Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przystojniaczek

Wytłumaczcie mi jak można być tak głupim i głosować na

Polecane posty

Desztnik poszedłem spać a nie wycofałem się :D A widzę że tobie ciśnienie skoczyło :D Jak ci się nie podoba redakcja i panujące tu lekko totalitarno-koleżeńskie zwyczaje to tu nie pisz. Jest wiele miejsc w internecie gdzie można się wypowiadać i gdzie nawet panuje pełna demokracja. Gdzie choć by topików się nie kasuje a zamyka. Kafeterie znam od lat pewnie dłużej niż ty się bawisz internetem. Z internetu koromysłem jeszcze na modemach 14000bps i kiedy nie śniło się o graficznych przeglądarkach czegokolwiek. Więc też widziałem jak się rozwijał więc nie mów do mnie chłopcze bo to żałosne trochę jest.... Nazwałeś mnie tchórzem na podstawie tego że ci nie odpisałem natychmiast? Porażający sposób rozmowy nie mówiąc o rozumowaniu. Wiesz jak nie jestem emerytem i nie mam czasu siedzieć i czekać aż ty łaskawie coś wklepiesz. Ty głośno tu krzyczysz a piszesz że piszesz pod wieloma nicami. To jest zwykłe robienie ludzi w buca i ukrywanie poglądów. Zachowanie ludzi małych wybacz zdania nie zmienię. A a jeśli myślisz że przed kimkolwiek z redakcji się ukryjesz zmieniając nick to się grubo mylisz. _______________________________________________________________________ offerma nie masz co się silić większość ludzi nie zrozumie że firma państwowa to sposób na niezłe życie dla rodzin polityków. Jest to idealny sposób wyciągania pieniędzy państwowych do prywatnej kieszeni. Może ale tylko może by i to zdało egzamin jak by nasi polityce byli ludźmi którzy najpierw się dorobili na własnym biznesie a potem poszli rządzić a nie jak teraz że większość nic poza byciem politykiem nie robiła a jak się kariera skończyły to idą do spółek na prezesów. No i pod warunkiem że byli by uczciwi :D. Ale już nie wierze żeby te dwa warunki w Polsce się dało spełnić.

ja na Janusza Korwina Mike :P ale Kaczyński nie przeszedłby mi na myśl

Gość ja sie tam
woli boskiej przeciwstawiac nie bede i klona nie wybiore jako plage od ktorej reka boza raz juz nas uwolnila....

Gość PIS czyli Poleciał i Spadł
ja sie tam woli boskiej przeciwstawiac nie bede i klona nie wybiore jako plage od ktorej reka boza raz juz nas uwolnila...." Dobre .. i trzeba się tego trzymać. bo nigdy nic nie dzieje się przypadkiem... Skoro nawet najwyższa siła jest przeciw, to jak malutkim się sprzeciwiać?

No to jeśli już o sile wyższej to zauważcie że katastrofa zapoczątkowała spadek notowań Bronka Gafy. A więc idąc waszym tokiem rozumowania siła wyższa zdecydowanie poparła Kaczyńskiego :D A więc na niego powinniście głosować :D skoro się siłom wyższym nie chcecie sprzeciwiać.

Gość Aleksandra.
juz inaczej nie można powiedzieć. kurwa mać zyjemy w wolnym kraju, kazdy ma swoje poglądy i opinie i ja rozumiem,iż komus moze nie odpowiadac pan Komorowski ale zwracanie sie do jego wyborców per głupki to juz przegiecie . pogwałcenie elementarnych zasad dobrego wychowania i kultury !

Gość co ty chcesz ?
glosowalem 🖐️

Gość ehha
nie ma na kogo w sumie...jedna banda jedna klika,,a wyborcow maja w d**** byle do włądzy sie dorwac,,i tyle

odpowiem krótko.Nie bede polemizował z tym zacnym pytaniem.