Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

greendoggie

Poznam dziewczynę spełniającą wymagania

Polecane posty

Gość yo-anna
myslisz ze znajdziesz to jedyna ,idealna??? wirtualnosc niezobowiazuje...

yo-anna ----> jedyną idealną? w sensie spełniającą wszystkie wymagania???? Joasiu.... a tak szczerze - to...jak Ci się wydaje? ;)

Gość yo-anna
kompromis?

tak szczerze, to ciężko będzie Ci znaleźć taką kobietę (spełniającą te wszystkie wymagania). Bo takie kobiety nie istnieją. Sukcesem będzie jeśli spotkasz taką, która choć 1/3 tych wymagań będzie spełniać. Ja oczywiście życzę Tobie powodzenia ;)

Gość yo-anna
uffff a juz myslalam ze dopiszesz cos do listy....:) istnieje definicja idealu??

Gość zolzaaaaaa
Autorze, ale z Ciebie Tępy Chuj, pierdolnięty w miejsce, w którym powinieneś posiadać mozg pało!!!!!!!

cassablanca ---> szczerze mówiąc myślałem że Ty spełniasz przynajmniej 85%... chcesz powiedzieć że się myliłem? :) :classic_cool:

a ja dodam, że nie znam osobiście takiej kobiety, która przy wzroście powyżej 175 cm nosiła rozmiar buta 36 :o nie spotkałam też takiej, która byłaby miła, kochająca dzieci i zwierzątka, delikatna a zarazem pyskata,zmierzła, pokazująca fochy, wygadana itd te miłe, delikatne, kochające są zazwyczaj nieśmiałe, mało kontaktowe (przynajmniej ja takie znam ) a te wygadane, pyskate, mające fochy są zazwyczaj przemądrzałymi lalusiami. I niewiele w nich delikatności...

ja jestem już 'zajęta' ;) a ile % spełniam to musiałbyś Ty ocenić (sugerując się swoimi kryteriami), oczywiście po uprzednim poznaniu mnie osobiście ;) bo tu jest tylko forum....świat w którym można o sobie pisać najróżniejsze rzeczy ;)

fajerwerkowa ---> sama napisałaś "zazwyczaj".... także może i tak jest - ale ja nie chcę zazwyczaj - ja chcę wyjatkowej osoby, wyjątkowego uczucia i wyjątkowego związku :) zazwyczaj się tego nie dostaje - ale kto wie... może..... mnie to czeka :)

dobrze, że stawiasz wymagania ;) jestem za, tylko, że może być tak iż poszukując ideału stracisz po drodze szanse stworzenia czegoś cudownego z kobietą "mało idealną" (czyli nie spełniającą większości wymagań ). Pamiętaj, że związek polega na tym by się wzajemnie uzupełniać. Ideały są tylko w bajkach.

yo-anna ---> ale dlaczego uffffff? - lista jest elastyczna - wszak nie powstała w 3 minuty :classic_cool: 🖐️ masz pomysł co by jeszcze można było dopisać?;:)

no co wy dziewczyny, a o Paulusi zapomniały? :( Paulusia spełnia wszystkie wymagania. Nawet punkty dotyczące wzrostu i wielkości stopy (prawie :P hej fajerweruś 🖐️

Gość yo-anna
kobieta niezalezna.... chyba tego brakuje na twojej liscie chyba ze nie doczytalam... mysle ze faceci cenia sobie kobiety pewne siebie w kazdej dziedzinie... ja osobiscie nie szukam sponsora... buty i torebki kupuje sama....

cassablanca ---> wymigałaś się od odpowiedzi... albo jesteś sprytna albo mało pewna siebie ;) 🖐️ zauważe że cechy sprytna - nie było na liście :) także odpadasz ;) :classic_cool: 🖐️

Gość olalalapanna
Zapakować czy na miejscu?

Gość bzdury opowiadacie
ma miec powyżej 175 i stope poniżej 36? przecież bedzie sie przewracac :P

Gość głosuję na mojego kota
rany, polomargarita, ale z Ciebie blachara :D nie boisz sie raka skóry i zmarszczek?