Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna nie mamba

chłopak, który...

Polecane posty

Dobra, dobra. Jak jeszcze byłam młoda i się "uczyłam" internetu, to na forach nie siedziałam. Na starość dopiero mi takie głupoty do głowy przyszły ;)

Gość moim zdaniem to okrutne
Wyznaczników nieoszukanej dyskleksji jest więcej, można je zaobserwować również w czasie, kiedy dziecko jeszcze nie uczy się pisać i czytać. Np. opóźniona lateralizacja, zaburzenia motoryki, (problemy z jazdą na rowerku, rysowaniem zamkniętych okręgów), brak podzielności uwagi (np. dziecko rysując nie prowadzi logicznie spójnej rozmowy). Dobry i uczciwy psycholog orzeknie prawdziwą dysleksję na podstawie takich właśnie wskazówek.

Ja pisałam z ironią. Ale widocznie nie dało się wyczuć. Muszę jeszcze nad tym popracować ;)

Gość wwrrr
Dyslekcja, dysortografia, czy inne schorzenia faceta nie skreślają, ale jego nastawienie do tego - może. Znałam takiego, co to pisał 'jusz' i się tym nie przejmował, bo 'mam dyslekcję'. A i znam co najmniej dwie osoby, które faktycznie mają zaburzenia, a błędów robią niewiele więcej niż każdy inny człowiek. Bo się starają, nawet mimo tego, że jest im trudniej. Błędy - tak, lenistwo i tępota - nie. Dbałością o język pisany można zaimponować kobiecie, oj, można.

oj dziewczyny dziewczyny... i dzięki temu tematowi mam was dość Dlaczego?? Bo mam dysort to nie jest na zasadzie papierka....Często gdy pisze z kimś na gg napisze ŻUCAĆ czy też ŻEKA wiem jak powinno być ale po prostu tak się jakoś napisze czasem zdążę i poprawie Dziwne jest to całe skreślanie człowieka i wywyższanie się na forach ortografią. To jedyna rzecz jaką potraficie ?? Bo tak mi się czasem zdaje.. I chyba nie macie czym poszpanować bądź po prostu pokazać się. Dziwne że nawet tu mi kobity rzucają głupie chała w stylu wyjdź za mnie chce z tobą być.. DLA INFO poprawiałem w czasie pisania tego z 40 błędów czy jestem przez to gorszy?? Taki ważny jest dla ciebie język?? Ja wole coś zrobić. Jestem elektroniko informatyko biologiem.... I taką złotą rączką przy okazji. Mógłbym tym szpanować bo elektroniko informatyka to > 30% otoczenia... biologia z psychologią (zainteresowania papierka brak) kolejne 30.... Nigdy się tym nie wywyższałem Ludzie często atakują mnie z powodu mojej wiedzy bo sami potrafią jedną czy 2 rzeczy. I denerwuje ich gdy ktoś potrafi założyć ci kontakt.. naprawić kompa doradzi ci leki dowolny sprzęt z elektroniką od pralki po tablety, serwisuje sprzęt medyczny przy okazji na własną rękę wszystko co ma elektronikę a pomyśl co nie ma ?? ROZEJRZYJ SIĘ W KOŁO i powiedz mi co nie ma elektroniki i biologi w sobie.... Powiem ci co zostaje głównie materiały i minerały :) I nie jestem w tym dobry nie potrafił bym pewnie zbudować domu choć sam właśnie będę remontował pokój, nie którzy ludzie szpanują znajomością łacińskich nazw zwierząt i roślin. Dla info mam biologie. I po co?? Ok daje własną satysfakcję Ja za to znam procesy tych roślin i zwierząt. Naprawiam respiratory którym twoje dziecko będzie może oddychać. Po trafie ci doradzić lek np zdrowie matki uratowałem bo dziś by pewnie nogą nie ruszała. Przez głupiego lekarza. Zwykli ludzie sami nie potrafią nic poza wykonywanym i wyuczonym zawodem. CZY JEST SIĘ CZYM CHWALIĆ ????? Nigdy nie lubiłem.... Dałbym wiele za zapominanie a nie że rozpamiętuje związek po paru latach podczas gdy ludzie potrafią po tygodniu mieć nowego partnera. I mam mnóstwo wad rogowacenie okolo mieszkowe np czy wysoką krótkowzroczność. Czy jest mi z tą dysfunkcją dobrze........ da się żyć dzięki poprawiaczom pisowni. Dzięki niej mam kilka ciekawych dodatków których normalny człowiek nie ma. Np genialna pamięć słuchowa potrafię powtórzyć wykład itd. I nie zapominam nauczonych czynności. Oczywiście nie każdy dysortograf tak ma. Mam także niewielką dyskalkulie choć nigdy nie używałem takiego papierka potrzebował bym kilka minut by obliczyć ile jest 7* 13 ale dzięki kalkulatorom mam inżyniera i nie mam problemu z matematyką. A ludzie przedstawiają dyskalkulie w szkole. Podobnie jak dysortografie.. TO czysty wyzysk. Bo jeśli masz dyskalkulie powinieneś dostać kalkulator i mieć 5 tki z matmy non stop. Tak że nie oceniajcie ludzi na dzień dobry :) A jak ktoś to przeczyta to podziwia

Gość Bon appetitttttt
Dobranoc Desireee :)

[ taki jeden samiec] a i tak jak w rozmowie twój rozmówca straci argumenty i nie będzie miał już nic do powiedzenia to ci napisze że z analfabetą nie będzie gadał :D I nie przeskoczysz tych którzy poza tą ortografią i wymęczonym papierkiem niewiele więcej mają.