Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laaaady_blue

Jestem 27-letnią dziewicą, czy powinnam się tego wstydzić?

Polecane posty

Gość to dla kogo punkt ? :D
Fajna ta polo :P

Gość ŻABO padło mi wiesz co :(

Gość Mi także padło :((

Gość żabuniu moja
wleź na @ 😘

Gość kjfp;gdg
to jak facet odbierze Twoje dziewictwo zależy tylko i wyłącznie od Ciebie a co do szansy poznania kogoś to chyba na czole nie masz napisane-dziewica więc masz szanse jak każda inna 27latka

z takim, że Cię podpuszczałam, prowokowałam i te inne pierdoły wypisane powyżej. Byłam szczera, widać niepotrzebnie bo i tak zostałam inaczej odebrana 🖐️

Nigdy do tej pory nie szukałam sobie chłopca na pocieszenie, kiedy to rozstawałam się z facetem. Więc mnie nie porównuj z kobietami, które Ciebie wykorzystywały. Jeśli Ci cokolwiek przeszkadza to po prostu ze mną nie pisz.

Gość ,...,,,;;;;;;;;;;..
wytlumacze Ci to bo daleko nie zajdziemy. dziewczyny intrygujes kreacja ktora stworzyles na kafe. i one tego nei rozumieja jak to jest ze jestes sam. i pola jak mysle chciala pogadac o tym dlaczego tak jest. i wymyslila sytiacje z kawa sprawdzic czy bys przystal na taka propzucje. tylko tyle. ze ktos do Ciebie podchodzi atrkacyjny czytaj podrywa i jaka by byla Twoja reakcja. a Ty sobie wkreciles ja.

Gość ,...,,,;;;;;;;;;;..
jasne ze tak. bo on nie chce do siebei dopusic ze jest w stanie. ja wiem porazki. ale skoro potrafisz tutuaj moze sprobuj w realu.

Gość bzdurcia...
polusia a co kark zaczał napierdalać cie po mordzie ze szukasz sobie kafeteryjnego prawika :o daj sobie spokoj z darkerem, on nie zrozumie cie gdybys nawet do niego przyjechala pod dom i wyznala milosc, zwyczajnie by cie olal bo ty mu sie nie podobasz

Gość ,...,,,;;;;;;;;;;..
Osoby sie zmieniaja. i nie znaja Twojej hisotrii. wiec powtarzasz ja. moze w stopke walnij cos. "gdybym zagadała Cię" tryb przypuszczajacy. ty wroc do szkoly! to bylo cos w stylu gdybym byl bogaty. ktos musi cie kopnac w tylek. i juz nie odpisuj nei cytuj. 🖐️

Gość ,...,,,;;;;;;;;;;..
ja rozumiem ze temat ten jest dla Ciebie ......... (wstaw odpowiednie slowo bo ja jzu nei zmaierzam sie wychylac ). ale Ty rowniez nei rozumiesz. i nic po tlumaczeniach bo na wszystko jestes zamkniety

Gość ,...,,,;;;;;;;;;;..
wizytowka? chcesz by Cie porownac do creama? ok! :D

Gość ,...,,,;;;;;;;;;;..
niestety tak jak do Ciebie. a szkoda!

Gość ,...,,,;;;;;;;;;;..
aha i powiem ze to co sie tutaj pisze moze jak najbardeziej zinterpretowac jako komplement. ale ze masz to w dupie wiec 🖐️

nie rozumiem czego ? że dopatrujesz się w moim zachowaniu fałszu, podstępu...popadasz w jakąś paranoje. Ja chciałam z Tobą tylko porozmawiać. bzdurcia kobieto z jakich Ty źródeł czerpiesz taką więdzę ? :o

Gość ,...,,,;;;;;;;;;;..
pocieszenie? pokaz mi z MOJEJ strony gdzie Cie pocieszalam. rade-uwazam ze sam wiesz co robic. a zmeczenie kto jak kto, ale ja rozumiem...

teraz już o niczym, piszę o tym, że wczoraj chciałam z Tobą porozmawiać. Zresztą niewazne. Ja kończę na dziś i żegnam.