Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laaaady_blue

Jestem 27-letnią dziewicą, czy powinnam się tego wstydzić?

Polecane posty

z tego co zauważyłam Darker jest pesymistą/realistą ale ty możesz żyć nadzieją. myślę ze tych "złych" wybierają kobiety z silnie rozwiniętym instynktem opiekuńczym sama nie wiem możne usiłują ich nawrócić , wychować ? dla mnie bzdura.

onet znalazł lek na wsze problemy : http://facet.onet.pl/warto-wiedziec/zarost-meska-rzecz,1,3245566,artykul.html "Badania przeprowadzone przez psychologów na Uniwersytecie Northumbria w Newcastle w Wielkiej Brytanii w 2008 roku dowodzą, że trzydniowy zarost jest bodźcem, który bardzo silnie działa na kobiety. Mężczyzna z lekkim zarostem kojarzy się z bezpieczeństwem, dojrzałością i męską siłą fizyczną. I takich właśnie najchętniej wybierają kobiety na swoich łóżkowych i życiowych partnerów. Zastanów się więc, czy codzienne golenie to dobry pomysł? Jeśli zdecydujesz się na zarost, musisz mieć sprzęt, który umożliwi ci utrzymanie go w nienagannej formie."

Gość marcin prawiczek
chodzilo mi czy sa męzczyzni staesi odemnie nawet po40 którzy jeszcze nie mieli swojego pierwszego razu czy mozna byc wogole prawiczkiem na zawsze bo ja zamierzam jeszcze skorzystac z agencji

no tak zawsze możesz pieprzyc sie mechanicznie bez jakichkolwiek uczuć.

Gość marcin prawiczek
myslalem zeby to zaakceptowac i zostac juz nim wiele eazy nawet ostatnio byłem ponizony przez kobiety mialy moze 18 10 lat bardzo nademna tryiumfowały dominowały

Gość marcin prawiczek
nie będe ukrywał jade na ręcznym nawet kilka razy dziennie marcin to mój pseudonim tak naprawde nazywam się maciej orzeszek

Gość casnova cafe
pogódz się z losem i zostan nim mając 33 lata będzie ci cięzko przełamac wstyd i kochac się pierwszy raz

ja mam 26 lat i tez jestem dziewicą - czekam na faceta który bedzie mnie kochał, dopiero wtedy zacznę współżycie:)

Gość ewittka
ostatnie dziewice wyginęły w paleolicie

Gość fdhrt
ja porażka :O weź dziewczyno się sekś, na co czekasz. liczysz, że na tekst : "jestem 27 letnia dziewicą i szukam męża na całe życie" kogos wyrwiesz :D uahahahhahaha faceci ołtaża boją sie jak ognia. pewnie dlatego dalej jestes dziewicą :D bo chcesz zaobrączkowac dziada i dopiero seks. nikt na to nie pójdzie. umrzesz sfrustrowana współczuję

nikt nie napisał przecież ze będę czekać z seksem do ślubu, choć tego nie wykluczam, nie wyobrażam sobie iść do łózka z kimś kto do mnie nic nie czuje

no cóż, nazywaj to jak chcesz Twoja sprawa - za nic nie chciałąbym faceta, który przede mną zaliczył z 6-7 lasek

Gość memeeentoo
ehh darker jakoś się nie chce wierzyć, ze jesteś 26 - letnim prawiczkiem...

Gość fdhrt
to nie wiem co ty robisz, że do 27 roku życia nie zaangażowałaś sie w rzaden związek. jesteś ciotowata/ brzydka/ unikasz ludzi ? żadna z tych 3 możliwości nie zachęca do zawarcia związku. weź jakos zadbaj o siebie i zacznij chodzić na spotkania z facetami bo skończysz jako 40 latka z wibratorm i kotem :O

hm trafiłas jak kulą wpłot - ani jedno z przytoczonych twierdzen nie pasuje, faktem jest ze dopiero od niedawna wyglądam atrakcyjnie :) hmm przedtem studia, praca, praktyki - inwestycja w wykształcenie itp... chciałabym kogos kto chce założyc rodzine, a nie zaciągnąć do łózka..

przepraszam czytać potrafię, nie przebrnęłam przez cały wątek... dobrej nocki życzę :)

Gość memeeentoo
darker dlaczego nigdy nie odpowiadasz na pytania zwiazane z twoim rzekomym prawictwem?

Gość fdhrt
ale na pewno były takie osoby , które ci się podobały i ty im. może potrzeba czasu, poznania siebie i dania szansy?

Darker, dla kobiety to jest coś cennego (oczywiście nie dla każdej) i warto ten pierwszy raz przeżyć z kimś kogo się kocha. Tak samo myślą niektórzy mężczyźni prawiczki ;)

ale chyba lepiej żyć z myślą, że straciłam dziewictwo z kimś kogo kochałam niż z kimś kogo w ogóle nie znałam (wszelkie imprezy i sex na jedną noc) p.s. ja oczywiście zrobiłam to z kimś kogo w tamtym czasie kochałam ;)

źle interpretujesz moje wypowiedzi, dla mnie dziewictwo nie jest i nie było czymś bardzo bardzo ważnym. Po prostu mówię, że tacy ludzie istnieją.

Gość memeeentoo
jakie prowo prawiczu? zadałem tylko pytanie

i nie rozumiem dlaczego uważasz, że autorka tematu nie ma szans na znalezienie odpowiedniego faceta i założenie rodziny ? znam osoby, które będąc jeszcze starsze niż autorka zakochiwały się, zakładały rodziny i są do dnia dzisiejszego szczęśliwi. a to, że Ty sobie darowałeś 'poszukiwania' partnerki to nie znaczy, że autorka z powodu wieku ma sobie też odpuścić.

Gość memeeentoo
noł, ytz al

Skoro tyle czasu zwlekała, to myślę, że głupotą by było zrobić to tylko po to by mieć to za sobą, jeśli dziewictwo jest dla niej ważne i czeka z tym do ślubu :o Ja wierze, że w końcu się znajdzie ktoś odpowiedni.

przynajmniej ja sobie nie wyobrażam czekać z tym na tego jedynego, do ślubu :o ale dla każdego ważne jest co innego.