Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laaaady_blue

Jestem 27-letnią dziewicą, czy powinnam się tego wstydzić?

Polecane posty

@ Ble Ble No raczej . Nic ciekawego mnie na tym swiecie nie spotka .

Gość Autorko tematu !!!
Powinnas sie wstydzisz, ze zakladasz taki temat. Wstyd jest Twoim "prywatnym" uczuciem i zalezy tylko od tego jak Ty postrzeasz swiat. Skupiajac sie na wstydzie nie znajdziesz faceta. Skupiaj sie na rzeczach pozytywnych i wyznaczaj sibie pozytywne cele, a osiagniesz wiele.

ja tez nie raz mialem takie mysli noi jeszcze czasami mam moje zycie jest do dupy ani dziewczyny ani znajomych zero zycia prywatnego nic kompletnie moje zycie to komp i tv nie wyobrazam sobie takiego calego zycia :(

Gość laaaady_blue
Nie wiem, czy jestem ładna, nie umiem oceniać własnej urody. Ale szczerze mówiąc wolałabym kogoś poznać w realu, a nie przez internet :)

Taa ja też prowadze taki tryb życia . Jedynie czasami urozmaice je zimnym piwem :)

Gość kondomik
real kwestią czasu i to wcale niedługiego ;)

Gość laaaady_blue
Kondomik masz dziwny nick ;) Dużo dziewic już zaliczyłeś?

Gość Autorko tematu !!!
laaaady_blue Musisz byc przekonana o swojej urodzie, wiesz przekonania sa jak samospelniajaca sie przepowiednia, kiedy ludzie odczuwaja to, ze sama nie kochasz samej siebie, to dlaczego oni mieiby Cie kochac ? I tak przepowiednia o byciu nie kochanym spelnia sie bardzo szybko, kiedy emanujesz pewnoscia siebie masz wieksza szanse na znalezienie faceta czy poprawe stosunkow ze znajomymi. Pamietaj tez, ze kazde przekonanie i tak jest klamliwe, dlatego tez lepiej oklamywac sie na swoja korzysc.

Gość Autorko tematu !!!
Mackuu Pisalas, ze nie zachwycasz wygladem, ale skoro nie zachwycasz wygladem samej siebie to jak chcesz zachwycac innych. Zreszta to jakas durna mysl kobietko ;) Skad mozesz wiedziec, ze nie zachwycasz ludzi wygladem :) wiecej pewnosci siebie. No chyba, ze zakladasz, ze kazdy czlowiek ma takie same podejscie do kwestii urody, a zapewniam Cie, ze tak nie jest. Ja zrozunmialem, ze pewnosc siebie jest wazna, nie jestem mega przystoniakiem, ale dziewczyny mnie lubia i mam spora rzesze znajomych. Pozdrawiam i zycze powodzenia w walce glupimi przekonaniami :)

Gość Autorko tematu !!!
Darker, racja JAK BEDZIE CZEKAC I NIC NIE ROBIC SKONCZY ZLE, ale akcja powoduje reakcje, wiec trzeba dzialac, nawe glupia z pozoru czynnosc moze przyblizyc nas do zalozonego celu.

Gość Autorko tematu !!!
Ja mam 20, ale kazdy wiek jest dobry na zmiany NAWE TY DARKER POWINIENES SPROBOWAC ;) chyba, ze po prostu wolisz byc samotny, ale to juz inna sprawa wtedy :)

Gość cukier niezalogowana
Autorko tematu !!!---> naczytałeś się Sekretu czy jak?

Gość Autorko tematu !!!
cukier niezalogowana Poznalem czlowieka zajmujacego sie NLP i on mnie wprowadzil w podtawy. Czytam, cwicze i rozwijam sie oraz czuje jak zmieniam to, co kiedys bylo dla mnie straszne (np. niesmialosc)

no tak. zatem czego życzyć?

Gość Autorko tematu !!!
Darker To, ze one reagowaly niezgodnie z tym co zakladales, to nie byla ich wina tylko Twoja. Musiales popelnic blad. Ty wiesz ile razy ja robilem glupka z siebie zanim udalo mi sie z dziewczyne poderwac :) Trzeba cwiczyc :) Twoim bledem moglo byc to, ze kiedy to co robiles nie dzialalo robiles tego wiecej i jeszcze bardziej odczuwales negatywne reakcje. Nikt sie nad Toba nie pastwi najwyzej Ty sam nad soba... swoimi myslami.

Gość Darker to moja żabunia
wariatko od nlp odwal się od mojej żabuni 😠 żabuniu 😍

a mogę zapytać gdzie to tak wytrwale podrywasz dziewczyny? :) na ulicy? w sklepie? uczelnia?

Gość Autorko tematu !!!
no tak. zatem czego życzyć? Mozesz zyczyc czego chcesz :) Zyczenia nie sa przeznaczone dla odbiorcy tylko dla tego czleka, ktory zyczy, pwoduja, ze czuje sie taka jednostka lepiej. Ja nie potrzebuje zyczen, bo sam wiem czego potrzebuje, a autorce mozna zyczyc tego by objela kontrole nad swymi chaotycznymi myslami :)

Gość bo kobiety som glópie
darker tak trzymaj!! :classic_cool:

Gość Autorko tematu !!!
a mogę zapytać gdzie to tak wytrwale podrywasz dziewczyny ? na ulicy? w sklepie ? uczelnia? Teraz nie musze tego robic :) podrywalem az znalazlem te, o ktorej myslalem w nocy i mysli te spowodowaly zalozenie kotwicy na dobry humor :) a podrywalem ogolnie gdzie sie da, ale na uczelni nie ;). Najlepiej w galeriach handlowych.

Gość kobiety to same
klopoty bez sciemniania prosze :O

Gość Autorko tematu !!!
Nalowilem juz sporo galerianek, obciagaja mi za blyszczyk :)

" Najlepiej w galeriach handlowych." Nie wnikam pod jakimi sklepami wystawałeś :)

Gość Autorko tematu !!!
Dziewczyny jak zwykle niewinne do końca Dziewczyny maja po rpostu wolna wole. Skoro, nie potrafiles tej wolnej woli skierowac na siebie to nie zwalaj winy na kobiety. Ja robiłem z siebie 11 lat idiotę i nic nie poderwałem. Przebijasz? Przez 11 lat popelniales te same bledy, ale masz okazje w kazdej chwili to zmienic. Mam ważniejsze zajęcia niż uganianie się za d**ami Rozumiem kazdy zaklada bariere ochronna przed tym czego sie boi. Jesli ktos kto boi sie, ze ma raka, nie pojdzie na badanie to zacznie wymyslac historyjki o braku, kasy i czasu.

Darker nie wychylaj się z tą galerią. Jeszcze padnie pomysł, żebyś spróbował w osiedlowym sklepie "u pani Krysi".

Gość Autorko tematu !!!
" Najlepiej w galeriach handlowych." Nie wnikam pod jakimi sklepami wystawałeś Nie wystawalem :) Raczej krazylem cwiczylem sobie z 1 czy 2, potem chodzilem poprzymierzac ciuchy ;)