. Popęd sexualny jest dość silnie ograniczającym nasze myślenie czynnikiem. To jest kwestia podsaw bezpiecznego zachowania kobiety. nie prowokować sytuacji niebezpiecznych. Miejsca bezpieczne nie istnieją możesz zostać wykorzystana w pokoju za ściana którego będzie siedziała cała twoja rodzina przy obiadku rodzinnym. Kolejna sprawa że możesz sienie umieć powstrzymać przed czymś więcej a na drugi dzień żałować. Będziesz się wtedy też czuła wykorzystana. Twój pomysł jest jak ci parę osób napisało bezsensu bo celu w ten sposób nie osiągniesz.

Gość Co fanjne dziewczyny są
Dokładniej myśliciel ma tu racje. Koleś chce Cie zerżnąć i jak ściągniesz majtki zerżnie Cie i tak i tak ak nie na tej(drugiej) to na trzeciej, czwartej nie będzie. Moim zdaniem to strasznie naiwne że myślisz, że będziesz potrafiła sterować swoim popędem. Chyba że w taki sposób ze będziesz myślała tylko żeby przerwać. Nie oddasz się emocjom, przeżyjesz najbardziej gównianą mientę jako miałaś bo się nie podniecisz i faktycznie wtedy ten seks Wam nie wyjdzie. Inaczej się tego nie da. Jak będzie Ci sprawiała duża przyjemność mineta, to nie przerwiesz tego, gwarantuje Ci jest taki moment gdzie nie powiesz już stop. A jak powiesz to on Tobą tak zmanipuluję że i tak dasz . 5 min później.

Gość seksualny saper
Wsadź sobie w cipsko laskę dynamitu z zapalnikiem nastawionym na nacisk tzw kontaktowy. a potem mu nadstaw dupsko.Jak wejdzie i mocno naciśnie to nastąpi detenacja i urwie mu genitalia no a przy okazji rozerwie ci dupsko. Będzie miał potężną nauczkę!!!

Gość usmialem sie
z tego wszystkiego. Nie dam mu ale majtki sciagne i pozwole sie piescic. Dla kazdego faceta to oznacza ze jestes latwa. I nawet jesli powiesz stop potraktuje cie jak puszczalska idiotke. Te dzisiejsze panienki to wszystkie prawie puszczalskie, daja sie piepszyc a potem udaja porzadne.

Gość wołanie na puszczy
to wszystko o czym piszesz po prostu mu powiedz. jesli facetowi zalezy na tobie to bedzie zabiegal zeby byc z toba. jesli juz uwazaz ze chodzi mu tylko osex to pewnie tak jest. bedziesz nie tylko czuc sie wykorzystana ale przeleciana i zostawiona. a on bedzie cie znow molestowal na sex a ty bedziesz liczyc na cos wiecej. albo interesujesz go jako osoba i wtedy sex mozesz miec nawet na 2 randce, bo to sie czuje, jak cos jest autentyczne, albo nie. szanuj sie i nie wierz w zadna chemie poprzez poznanie swoich cial. owszem mozesz miec nawet udany sex ale to z chemia nie ma nic wspolnego a juz na pewno nie z emocami i uczuciami. szanuj sie. wtedy on cie bedzie szanowal.

Gość carmenelektra125
Już jest po wszystkim. Mieliście rację. Spotkanie odbyło się wczoraj i rżnął mnie całą noc. Ale najbardziej mi się podobało jak zaczął mnie posuwać w moją pupcię. Na początku miałam mu nie dać ale jak już zaczeliśmy seks od tylca to tylko czekałam kiedy mi wsadzi w kuperek. Teraz cieszę się, że nie czekałam na trzecią randkę. Dzięki wszystkim za rady. Pa.

Gość radzio77
troche do bani jak by mi dziewczyna powiedziała po minetce sory ale nie to napewno juz bym sie z nia nie spotkał, a sex na 2 spotkaniu hmmm jkesli macie oboje na niego ochote to czemu nie ? czey to 1 czy 2 czy 100 randka i tak tak samo sie skonczy , ale jedna zasada szczera rozmowa i ustalenie faktów czy tylko sex czy dłuższa znajomośc , bo i tak nikt nie powie że po sexie bedziecie juz na zawsze razem

Gość radzio77
troche do bani jak by mi dziewczyna powiedziała po minetce sory ale nie to napewno juz bym sie z nia nie spotkał, a sex na 2 spotkaniu hmmm jkesli macie oboje na niego ochote to czemu nie ? czey to 1 czy 2 czy 100 randka i tak tak samo sie skonczy , ale jedna zasada szczera rozmowa i ustalenie faktów czy tylko sex czy dłuższa znajomośc , bo i tak nikt nie powie że po sexie bedziecie juz na zawsze razem