Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

takajednadziewczyna

Moja mała kruszynka za miesiac była by na świecie razem ze mna :(

Polecane posty

Gość lauruśka cyluśka
ty hyba wczoraj tu pisałas?

Gość baardzo mi przykro...
jeśli szukasz pomocy i zrozumienia, pogadaj z dziewczynami na forum www.poronienie.pl

Gość lauruśka cyluśka
chyba* dziewczyno nie rozkminiaj już tyle bo zwariujesz! jescze bedziesz miałą swoje malenstwo!

Gość jak to zrobila
W 6 tygodniu ? phiiii przeciez to tylko "zlepek komórek" :P Jak masz okres to tez placzesz ze poronilas komorke jajowa :P Buahahahaha Tak wiem, jestem sqrwielem.

Gość lauruśka cyluśka
pffff ty prowokatorko wstrętna , co ty masz za foto w stopce?! albo zwariowałas albo jesteś tworem jakiejs chrej znudzonej zyiem osoby :( także ci współczuję!

Gość ale nikt tutaj...
ale wczoraj tez zalozylas taki temat....wiem ze jest tobie przykro , bo ja tez poronilam...mam teraz synka...nie raz mysle jakby to bylo jakbym nie poronila, ale kiedys przeczytalam taki temat tutaj" martwe dziecko w 36 tygodniu" i po przeczytaniu spojrzalam na mojego synka i w myslach dziekowalam Bogu ze jemu sie nic nie stalo!! ze mam cholerne szczescie , ze ja takiej tragedi nie przezylam...

wlasnie tak jestes skurwielem ;( moze dla was niektorych to ntylko zarodek ale dla mnie to bylo moje dziecko ktore kochalam od pierwszej chwili gdy dowiedzialam sie o ciazy;(

Gość vnm
poroniłas takie coś jak masz w stopce? :o....przeciez to jeszcze nie było dzieckiem tylko płodem....zamiast rozpaczac weź się z mężem ''do roboty''

Gość ale nikt tutaj...
takajednadziewczyna, ja poronilam w 11 tyg. takze przestan beczec!!! wez sie w garsc!!

Jak możecie pisać,że to tylko zarodek ? To było dziecko,które matka pokochała,nosiła pod sercem ,a wy piszecie,że to był tylko zarodek TO BYŁO DZIECKO ! Droga Autorko nie przejmuj się głupim gadaniem,bo nie wierzę w to,że napisała to matka która ma juz dziecko . Napisał/ała to osoba która nie ma dzieci jestem tego pewna także nie przejmuj się ! A Wy idioci zastanówcie się co piszecie,bo to dla matki musi być ogromny ból,pustka :(. Współczuję Ci bardzo .. :(

Gość jak to zrobila
Modlmy sie za dzieci wsiakniete w przescieradla.

Gość w 6 tygodniu to mozna poronic
nie wiedzac jeszcze ze sie w ciazy bylo, nie wiedzac ze sie poronilo... Czesto zdarza sie... 6 tydzien, no nie przesadzaj... Bedziesz miala nastepne dziecko, nie zatruwaj zycia sobie i otoczeniu wspominaniem czegos takiego ;)

Gość vkcv
co to za zdjecie ? ;/

Gość vnm
matką to by była gdyby urodziła....a to był płód,zarodek z którego było by dziecko...

Gość ale nikt tutaj...
milimetrowa....... wyobraz sobie ze mam dziecko!!!!!!!!! poronilam w 11 tyg. na poczatku plkalam, ale bez przesady!!!!!!!kocham moje dziecko nad zycie, rozumeim jakby aurotrka poronilam w 25 , 30, a nawet w 36 tygodniu, TO JEST TRAGEDIA!!! ale w 6???

To co jak poroniła w 6 tyg,to nic to nie znaczy ? Trudno poroniłą zarodek zrobi sobie następne tak ? Nie wierzę w to,że masz dziecko,bo matka by tak nie napisała,że popłakała i jej przeszło !!!!!!!!!

wyobraz sobie ze starałam sie o dziecko dwa i pol roku i jak dowiedzialam sie ze jestem w ciazy ze bede miala dziecko cieszylam sie jak dziecko bylam najszczesliwsza osoba i kochalam je bardzo mocno :(

Gość vnm
''Nie wierzę w to,że masz dziecko,bo matka by tak nie napisała,że popłakała i jej przeszło !!!!!!!!! '' nie no będzie płakała do końca życia :o:O:O

No właśnie było to DZIECKO tak bardzo wyczekane,a teraz już Go nie ma :(. A Ty piszesz,że był to tylko zarodek !

Gość vnm
to BYŁOBY dziecko...no sorry ale tak DZIECI nie wyglądają (patrz stopka autorki)