Gość ollesummer Napisano Luty 24, 2011 Ville Valo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Liz w potrzasku Napisano Luty 25, 2011 Michael Hutchence Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pilna depesza Napisano Luty 27, 2011 DAVE!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość antyrokmen i metal Napisano Luty 27, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=68fofHwnEME&feature=fvsr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vamos 0 Napisano Luty 27, 2011 Może ten? http://www.youtube.com/watch?v=uWgu5KG1Wjs Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ziartownisie pysie Napisano Luty 27, 2011 buhaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość misia aaaaaa misia beeeee Napisano Luty 27, 2011 Nazar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rock am ring Napisano Marzec 1, 2011 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pajonk z bonkiem Napisano Marzec 12, 2011 Ozzy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co ma a czego nie ma Napisano Marzec 14, 2011 ten z Comy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sdfsdfsdfs Napisano Marzec 14, 2011 oczywiscie ze Dave Gahan :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klocuszki legowe 0 Napisano Marzec 14, 2011 wokalista ,,HURTS'' mmmm.... :) http://www.youtube.com/watch?v=1nP3XB7hrFo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meds Napisano Marzec 14, 2011 tylko i wyłącznie Brian Molko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hmm,,mm Napisano Marzec 14, 2011 peter steele, eddie veder Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sdfsdfsdfs Napisano Marzec 14, 2011 Ewentualnie Ville Valo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość baba na rowerze Napisano Marzec 14, 2011 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hahahahhaaahhaahahaahhaaaa Napisano Marzec 14, 2011 Stawiam na mase wokalistów lat 80 . Wok Depeche Mode,Pete Burns(DOA),Boy George,Wokalista Visage i masa innych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Moherowa_skarpeta Napisano Marzec 14, 2011 a ja mimo wszystko przychylam się ku temu ;) http://www.youtube.com/watch?v=XatzX6WQ2ec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość salatkaOwocowa Napisano Marzec 14, 2011 dla mnie najseksowniejszy glos ma (chyba) Bartek z Verby. nie dlatego ze jest przystojny czy cos. po prostu bardzo podoba mi se jego glos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ktora jest na osi? Napisano Marzec 15, 2011 nie znam takiego. poza tym fajne przyklady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
loveeuphoria 0 Napisano Marzec 15, 2011 na 1 miejscu u mnie Pitbull, dalej wokalista Aerosmith, Sean Paul. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość salatkaOwocowa Napisano Marzec 15, 2011 oooo Pitbull tez ma za****sty glos:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
loveeuphoria 0 Napisano Marzec 15, 2011 szczególnie w tej piosence jak śpiewa uh baby baby.. o matko jakby mi tak do ucha pośpiewał bym się chyba rozpłynęła :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość salatkaOwocowa Napisano Marzec 15, 2011 dropp n the floor- boska:) a dla mnie cudna piosenka to tez hotel room:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
loveeuphoria 0 Napisano Marzec 15, 2011 Mi też się podoba :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Chris Cornell ma boski Napisano Marzec 15, 2011 :P i jeszcze jak spiewa z audioslave Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lupkowwa Napisano Marzec 15, 2011 Bruno Mars :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jdddddkj Napisano Marzec 15, 2011 Bruno Mars?:D zwraz ktoś nspisze, że James Blunt czy jak mu tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hjoiv Napisano Marzec 17, 2011 Ricky Martin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rezurekszyn uh ahhh ooohhhh Napisano Marzec 18, 2011 Ville Hermanni Valo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach