Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

takajednadziewczyna

Moja mała kruszynka za miesiac była by na świecie razem ze mna :(

Polecane posty

Gość vnm
tak, trudno....trzeba zyc dalej

Gość jak to zrobila
Komorka jajowa tez byla by dzieckiem, zaloba co miesiąc po okresie ROTFL.

Gość ale nikt tutaj...
milimetrowa....ja sie staralam o dziecko dwa lata!!!!!!!!!! pierwsza ciaze poronilam w 11 tyg. w drugiej cala ciaze lezalam plackiem i kocham moje dziecko nad zycie!!!!!oddam za nie zycie i rzuce sie w ogien!!!! ale jak poronilam , plakalam , bo tyle czekania, tyle nadzieji a tu wszystko przy wizycie u ginekologa prysnelo jak iskra!!!! ale bez przesady, zyje sie dalej, trzeba sie brac do roboty z mezam a nie rozpaczac tak?? tym bardziej ze ty poronilas w 6 tygodniu??

Gość vnm
nikt jej nie kaze zapominac...ale taka rozpacz po ośmiu miesiącach za ''płodem'' to lekka przesada...co innego gdyby jej dziecko umarło albo nawet by poroniła w 35 tygodniu...ale nie 6!!

Gość ale nikt tutaj...
a kto jej karze zapominac??? nie pamieta nawet do konca zycia, ale dziewczyny nie dajcie sie zwariowac?? to byl 6 tydzien!!!!!

Gość a ja napisze tak
wiesz 6 a 36 to jednak roznica, nie rozpamietuj, nie ma sensu

Gość bksdsdess
czyli nosiłas ten płod ok 1 miesiac i 2 tyg.. i mówisz ze za miesiac bys rodziła..czyli co w 3 miesiacu ? przeciez to nie realne ;/ ..juz przestan rozpaczac bo w jakas paranoje popadniesz wez sie w garsc i planuj drugie ..stało sie i koniec

Gość ale nikt tutaj...
bksdsdess, chodzi o to ze poronila w grudniu w 6 tyg. a za miesiac miala termin porodu....ale ona nie chodzila w ciazy miesiac czasu i 2 tyg;) bo przez pierwszy miesiac przeciez sie czeka na @ tak???:D

Ja nie mówię Ci,że nie kochasz swojego dziecka,tylko,że starasz się to wszystko tak "zapudrować". Jeśli ja bym poroniła w 6 tyg,to bym się po prostu załamała i szczerze mówiąc nie wiem czy chciałabym mieć jeszcze dzieci . Ja mam dwójkę dzieci i nie wyobrażam sobie ich stracić, i nie mówię teraz,a nawet jak byłam w ciąży !

Gość w 6 tygodniu to mozna poronic
przesadzacie... Ja poronilam 2 razy w pierwszych tygodniach. Mam 2 dzieci. Ja sie nawet nie poplakalam, bo nie wiedzialam, ze zaszlam w ciaze... Takie poronienia zdarzaja sie, czasem nawet o tym nie wiemy...

Gość jioj
jak ja nie lubie takich uzalajacych sie nad soba bab. Robisz tylko smutne minki i czekasz na pocieszenia:O Sa wieksze dramaty na swiecie, chociazby strata dziecka w 9 miesiacu, kiedy faktycznie jest to juz uformowany czlowiek i kobieta 9 miesiecy nosila go w brzuchu. Przestan sie uzalac, bo tak najlatwiej.

Gość lols
vnm jestes tepym prostakiem, zobaczymy jak Tobie takie cos sie przydazy, niech Ci ktos w ryj jeszcze napluje cwelu

Gość ale nikt tutaj...
ale sie bulwersujecie hehe!!!!!!!!!!!!!!! jak dla mnie przesada i tyle!!!!!!!!!!!

Gość jioj
haha, no i wychodzi poziom tych 'cierpietnic'. Bardziej mial powodzian niz jakiejs histeryczki, ktora poronila w 6 tygodniu:D

jak dla ciebie to przesada to po co tyle razy tu zagladasz? :o autorko wspulczuje 🌼

Gość lols
no jak sie nie bulwesowac? rozumiem, jakby zgubila ulubiona maskotke to mozna to olac i sie wysmiac, ale nie w takim przypadku badzcie ludzmi...

Tak w 6 tyg można jeszcze nawet nie wiedzieć,że jest się w ciąży,ale autorka WIEDZIAŁA,czekała na tę ciążę b.długo,w końcu dowiedziała się,że jest w ciąży,pojawiła się jakaś nadzieja,jakieś światełko w tunelu,a za chwilę światełko zgasło i razem z nim nadzieja na dziecko . Autorka zdążyła pokochać ! I Dla niej nie był to tylko zaodek. Dla Niej był to za kilka miesięcy mały człowieczek który kochałby ją bezgranicznie za to,że jest .. Współczuję Bardzo :(

Gość zwykłu robal
nie dziecko , nie zarodek a ROBAL .

Gość lols
popieram milimetrowa i uwaga - jestem facetem szkoda, ze musisz tlumaczyc tepakom co to za strata, bo ja doskonale rozumiem

Lols- niestety nie każdy to rozumie. Ale najbardziej dziwi mnie to,że tam pisze jakaś matka co poroniła :O. I pisze,że całe życie nie będzie płakać no SZOK po prostu SZOK!

do tych co pisz ze to zarodek i robal wy tez kiedys bylyscie robalami i powinnyscie dziekowac bogu ze wasze dzieci urodzily sie zdrowe jak je w ogule macie bo na podstawie tego co tu wypisujecie mozna stwierdzac ze ich nie macie :O

Gość lols
martyrs glupcze to juz nie chodzi nawet o dziecko, chodzi o dazenie do celu starasz sie zrobic cos 2.5 roku, stawiasz sobie cel , w koncu udaje Ci sie to zrealizowac i nagle zonk pomysl zanim cos napiszesz

Gość lols
martyrs: sorry, zle zrozumialem wczesniejsza wypowiedz, myslalem, ze krytykujesz autorke