Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przystojniaczek

Wytłumaczcie mi jak można być tak głupim i głosować na

Polecane posty

Gość weronia 88
ja glosowalam na leppera

Gość no jak to ...
przecież to człowiek z "charyzmą" i no stracił brata więc w nagrodę trzeba go wybrać na prezydenta bo nawet rodziny nie ma a mamusia ciężko chora :)

Gość no jak to ...
i prawa jazdy nie ma, u mamusi mieszka całe życie - to takie wzruszające ;)

Gość ale nawet...
Wawel i księża którzy agitowali jakoś nie pomogły w pokonaniu Komorowskiego. Na trumnie brata pcha się do pałaca i tyle

powiedzicie mi jak człowiek, który w życiu nie miał prawa jazdy może znać problemy kierowców ? powiedzcie jak człowiek, który nie ma konta w banku może byc dobrym ekonomistą ? powiedzcie jak człowiek, który nie ma żony, ani dzieci może znać problemy Polskich rodzin ? powiedzcie mi jak można na niego oddać głos ?

Gość polskajestnajważniejsza
nie patrzy się na człowieka a na to co zamierza zrobić w państwie..

Ponoć szewc bez butów chodzi ponoć. Ja tam wolę Jarka niż tą marionetkę Komorowskiego. Nie ważne z kim mieszka i jak jego życie wygląda ważne jak będzie rządził krajem:)

Ja kaczyńskich szanuję za to co zrobili dla Polski - w sensie choćby walki z korupcją. To ludzie idei, a nie dupki pod publikę, jak Tusk. Lech był profesorem, więc trudno odmówić mu wiedzy, i miał dobre wykształcenie, lepsze niż niejeden Kwas i inni.

pprzystojniaczek - a ty uważasz się za inteligentnego? Wiesz jakie są kompetencje prezydenta?

Gość manelka
Ja byłam mądra i nie głosowałam w ogóle, ale jakbym poszła na wybory to moim kandydatem byłby G. Napieralski. W drugiej turze jak pójdę to tylko p. Komorowski może liczyć na mój głos.

Gość nuria m.
kaczynski tylko babrze sie w przeszlosci. jego polityka to polityka nienawisci. beznadzieja...

Gość manelka
PRZYSTOJNIACZEK!- Popieram! masz rację! Ciekawe skąd jestes, że podobnie myslimy. Ale moherom i ich dzieciom juz nikt nie wytłumaczy niczego. kaczka i rydzyk to swiętości. A potem mamy takie państwo jakie mamy i musimy sie cieszyć ze jestesmy polakami.

Gość o ja je_ bie:)
gdyby prezydentem kaczor zostal to premierem.......rydzyk:):)

Gość niby co
tylko ze jak Komorowski zostanie prezydentem to kazda nawet najglupsza ustawa PO zostanie podpisana.. troche to bedzie malo demokratyczne.. a glosowalem na PO w wyborach partyjnych.

Przystojniaczek tak jak Cie nie lubilam tak wlasnie polubilam za te slowa:D

Gość 25-letnia zielonooka brunetka
Jeszcze parę lat i Donald "Druga Irlandia" Tusk przy pomocy swej marionetki Bronisława "Wpadki" Komorowskiego zreformuje Polskę na monarchię absolutną będącą na usługach Rosji.

idiotą to jesteś ty skoro myślisz, że oni naprawiali Państwo, co oni zrobili ? ministrem finansów została Gilowska Z PO tak naprawdę.

ja mam wiedzę ekonomiczną bo mam wyższe wykształcenie z tej dziedziny, a taka offerma jak ty może najwyżej popisać to co usłyszy w tvnie.

Gość pokahontazz
największymi deblami to byli ci co głosowali na napieralskiego