Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laaaady_blue

Jestem 27-letnią dziewicą, czy powinnam się tego wstydzić?

Polecane posty

Gość Autorko tematu !!!
cukier niezalogowana Powinien po prostu gdziekolwiek probowac. Cwiczyc pewnosc siebie, zagadywac do kobiet. Oswoic sie z nimi, a potem dzialac. Powinien zainteresowac sie NLS-em :)

Gość Autorko tematu !!!
Nie. Po prostu za kiepski byłem w porównaniu do tych o których marzyły. Wmowiles to sobie, a ja Ci powiem, ze jeszcze nie dawno sadzilem tak samo. Wszyscy sie bawili, a ja sie smucilem i wypisywalem durne pytania na forach typu "dlaczego nikt mnie nie kocha ;(" i dostawalem odpowiedz "milosc przyjdzie sama", aby zabic bol wierzylem w te pierdoly nie zastanawiajac sie jaka to bzdura, nic nie przyjdzie samo jesli tego nie przyciagniesz. Pistoletu do skroni ja Ci, nie przyloze, ale samotnosc przez cale zycie to chyba nie jest fajna perspektywa ?

Gość cukier niezalogowana
"chodzilem poprzymierzac ciuchy" Sam? :P "Powinien zainteresowac sie NLS-em" :) Darker jesteś zainteresowany? Kolega Ci udzieli korepetycji.

Gość Autorko tematu !!!
"chodzilem poprzymierzac ciuchy" Sam? Nie lubie z nikim chodzic na zakupy ciuchowe ;) Ubrania wybieram sobie sam i nie chce zeby ktos mi sie w to wtracal :) Zadnych korepetycji nie bede udzieal ;) dlatego, ze kolega nie jest zainteresowany, a podstawa sukcesu w zmienianiu samego siebie jest chec zmiany ;)

dlatego, ze kolega nie jest zainteresowany bingo!

Gość kolejny ktory pieprzy swe fazm
czlowieku jestes chyba xxxxx osoba ktora pisze poraz xxxxx ile mozna? niektorzy sa sami cale zycie ot cala filozofia 🖐️

Gość Autorko tematu !!!
Nie mam czasu na pierdoły. Tym bardziej takie które przynosiły frustrację i samotność. Ciekawe co by bylo gdyby dzieci po wywaleniu sie w trakcie nauki chodzenia zrezygnowaly by z tej nauki, bo wywalenie sie przynosi frustracje... Te pierdoly, nie przynosily Ci samotnosci, bo samotny byles wczesniej i tylko te pierdoly sa w stanie to zmienic.

Gość Autorko tematu !!!
dlatego, ze kolega nie jest zainteresowany bingo! Tworzy sobie nawet jakas durna filozofie zycia by uciec przed ty czego sie boi.

Gość Autorko tematu !!!
Nie musiałem Rzeczywistość była i tak zbyt brutalna pod tym względem. Zamknięty w sobie introwertyk VS. wygadany bajerant mający po swojej stronie lepsze geny i portfel tatusia. Rzeczywiście... miałem szanse. Jak smerf na terminatora. Mozna zmienic zle cechy te ktore Ci nie pasuja. Kiedy walisz konia czy srasz tez Jestes zamknietym w sobie intrawertykiem? A moze jakis pozal sie boze psycholog wypisal CI na to glejcik ;) Ja nie muszę tego robić bo wiem, że jestem obiektywnie kiepski i lepiej będzie abym poszukał sobie czegoś do roboty a nie za dziewczyny się brał. Nikt nie jest obiektywny (nie chce mi sie pisac o filtrach swiadomosci) Ale ja jestem samotny całe życie. Czym mnie straszysz? Kartką z kalendarza z inną datą? Nie strasze, pytam, straszysz sam siebie traktujac pytanie jako ostrzezenie czy cos w tym stylu. Układ nerwowy sobie wymienię... Nie, ale mozesz zmienic odzialywanie Twojego umyslu. Kiedy komp nawali mozna odinstalowac wirusa i z antywirusem komp bedzie chodzil lepiej.

Gość Autorko tematu !!!
A co? Podejście do kobiety to kwestia odwagi? Mam po prostu dość słuchania odmów i tyle. Idź nawracaj chorobliwie nieśmiałych a zrezygnowanych zostaw w spokoju Nie nawracam, bo mam gdzies co zrobisz. Interesuje mnie po rpostu to jakie instalacje negatywne ludzie potrafia sobie wrzucac.

To rozumiem, że znalazłeś sobie już jakąś dziewuszkę? :)

Gość Autorko tematu !!!
Czyli każdy kto nie podrywa w galeriach ma wirusa... bez komentarza Nie ten ma wirusa, ktory wmawia sobie idiotyczne historyjki by stworzyc pozory szczesliwego zycia. Introwertyzm to nie nieśmiałość, geniuszu. To cecha charakteru której nie można zmienić a nie zwykłe zahamowanie emocjonalne jak w przypadku lęku społecznego. Ja nie chce tego zmieniać. Nie chcę być duszą towarzystwa. Lubię siebie takiego jakim jestem a skoro dziewczyny mają mnie w dupie to ja je też. Fair deal. Nie pisalem, ze jest to niesmialosc. To po prostu nazwana przez psychologow dewiacja, ktora rzekomo ciezko zmienic. To rozumiem, że znalazłeś sobie już jakąś dziewuszkę? Znalazlem :) z nia nawet poszedlem do sklepu kupic dla mnie ciuchy i pomagala mi wybrac :P wybrala fajna koszulke :P Oto moja negatywna instalacja: "nie jestem tobą zainteresowana". Sporo tego było przez 11 lat . Nie rozumiesz znaczenia negatywnej instalacji, ale fakt te niepozadane slowa pomogly w tworzeniu tej instaacji negatywnej. ja kilka razy prubowalem poderwac dziewczyne noi tez dalem se spokuj A zaloz taka sytuacje. 30 letni koles nie chodzi bo jak byl maly powiedzial "nie bede sie uczyl chodzic, bo kilka razy sie wyjebalem", nie umial soie wycierac dupy, bo "umazal sobie pare razy reke gownem" mozna tak wymianiac dosyc dlugo...

Gość w necie kazdy wydaje sie taki
fajny i wogole ale nijak sie to ma do rzeczywistosci :D

Gość Autorko tematu !!!
A mi sie on fajny nie wydaje wcale, moze zmienic to, kazdy moze zmienc siebie.

Gość a co ma zmienic
bo jesli o charakter to raczej nie mozliwe 🖐️

Gość Autorko tematu !!!
Moze zmienic nastawienie swoje i cechy charakteru, ktore uznaje za negatywne. Mylisz sie istnieja sposoby zmiany charakteru. WIem z doswiadczenia. Dobra spadam. Zycze wszystkim dobrej nocy :P (a Tobie cukierku powodzenia ze wszelkimi eksperymentami z NLP :) )

"Znalazlem" :) 🖐️ A ten cały NLP mi nie jest potrzebny ;) pozdrawiam

Gość laaaady_blue
Widzę, że całkiem odbiegliście od tematu. Chyba już powinnam pogodzić się z tym, że nikogo nie poznam :(

27-letnia dziewica to oznacza, że zupełnie nie pociąga ją seks czy nawet pieszczoty. I prawdopodobnie po ślubie ten stan trwałby dalej.

Gość marcin prawiczek
ja jestem 33 letnim prawiczkiem ale uwazam ze przyjdzie tez na mnie czas a 27 letnia dziewica nie powinna sie wstydzic tego ze nia jest

Gość marcin prawiczek
ja nie snie moze jestem cnotlliwym prawiczkiem którego kazda kobieta by sponiewierala ale zawsze mósi byc ten pierwszy raz

Gość marcin prawiczek
to znaczy ze jestem skazany na wieczne prawictwo tak uwazasz darker

Gość marcin prawiczek
a są tacy