Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maciejkaaaa

jaki to rozmiar dzinsow jesli pisze na metce rozmiar L?????

Polecane posty

Gość maciejkaaaa

to rozmiar 36 inaczej??

Gość no maly ale jaki nie wiem

Gość ramonba
to jakies 38-40

Gość mały???????????
idiotki :D S-small-małe 34-36 M-medium-średnie 38-40 L-large-duże-42-44 XL-extra large-ekstra duże-itd

Gość maciejkaaaa
ale jak moze byc duzy skoro zmierzylam specjalnie teraz ile jest metrem cm po jednej stronie u samej gory i jest 40 cm czyli po dwoch 80 cm , wg was to duzy ??raczej nie...

Gość mały???????????
ale co? gdzie zmierzyłaś te 80cm? w tali??? kobieto 78-80cm w talii to rozmiar 42 czytaj duży!!!!!!!!!!!!!!!!! rozmiar L! wszystko się zgadza... żal mi waszych pustych głów :O

Gość mały???????????
dobre firmy od jeansów mieszają rozmiarówki bo wiadomo że mało kto ma idealne wymiary tak więc znajdziesz rozmiar L z nogawkami na długie nogi, na krótkie nogi. albo obszerniejsze w pasie albo na dupie albo na udach. 80cm w pasie to sporo nawet ... no nie mało.... zdecydowanie nie mało... :O

a ty z choinki sie urwalas ze wyzywasz.pomysl nie wszyscy wiedza takie rzeczy.napewno jest tez wiele innych spraw o ktorych ty tez nie wiesz wiec sobie nie pochlebiaj tutaj

Gość maciejkaaaa
kochana zmierzylam te spodnie u samej gory na szerokosci i wychodzi jak byk po jednej stronie ze maja 40 cm i to sa spodnie biodrowki. czyli maly rozmiar to jest

Gość mały???????????
ewcia dawaj, zaskocz mnie tylko nie pytaj ile waży twój mąż :O maciejka 80cm w biodrach? to dziecięce bądź XXS gdyż XS zaczyna się od ok 85cm w biodrach. krawcowi musiały się pojebać metki fest. mieścisz się w to?

Gość mały???????????
nie wyzywam głuptasku, stwierdzam fakty, nie znam się na modzie-to wiedza z zakresu BASIC. a teraz do szkoły marsz. może znajdziesz tam męża ;)

Gość L to 40
ale nie martwcie sie rozmawiałam niedawno z zawodowa krawcowa i powiedziała ze jak im cos w danym rozmiarze nie wyjdzie, i da sie z tego zrobic rozmiar mniejszy ( np za małe zakładki sa przy szwach i moze w danym rozmiarze" puscic" a w mneijszym nie) to robia z tego rozmiar mniejsze ale metek i tak juz nikt nie zamienia :P

Gość wszystko zależy od tego
czy to jest pas czy biodra , a poza tym rozmiar rozmiarowi nierówny , do kogoś kto twierdzi że L to 42-44 jak nie wiesz to się nie wypowiadaj , tak się składa że ja noszę właśnie L i jest to w większości przypadków wymiarowa 40 i kupuję albo 40 albo właśnie "L"

a idiotki i zal mi waszych pustych glow to co.nie obrazasz nikogo .nic ci do tego czy mam meza,czy chodze do szkoly,czy mam chlopaka.reprezentuj troche wiecej kultury.tyle na ten temat

Gość mały???????????
tfu. XS jest do 85cm w biodrach. no. euro sajzy a co wkurzyć się z samego rana nie można? L znaczyć ma mały? please... to wszyscy mają być grzeczni i poprawni politycznie? sram tą waszą obłudną słodyczą!!! nie cierpię pokemonów zwłaszcza z samego rana! i pocałujcie mnie w dupe! a no właśnie :) zła metka jak nic. daleko im do S a co dopiero do L :O ja bym zrobiła w sklepie rebelę hehehe :D łykasz to ewcia? so sure :D acha i męskie spodnie mają inne wymiarówki... więc może dziecięce też mają swoją własną inną od tej ;) bo to dziecięce prawda?

Gość mały???????????
ewcia ewcia ewcia... kierowałam to do tych które stwierdziły że L oznacza małe... poczytaj pytanie w temacie i odpowiedź poniżej, gdy pisałam tą wypowiedź twojej np nie było i co? sama się podpiełaś pod to... moja wina, że nie umiesz czytać ze zrozumieniem? nie obchodzi mnie twoje życie serio nic a nic ;) a bodaj głupia tak pomyślałaś co? buehehe :D no cóż... następna która nie umie czytać a się uczepiła mojej bezpośredniości... biodrówki to są... hmm... pomyślmy gdzie one się kończą... może w pasie co? nie pisz że nie wiem, bo napisałam już 80 w pasie to L, w biodrach tyle to XS. a wiesz, że są różne kroje? ja też noszę dwa rozmiary też mi nowość buehehe... raz kupuję S a raz M... raz się utyje, raz się schudnie... raz są dobrze skrojone, raz z przymrużeniem oka. ale mnie oświeciłaś dziecino :D napij się kawy, poprawi krążenie krwi w mózgu :D

Gość do mały??????????
dziewczyno ty masz jakis problem z glowa...po co wyzywasz,obrazasz??? gorzej ci??? znajdz sobie faceta niech ci zrobi dobrze to moze ci uleci gdzies ta frustracja....

ja nie mowie ze to ty mnie zwyzywalas.tylko zirytowala mnie twoja wypowiedz wobec innych ludzi.nie kazdy musi wiedziec takie rzeczy.jesli nie stac cie na kulture to nie pisz.sprawa prosta.jak dla mnie koniec tematu.szkoda czasu na pisanie z toba :D

Gość do mały??????????
rozumiemy ze swoja ekspercka wiedze na temat rozmiarow nabylas w sklepie w ktorymb pracujesz... w sumie bycie tylko eskpedientka i obslugiwanie klientek to tez moze byc przyczyna twojej frustracji ewentualnie to sposób leczenie kompeksów przez obrazanie innych...żenada wspolczujemy ....zlosliwa malpo:O

mały???????????- nie każdego stać na dobre firmy i jeansy za 300 zł:) a w naszych sklepach jest napisane xs- 34 s-36 m-38 l-40 xl-42 xxl-44 nikogo nie wyzywaj bo to świadczy o tobie zresztą gdybyś nie była tak ograniczona zdążyła byś zauważyć ,że rozmiarówki są różne :)

Gość hahaha:D:D:D
" nie znam się na modzie-to wiedza z zakresu BASIC. a teraz do szkoły marsz" rozumiem ze w twojej zawodówce handlowej jeden semestr poswiecony jest nauce o rozmiarach:D:D:D:D:D:D:D

Gość hahaha:D:D:D
ooo..zamknęla tępy dziób:D:D:D