Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maciejkaaaa

jaki to rozmiar dzinsow jesli pisze na metce rozmiar L?????

Polecane posty

Gość biedne te
klientki "maly???" pewnie kazda odwiedza twoj sklep tylkoraz a potem szerokim lukiem omija bos pyskata szczeniara jest. kup se wibrator i zrob se dobrze bo widze ze cie nie ma kto porzadnie wyrooochac ;p

Gość hahaha:D:D:D
spoko, tepa dzida poszla na 10 do sklepu:D

Gość biedne te
hmmm ciekawe o ktorej zamyka ;p

Gość do WAS od NAS
biodrówki nie wiszą na biodrach tylko na pasie więc w pasie masz 80 cm, Mały???? podał właściwe rozmiary, do tego dochodzą jeszcze regular, short i long.

hahahahah....:D a moze ona sprzedaje chinskie dzinsy na jakims bazarze???

do WAS od NAS...idz nudzic gdzie indziej:D albo skumaj sie z durnota o nicku mały??????? jestes pewnie kolejna sklepikara:D:D to do roboty wynocha, klientów trzeba obsługiwac:D:D:D

mi to wyglada na typowe L - dzinsy 80cm - pewnie sie troche w pasie rozciagaja jeszcze a jak nie to 80 to i tak rozmair L (large) czyli 40. zadne small bo w small to tylko dzieciaki wchodza. ja mam rozmiar 10 czyli 38 ale jestem bardzo szczupla!

Gość lsdfj'ljjew
zdesperowana ale masz ryj..ło matko.....:O:O

Gość mały???????????
Ocho :D Toście gąski pogęgały sobie No No. Brawo. Do tej tam -piszczącej zza winkla: Ta gorzej mi... wybory tuż tuż a tu się okazuje że pół społeczeństwa to półanalfabeci i półgłówki. Nic nowego ;) Jestem wredna. I co? Chcesz mnie zmienić głupimi docinkami gimnazjalisty? Wyjeb się na plecy :D Gdzie lepią takich bałwanów? Za prawdę chcą człowieka ukarać, no patrzcie chojraczka się znalazła. Ciekawa jestem jakbyś szczekała kundlu gdybyśmy się spotkały. Oj...Zjadam takie pokraki na śniadanie. Uwierz :D A może jesteś chętna się przekonać? To nie zapomnij pampersa bo się zesrasz-masz to jak w banku. Gówno mnie obchodzi co myśli takie małe gówno z żenującym poczuciem humoru szukające poklasku na bazie swojej miernej INTELIGENCE, co ma dupę w miejscu głowy. Głodnemu chleb na myśli... znasz to prawda ;) A więc szukaj... może ktoś łaskawie cię dzisiaj przerucha w te twoje zaropiałe cztery litery. Nie mam nic wspólnego z pasmanterią. To interesuje gejów a nie wredoty. W sklepie odzieżowym i po szkole szmaciarskiej ludzie powinni więcej wiedzieć ode mnie na ten temat ale dziękuję bardzo. Przyznajecie mi honory i pochlebiacie bardzo. Nie wiedziałam, że to wiadomości tak ciężkiego kalibru. Ale wiem, że chcieliście inaczej.Oczywiście. No cóż. Wyszło jak wyszło. Komplement nie zawsze jest bezpośredni... tak jak u poniektórych połączenie mózgu z rdzeniem. Brechtam, bo nie ma nic słodszego jak poczytać takie schizy wiedząc jak łatwo można ludzi sprowokować do ujawnienia swoich ułomności :D Gratuluję. Ewcia do rzeczy-jestem wredna ale nie głupia. Do mnie trzeba na dystans, DYSTANS-rozumiesz? nie jestem milusińska. Nie mniej jednak mam prawo wypowiedzieć się i nikogo nie skrzywdziłam. No chyba, ze jakiś bekuś zapłakał przed monitorem-sorry mazgaju! idź do mamy!- więc może nie wyolbrzymiaj dobra? Nie znam się na twoim salonowym i szablonowym bon-tonie, a może raczej odrzucam go jako zawodny i obłudny. Mogę nie być taka ja ty? Mogę, mogę? Któraś z Was zajmowała by się tym co ja też nabrała by szorstkości. Nie ma że boli! A teraz sio mi do garów z tymi ckliwymi fanaberiami. Hipokrytki... Temat absolutnie wyczerpany. Świadectwo o sobie pozostawiam. Jestem niepoprawna-o tak, jak najbardziej. Ktoś musi dźwigać ten krzyż w końcu ;) Adios muchachos !!! Pozdrawiam was ciule :D

jak piszesz fakt ja juz ugotowalam a wiec wrocilam:P rozsmieszasz mnie wez pisz wiecej :) jakie tekstyyy ,nie noo super :D ja ci mowie po raz "setny" nie przyczepilam sie do twojej ''wiedzy ''tylko do tego ze bez skrupolow wyzwylas osobe ktora akurat nie wiedziala tego co ty.troche dystansu do siebieee

Gość ej "mały???"
lumpexiaro zaje__bana nie wyru___chana bo i kto by chciał taką dzi___wkę dotknąc.

Gość lumpexiara juz
zamkneła ryj? to i dobrze bo nie wyrabiam przy takich idiotkach co to wszystko wiedza najlepiej ;p ;p