Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przystojniaczek

Wytłumaczcie mi jak można być tak głupim i głosować na

Polecane posty

"Właśnie polityka Kaczyńskiego to babranie w starych gównach, a co mnie to obchodzi?" Starych? Przepraszam ale polska jest suwerenna od 20 lat!!!! To mniej niż większość z głosujących ma lat!!!! Uśmiechy w stronę Rosji i wielka z nią miłość jest śmieszna w świetle tego że właśnie pod jej zaborami byliśmy!!!! To radziecka władza mordowała i niszczyła polską inteligencję! Nie pamiętacie? To się qwa historii uczcie. Wielu naszych rodziców a i część z nas tu piszących została dotknięta przez represje tego ustroju utrzymywanego przez radzieckiego najeźdźce. To nie są stare gówna smród tych gówien zalatuje w Polsce cały czas i trzeba je posprzątać zanim zacznie się coś nowego budować.

Gość no dobra za twoje
poglądy dopuszczę Cię do swojego stołu;) możemy usiąść przy kawie :D sam ocenisz czy było warto;) jestem dużo starsza od Ciebie;) no i jak młody?

do PUPA1975 to ludzie idei - właśnie. Ich nie obchodzi, czy w rzeczywistości sprawiedliwości stanie się zadość. Najważniejsze, to wykazać, że ktoś brał nawet jak nie brał łapówki - dla idei!

przystojniaczek ekonomiści się skompromitowali już ostatnio na całej linii jak ich kryzys zaskoczył. Ekonomiści z PO też się skompromitowali i kompromitują dalej bo ich zaskakuje to że ten kryzys w Polsce też jest. A ty pokazałeś jakim jesteś niewykształconym i malutkim matołem. Zauważ że Ludzie w Polsce walczyli całe lata o wolność słowa i wyboru a teraz takie matoły jak ty nie potrafią tego uszanować że ktoś ma odmienne zdanie. Ale to jest podejście większości znanego mi elektoratu PO jak głosujesz inaczej niż my to jesteś debilem.... A prawda jest taka że takie podejście jest podejściem małych i słabych ludzi. I gdzie ta polityka miłości? To jet ta miłość pana Donalda? To ja dziękuję postoję.

przystojniaczek ja wiedziałam natomiast,że ty na niego nie zagłosujesz bo jesteś za tępy :o wystarczy posłuchać co mówi Komorowski żeby wiedzieć, że wstydem będzie dla Polski mieć takiego prezydenta. Ten człowiek nie wie co mówi. W dodatku jest przydupasem Tuska 🖐️

myslicielu głosuj jak chcesz, to twoje święte prawo myśl tylko, co wynika z tego co mówią politycy. czy w ogóle coś z tego wynika: trzeba zadbać o Polskę, Polska musi być silna, zgoda buduje, itd. czy ja coś z tego będę miała? czy jest ktoś kto mówi coś konkretnego, co przysłuży się ludziom?

Zgadzam się z offermą, a w ogóle już pierwszy post i cała argumentacja autora to po prostu dno. Jakby przekonywać, że trzeba być świnią żeby znać się na kotletach schabowych.

Gość a mnie najbardziej
rozwala motyw , że pis chce karac więzieniem rodziców którzy zastosuja in vitro :) boże strach sie bać :(

Zyta Gilowska i pan Religa to największa porażka PO Ale bez mrugnięcia krytykowali wprowadzane przez nich pomysły mimo że one były wcześniej promowane przez PO :) Ale po tym widać że im nie zależało na robieniu czegoś w Polsce a na władzy. A PiS cóż sięgną po fachowców z przeciwnego obozu bez większego skrępowania i która partia jest bardziej otwarta?

czytałam na kogo głosowałeś, wypowiadam się akurat na temat Komorowskiego bo on prowadzi i nie wiem jak ludzie mogą na niego głosować :o

przystojniaczek ale z tym kryzysem to ty ameryki nie odkryłeś :D tylko co to ma do kompromitacji ekonomistów którzy peltą bzdury :D I nie zapominaj że nie tylko ty studiowałeś ekonomie.

" głosujcie na Kaczora, a przegracie Polske " Uzasadnij to w kilku zdaniach konkretnymi argumentami ekonomiczno-politycznymi jeśli możesz. Tylko bez populizmu. I z dowodami.

"" głosujcie na Kaczora, a przegracie Polske " Uzasadnij to w kilku zdaniach konkretnymi argumentami ekonomiczno-politycznymi jeśli możesz. Tylko bez populizmu. I z dowodami." zwyczajnie nic sie nie zmieni.

A ja mam żal do mediów, że nakręcają się i innych. Wielu ludzi głupieje i mimo, że zgadzają się poglądami Pawlaka, Napieralskiego czy Korwin- M. szli na te wybory i głosowali na JK lub BK. Dlaczego? Cytat: "'bo inni nie mają szansy". Nie mają, bo my im nie dajemy. I potem spekulujemy, krytykujemy, bo nie nasi rządzą, a przecież można było inaczej. Ewentualnie w drugiej turze uściślić ...

A co wy robicie aby zmieniła sie ordynacja wyborcza? Kłapać na cafe nawet dziecko potrafi.

Kaczyński to mniejsze zło? to wy też chcecie prześladować rodziców in vitro? to wy też chceci zablokowania wszelkich ustaw tylko dlatego, że są rządowe a nie opozycyjne?

Gość politycznie politycz
co zrobił Kaczyński ? Już o tym pisałam na innym forum. a no 1 - Traktat Lizboński : Unia musiała pójść na ustępstwa wobec Polski przy tworzeniu Traktatu Lizbońskiego (do tej pory wszystko przyjmowano zgodnie z jej poleceniem nie bacząc na skutki dla kraju i ludzi). 2 - obrona Gruzji przed inwazją rosyjską 3 - koalicja wschodnia 4 - projekt uniezależnienia od rosyjskiego gazu 5 - walka o pozycję Polski za granicą 6 - Dzień Flagi 7 - Karta Polaka 8 - Muzeum Powstania Warszawskiego : Tym gestem Lech Kaczyński nie tylko wyrównał historyczne krzywdy, ale zdobył niedoceniane wcześniej środowiska kombatantów. 9 - poleciał do Cardiff walczyć o Euro 2012 dla nas 10 - pomagał zwykłym ludziom (choćby Karinie Zygmuntowicz z Gorzowa). 11 - walczył w komunie o to, aby każdy mógł swobodnie wyrażać swoje opinie bez żadnych represji 12 - za jego prezydentury powstały także wydziały obsługi mieszkańców. 13 - rozbicie tzw. układu warszawskiego, czyli istniejącej rzekomo sieci nieformalnych powiązań rządzącej miastem koalicji Platformy Obywatelskiej (wcześniej Unii Wolności) i Sojuszu Lewicy Demokratycznej z lokalnymi biznesmenami, w której ramach miało dochodzić do ustawianych przetargów Nie zrealizował wszystkich swoich planów, bo jako Prezydent nie miał takiej mocy sprawczej jak premier, ponieważ nie pozwalało mu na to prawo. Prezydent uczył nas , że powinniśmy być dumni z naszej historii, ojczyzny i z nas samych. Naród, który nie zna swojej historii skazany jest na zagładę.

przystojniaczek jak by to powiedzieć jesteś tak ograniczony że nie potrafisz kilku zdań napisać? Poprzeć swojego kandydata? Brak ci wiedzy tylko powtarzasz to co i inni w TV podali. A może jesteś jednym z tych opłacanych przez PO przygłupów co trolują na forach? nie masz do powiedzenia NIC NIC NIC tylko pianę bijesz ale to cecha większości tych którzy wciąż popierają PO. Zresztą patrząc jak im się zmieniają kierunki programowe myślę że ich wyborcy tak naprawdę nie mają prawa wiedzieć jaka będzie polityka PO :D

Gość politycznie politycz
pierdołą to jesteś Ty przystojniaczku :o twój argument nie do zbicia to "nic nic nic"

Gość srv.sys.exe
przystojniaczek!!! a moze ty multikulturalista jestes i chcialbys zeby komorowski wygral to wtedy EUSSR mialaby wolna reke zeby wprowdzic ich polityke imigracyjna i sprowadzic 15 milionow brudnych hindusow plus pol Somalli do Posli a na dodatek pareset tysiecy jihadistow z Pakistanu albo Maroka?Co?