Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

greendoggie

Poznam dziewczynę spełniającą wymagania

Polecane posty

Gość hehehehahahahahaha
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha Tyle na temat:)

Gość skomponuj melodię
"wierszów" haaaa :D

Gość cipka 1
Zapomniałeś najważniejszego wymagania czy lubi sex. A ja gdybym miała Ci zadać pytanie do moich wymagań, to ile masz kasy i rozmiar w spodniach.

Gość yo-anna
widze ze niezaleznosc jednak odstrasza....:(

Gość poloma i cassa
wygladacie jak suki

yo-anna ---> coś o pewności siebie było😴 poza tym - kobieca definicja niezależności jest bardzo skomplikowana - boję się dyskutować dlaej w tym temacie - każda z was rozumie to inaczej :D 🖐️

Gość nadaję się
ja spełniam te wymagania-i to nie jest ściema

Gość rtbhehn
muahahahahahahah... co za szajbus z Cb. Taka kobieta nie istnieje.;D Ale marz sobie dalej o takiej babce do 80-siątki ;**

uuuu więc bałaganiarz jesteś :o ja niestety wymagam miedzy innymi odpowiedzialności, dyscypliny, samokontroli i pedantyzmu 🖐️

Gość yo-anna
oki ale widze ze sie temat konczy.. napisz moze co cie interesuje,co robisz w zyciu.... masz wysokie wymagania to sam musisz spelniac jakies kryteria,laska z taaakimi zaletami oczekuje czegos w zamian...

Gość laska nie może mieć dużych
stóp, bo wtedy ma bardzo szeroką waginę. W życiu nie uprawiałbym sexu z laską o rozmiarze buta 43, a wiem że takie są. Takiej to trzeba wsadzić naprawdę bardzo grubego pitola, bo każdy inny będzie za cienki :(

yo-anna ---> zawsze myślałem, że kobiety tylko oczekują miłości ciepła dobroci bezpieczeństwa i ogniska domowego ;) tak wiem... to przeszłość - obecnie mamy 2010 rok a nie 1980 ;D :D może napisz jakie wymagania może mieć kobieta z takimi zaletami? ;)

Gość nie wiem dlaczego
polo robisz sobie jaja z chlopaka skoro masz faceta w dodatku karka, nie wspomne o cas ta to ma dopiero byka :o zajmijcie sie swoimi pakerami bo chlopak widac jest ok

Gość nie wiem dlaczego
a karki lubia takie blachary jak wy

Gość jeśli Koreańczycy przejebią
wypierrdalaj do Cweliny 😭 🖐️)))

Gość yo-anna
hmmmm...ja juz jakis etap mam za soba i inaczej patrze na duzo spraw... wlasnie oczekiwalam milosci,bezpieczenstwa....i sie zawiodlam niestety... dzis licze na siebie... co nie znaczy ze chce sie otworzyc na cos nowego,wspanialego i prawdziwego... moze kiedys znajde swoj idal

nie wiem dlaczego ---> polo pasuje z usposobienia do karka - przynajmniej jeśli to jej zdjęcie ( ono dużo mówi :D )- pocieszne są takie laseczki :D 🖐️ ciężko wytrzymać z nimi dłużej - chyba że jest się karkiem poza tym POlo się obraziła - chyba ma nie do końca czyste uszka :D :) ps. dzięki za stwierdzenie że jestem OK :D 🖐️