Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoswiadczonaaaaa2

gdzie spi wasze niemowle u siebie czy z wami?

Polecane posty

Po pierwsze to jej nie obrażaj. Po drugie to nic Ci do naszego życia prywatnego. Po trzecie nie muszę utrzymywać a chcę, bo kocham go i jest moim dzieckiem.

No dobrze myślałam, patologia. On tylko chodzi i robi dzieci, ona się rozmnaża jak królik. Dziecko porzucone samo sobie, zamknięte w jakiejś klitce bo by przeszkadzało w konkubinacie dla kochającego tatusia który lubi w internecie wyzywać, obrazać zanim zainteresować się własnym dzieckiem. Patologia w najczystrzej postaci.

Moje dziecko spało u siebie w pokoju,w swoim łóżeczku.A ja z mężem wstawiłam łózko do jego pokoju i spaliśmy tam przez miesiąc czasu.Potem przeniosłam się do sypialni. Tak jest najlepiej kiedy od początku dziecko śpi u siebie.Nie musiałam się potem trudzić odzwyczajać jego od małżeńskiego łoża.

Jestem w pracy i zarabiam na moje dziecko. Zaraz naskoczysz, że siedzę w necie. A tak, bo zrobiłem co do mnie należało a otwieramy o 9 :D Patologia bo rodzice nie są razem? Mamy jedno dziecko, więc ona nie rozmnaża się jak królik a ja nie robię dzieci. Wiem, że prowokujesz, ale popisać mi nie zaszkodzi z jakimś głupkiem od czasu do czasu. Nie znając mojej sytuacji całkowicie wygłaszasz już całkiem ciekawe opinie. A wracając do patologi. Skoro mój syn jest niechciany, niekochany, zamykany w klitce (jestem sam a nie w żadnym konkubinacie) to powiedz dlaczego jest takim radosnym dzieckiem? No masz, tłukę go według Ciebie dzień i noc a on się jeszcze cieszy? SZOK!! :D

I popieram takie podejście jak osoby o nicku Głowa w chmurach. Zdrowe podejście do tematu. :)

No własnie, nie widziałam twojego dziecka i sobie możesz kłamać że jest radosne i szczęśliwe. Niestety nikt tego nie może potwierdzić czy nie ma siniaków i czy nie jest przez ciebie nie gwałcony.

Oooo właśnie, czekałem aż o gwałceniu powiesz :D Kobieto, lecz się, proszę Cię, zrób przysługę swojemu otoczeniu :) Powiedz mi proszę, jesteś jakimś medium, że wiesz tyle o moim życiu? Nawet mnie nie znasz ale już jestem samcem rozpłodowym, gwałcicielem, sukinsynem który bije swoje dziecko. Brawo, za wyciąganie błędnych wniosków.

Gość chyba cie powalilo ?
Adas ty nie tlumacz sie temu babszytlowi :d to z rodem Rydzyka i kolka maryja radio /rozancowe :O :D smiechu warte mezczyzna jest od tego by byl , bym mogla sie tulic kochac zasypiac i tulic sie :) i od sexu przyjemnosci czerpania a nie od robienia dzieci jak bylam dzieckiem zawsze spalam w swoim pokoju :) i nie potrzebuje napewno zadnego psychiatry :P kobieto idz pomodl sie , daj ludziom zyc jak chca :P a twoje moraly to chyba byly praktykowane przez moja babcie :O dziecko maz /partner jest na rownym stopniu , dziecko odchodzi jak w doroslosc wkroczy , a maz /partner ma byc na cale zycie to TRZEBA PIELEGNOWAC :)

Wiesz, nie tłumaczę się bo muszę :) Piszę tak sobie o tym, bo nudzi mi się cholernie w pracy a do otwarcia jeszcze tyle czasu :( a i tak zwykle około 10 pierwsi klienci przychodzą, więc jeszcze tyle nudy przede mną :O

matka i zona ty masz naprawde aua uderzylas sie w glowe ? bo nie wierze by jeszcze takie furiaty w dziesiejszych czasach byly :O Adas nie karm trola szkoda klawiatury ;) jeszcze cos do matki i zony - adasia dziecko nieszczesliwe za to twoje mami synek mamusia ktora nie odetnie za skarby pepowiny :P buahahahahah ZAL :P

chyba cie powalilo ? Ale zobacz ile ja się sobie dowiedziałem, może warto popisać?? Hahahahahaha oczywiście żartuję, ale nie mam co robić a i klawiatura nie moja to jak się zużyje szef da drugą :D

to prawda tu na kafe mozna tyle sie dowiedziec takich rzeczy , ktore nawet by nam do glowy nie przyszly : o to taki urok kafe :D:D 99% wzgledem kafe potrzebuje psychiatry , i bog wie czego hahahahaha

Ja też będę potrzebował, jeśli któregoś dnia spojrzę w lustro i powiem "Adam, jesteś takim chujem, jak możesz coś takiego robić?" . Ale do tego nie dojdzie, mam nadzieję :D

matkaizona........... -----Weź się od czasu do czasu porządnie młotkiem walnij w głowę to może przestaniesz pisać takie bzdury :o To że jesteś w sieci nie znaczy że możesz wszystko,bo na takie jak Ty są jeszcze sposoby ;) Przynosisz tylko wstyd kobietą :o

Gość KOBIETOM!!!

Moj starszy syn patryk spi z nam d dzis, chcialam nauczyc zeby sam spal, ale nic z tego, plakal cala noc i w koncu popuscilismy i spi z nami. A drugie dziecko to niewiem, musze wytlumaczyc patrykowi zeby mu pozwolil spac z nami, bo jak ja bede karmic to ciezko bedzie wstawac tak w srodku nocy.Ale musi chlopak zrozumic,to przeciez juz nie dziecko.

U nas na poczatku spal sam w lozeczku w naszym pokoju potem tylko raz wzielam go do nas i od tej pory spi z nami. Probowalam oducyc ale niestety...