Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .,marusia,.

jak zgwałcić faceta

Polecane posty

Gość .,marusia,.

Ostatnio intensywnie zastanawiałam się, jak można zgwałcić faceta. Może ktoś ma jakieś dobre pomysły? A Panowie, jak by chcieli zostać zgwałceni?

ja chciałbym być zgwałcony przez moją matkę. mam 28 lat i marzę by mnie nakryła gdy walę sobie konia jej stanikiem (75DD). chciałbym by na sobie miała obcisły zapinany fatuszek, a pod nim nic. żeby kazała mi się spuścić na jej cyce, a gdybym był jej nieposłuszny to strzepała by mi bardzo brutalnie swoją piegowatą ręką.

faceta nie można zgwałcić bo ma inny mechanizm seksualny tzn Stymulacja powoduje produkcję spermy i potrzebę jej wydalenia Więc w efekcie orgazm i jego przyjemność

Gość .,marusia,.
Gwałt przez pocałunek! Brawo!!! mały niestety nie mam synka....

Gość .,marusia,.
dobry doradca Jak najbardziej chcę, aby z tego gwałtu była przyjemność. Tyle tylko, że to ma być wbrew początkowej woli.

gwałt to zmuszanie do czynności seksualnych... wiec musisz być bardzo brzydka aby zgwałcić faceta ;p co najwyzęj możesz mieć ostry seks i/lub przymuszać faceta do pewnych czynności

Gość możesz zrobić tak
albo jeszcze inaczej wytrzyj się swoją pupą w jego twarz, umaż jego twarz swoimi sokami , każ się wylizywać i w trakcie takiego lizania niespodziewanie zesiusiaj mu się na twarz, uderz go też w twarz pokaż mu kto tu rządzi , wduś sobie jego buzię w twoją cipę i między cycki, trzymaj go za włosy i całuj namiętnie:)

facet nie może być zgwałcony. Facet z uwagi na większa siłę fizyczną nie może być zgwałcony bo jak mu się kobieta zupełnie nie podoba to walnie ją z liścia w twarz i kopnie w dupę tak że jej odechce się go "gwałcić"

Gość .,marusia,.
"Nikt normalny nie chciałby zostać zgwałcony." Nie spotkałam jeszcze nikogo normalnego pod jakimkolwiek względem, a co dopiero w seksie. Normalny jest wzorzec metra - co najwyżej. Widzę, że Panowie jednak wcale by się nie obrazili i nawet mają czasami ciekawe pomysły.

Podaj facetowi mieszkankę alkoholu + środek wzmagający erekcję. Wtedy zgwałcisz go bez stosowania fizycznej siły. Po prostu on nie będzie nad sobą panował.

Gość .,marusia,.
dobry doradco kto by chciał takiego gwałcić? Spokojnie, Tobie również nie zagrażam. Ale dzięki za wypowiedź. To też jest istotny aspekt zagadnienia.

Gość .,marusia,.
Master z nieba mi spadłeś! To by mogła być jazda!

Gość możesz zrobić tak
raczej żadnej jazdy wtedy nie będzie pijany facet to pijany członek a to = nici z sexu:(

Gość .,marusia,.
dokładnie było napisane tak: "mieszkankę alkoholu + środek wzmagający erekcję." Naprawdę bez obaw. Nikt obcy nie ma żadnych u mnie szans na jakikolwiek gwałt, ze środkami, czy bez. Może ktoś ma fantazje tego typu co ja, więc tylko o to chodzi.

Gość reess
złap go za jaja i dodaj ze jesli bedzie stawiał opor to zrobisz mu jajecznice

Dajesz viagre wiążesz do łóżka a potem ujeżdżasz aż nie zacznie płakać z bólu.... Pytanie czy pierwszy będzie płakał on czy ty ;) No i czy to będzie przyjemne :D A tak na marginesie to faceta da się zgwałcić i może to zrobić kobieta. Facet mimo że nie będzie chciał sexu możne czuć podniecenie i mieć erekcję wiec technicznie jest to możliwe.

Gość zawsze można wkład
od długopisu w fiuta włożyć. Ale wtedy lepiej żeby to był obcy facet, bo to pewnie byłby jego ostatni sex

Gość .,marusia,.
aha, złapać za jaja. Faktycznie zapomniałam, że to jest newralgiczny punkt. To oczywiście jest przemoc, ale dzięki. Naprawdę macie dużo ciekawych pomysłów.

Gość .,marusia,.
"Facet mimo że nie będzie chciał sexu możne czuć podniecenie i mieć erekcję wiec technicznie jest to możliwe." Na to liczę. Ale, chciałabym żeby tego potem nie żałował. Więc wszelkie wskazówki są cenne. Najlepiej tak, żeby miał wrażenie, że coś się stało wbrew jego woli, ale żeby to pozostawiło najlepsze doznania, jakich wcześniej nigdy nie mógł osiągnąć. Jakie macie w tej kwestii fantazje / marzenia?

Gość ja mojego dopadłam
pod prysznicem i zgwałciłam oralnie (przyssałam się gdy mył głowę i nic nie widział).

Gość .,marusia,.
ja mojego dopadłam Cieszę się, że Ci się udało. Więc jednak, jest to możliwe!

Gość hobbysta
po związaniu, weź do buzi ptaka oraz w tyłek palce i pieść tak jego prosatę wymacasz od środka jak wielkości orzecha włoskiego, facet będzie się czuł zgwałcony ale jednocześnie bęzie mu przyjemnie

Gość .,marusia,.
Może ktoś ma jeszcze jakiś pomysł?

Gość .,marusia,.
?

Moja znajoma zgwałciła kiedyś chłopaka swojej siostry. Był pijany i nie był w stanie się opierać

"Moja znajoma zgwałciła kiedyś chłopaka swojej siostry. Był pijany i nie był w stanie się opierać" A na trzeźwo by się opierał? :p