Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przystojniaczek

Wytłumaczcie mi jak można być tak głupim i głosować na

Polecane posty

Gość Autorze zarowno Komorowski
jak i Kaczynski, nie maja byc ani ekonomistami, ani znac sie na problemach kierowcow. Maja byc przede wszystkim dobrymi reprezentantami poa granicami kraju. Sam tytul tematu swiadczy o tym, ze Jestes skrajnie bardzo nastawiony. Ja studiuje politologie i interesuje sie programami politykow dlatego staram sie analizowac to co wniosl by dany polityk do swiata polityki. Jestem bardzo rozczarowany poziomem tej kampanii. Ogolnie przyjmuje, ze jesli ktos popiera rzady PISU to glosuje na Kaczynskiego, a jak PO to Komorowskiego, nikt tu nie jest glupi, poniewaz odmienne poglady na pewne sprawy nie swiadcza o madrosci czy glupocie. O madrosci czy glupocie swiadczy to czy potrafisz myslec samodzielnie i czy Twoje poglady nie sa kserokopia gadajacych twarzy z tv. Szanuje ludzi, ktorzy maja swoje zdanie, potrafia je uargumentowac i potrafia do tego szanowac rozmowce. Pozdrawiam :)

Gość politycznie politycz
Niestety,w dzisiejszym świecie w większości jesteśmy wyjałowieni z tych najważniejszych wartości.Gdzie honor,dla kogo tak naprawdę ma znaczenie ojczyzna?Jeśli miałabym wymieć te garstkę osób,to na pewno ś.p.Lech Kaczyński jest nr 1 na tej liście Oskarżając go o to,że był rusofobem okazujecie swoją ślepotę i ograniczenie historyczne,dość spore.Uwierzyli byscie mordercy swojego dziecka?Pewnie nie,więc dlaczego Polska ma ufać Rosji?To oczywiste,że obowiązuje tu zasada nawet bardzo ograniczonego zaufania.Wiele osób też oskarżało go o prowadzenie zbyt ostrej polityki zagranicznej-no pewnie,lepiej wchodzić innym w dupę i uczynić z Polski sługusa,jak to robiono od wieków... To jest właśnie brak honoru i w przeciwieństwie do większości polityków,Lech miał honor i pragnął pokazać Europie,że Polska jest tak samo ważna,że nie jest słaba.Był patriotą i nikt temu nie zaprzeczy-chyba,że ślepiec umysłowy,jakich dziś mamy dostatek.Telewizję trzeba umieć czytać między wierszami,ale po co,lepiej posłuchać sprzedanego komunistycznego TVN-u,kreującego fałszywy wizerunek prezydenta,urywki wypowiedzi,wyrwane z kontekstu,aby go zaszczuć.Głupcy świetnie wierzą właśnie takiej telewizji Ja mam dopiero 25 lat,jestem wielką patriotką i mam trochę oleju w głowie,a honor jest dla mnie jedną z najwyższych wartości,dlatego tak cenię poświęcenie Lecha dla Polski.On nie chciał nas sprzedać,dać rozkraść do końca kraju.Dążył do prawdy i chciał ukarać tych,którzy właśnie rozkradli Polskę w czasach komuny.Dlatego taki TVN,czerwony na wskroś,kreował fałszywy wizerunek prezydenta,odcinano mu drogę do prawdy.Komuniści boją się o swoje dupy i chca garnąć dla siebie od nowa.Jak mógł sytuację w kraju po 50 latach złodziejstwa naprawić w 4 lata?Czemu miał tylu wrogów?-Dlatego,że większość to komuniści i złodzieje.Chciał dobrze dla prostych ludzi,aby wszystkim sie żyło lepiej.Był może i nieugięty i zaparty,ale właśnie dlatego był tak wartościowy,a jego cele były szczytne.Radzę wsłuchać się w telewizję i otworzyć OCZY na prawdę.Przykład?Np. cudowny TVN w obecnych wyborach pokazuje zawsze jako pierwszą osobę Komorowskiego hmmm ciekawe,czy to przypadek,czy kolejna próba pieprzonej manipulacji,skierowanej do tych rzeszy ślepców.Myślę,że raczej to drugie!I szczerze,modlę się aby Jarek wygrał.W nim tylko nadzieja,bo Polska jest najważniejsza!!!!

nie chce mi sie pisać, ale te argumenty co podałeś nie są zasługą Kaczyńskiego, albo nie są związane z Polską(np. obrona Gruzji)

Dobra zadam tu pytanie dlaczego nasze media traktują Pawlaka jak czwartego kandydata? Czy aż tak się boją powiedzieć że JKM zajmuje 4 miejsce? W jedynce wyliczali kandydatów 1 2 3 i Pawlak :D Czego ni się tak panicznie boją ktoś wie?

nie chce ? ty nie potrafisz nic napisac

Komorowski z kaczyńskim zrobili wszystko do Polski do 89r.Pożniej tylko się bili po kostkach ,gdzie skwapliwie lewica (jaka ladna nazwa socjalistów)wykorzystała.Dlaczego kiedyś szło przewrócić system a dzisiaj głupiej ustawy o zmianie nie można zrobić.Wy młodzi jesteście za to odpowiedzialni.Te oszołomy nie nadawaja się do rżądzenia.Oni już swoje wykonali.Ale tak manipuluja wami że mówiąc kolokwialnie w dupsku szczypie.:O:(

"nie chce mi sie pisać, ale te argumenty co podałeś nie są zasługą Kaczyńskiego, albo nie są związane z Polską(np. obrona Gruzji)" Teraz to się chłopie skompromitowałeś. I pewnie dla tego że to nie jego zasługa prezydent Gruzji tak bardzo chciał być na pogrzebie że niemal stawał na uszach? Ty chcesz historie na nowo pisać :(

albo nie są związane z Polską(np. obrona Gruzji) Uwazasz zatem, ze dzialanosc zagraniczna prezydenta jest niewazna? Nierzetelnie chlopie... Reprezentowanie panstwa to bardzo wazne zadanie prezydenta. Wile z jego decyzji wplywa na st bilateralne i wielostronne miedzy Polska, a innymi stronami.

jestem kobietą jakbyś nie doczytał ;)

nie chce mi sie pisać, ale te argumenty co podałeś nie są zasługą Kaczyńskiego, Jesli nie chce Ci sie odpowiadac na argumenty, nie podnosisz swojej wartosci w oczach rozmowcy. Jak ARGUMENT moze byc zasluga kogokolwiek? Argument jest "zasluga" tego, ktory owy argument podal, sformulowal.

Wolałbym, aby Polska miała bardziej potężnych partnerów zagranicznych takich jak Niemcy czy Rosja, od których moglibyśmy czerpać jakieś dobra(gaz, ropa, praca u niemców), a nie małe Państewka jak Gruzja co mamy z dobrych kontaktów z nimi ? jedno wielkie gówno taka prawda.

przystojniaczek zakładasz temat, na który nie potrafisz się wypowiedzieć :o to bardzo źle...

na kogo będe głosował w drugiej turze ? na nikogo bo praktycznie nie ma różnicy między tymi dwoma Panami... Jest roznica, ale zeby ja dostrzec nie wystarczy ogladac spotow z dupa przed tv tylko ruszyc glowa koego.

Wolałbym, aby Polska miała bardziej potężnych partnerów zagranicznych takich jak Niemcy czy Rosja, od których moglibyśmy czerpać jakieś dobra(gaz, ropa, praca u niemców), a nie małe Państewka jak Gruzja co mamy z dobrych kontaktów z nimi ? jedno wielkie gówno taka prawda. A ja wolalbym zeby Polska siegala od morza do morza ;D Przestan takie pierdoly pisac bo zeby chca wyleciec mi :P Jestes jak grecy w stosunkach miedzynarodowych maksymalizacja korzysci ;D i wlasnie dlatego sa na samym koncu.

ktoś mi kiedyś powiedział "trzymaj sie z tymi co mają kase" i wiecie co ? miał racje.. i już wszystko o tobie wiem :o z takim myśleniem jak ty, PO i komorowski za rok nie będziemy mieć Polski, będziemy sługusami naszych Panów (*czyt. Rosjanów lub Niemców). Nie mam Ci nic więcej do powiedzenia.

00:26 [zgłoś do usunięcia] brunet_81 komor to komuch ----------> jak macie takich parterów do dyskusji to czysta załamka:(

ktoś mi kiedyś powiedział "trzymaj sie z tymi co mają kase" i wiecie co ? miał racje... Jesli trzymasz sie z tymi co maja kase to bardzo malo prawdopodobne, ze wcisniesz sie w ich hermetyczny krag znajomych. Mi kiedys powiedziano, nie gadaj z debiami, ale nie da sie z nimi nie gadac bo za duzo ich jest niestety ;)

Ona222 : nowe foto. uadne. >JKM jest zwolennikiem rzeczywistego liberalizmu gospodarczego czyli >właśnie tego co przez 3 lata rządów wprowadzał jarosław kaczyński. nie zauważyłem. tez na JKMa głosowałem chociaz biedak nigdy nie miał szans na wygrana to myslałem ze troszke wiecej uzyska głosów. no ale coż. nieświadomi wybierają niekompetentnych ;)

na samym końcu to jest Polska, a nie Grecy. Na jakiej podstawie tak twierdzisz ? Piszesz glupoty, ktorych nie potwierdzasz argumentami, a na moje i innych osob praktycznie nie odpowiadasz. Nakrecasz sie tylko w rzucaniu propagandowymi sloganami. " Polska jest na koncu, przez nich, ale jak my dojdziemy do wladzy to bedzie zajebiscie"

jak gruzja jest o podobnej sile co my to chyba nie wiesz o czym mówisz, Polska mogłaby być dzisiaj bardzo bogatym krajem, ale przez takich patałachów jak kaczor, kwas, komor nim ni ejest i nie będzie, a do Niemiec to nam brakuje 100 lat.

ja cały czas pisze o tym jak żyje sie przeciętnemu obywatelowi w Grecji, a jak w Polsce, a ich dług mnie nie obchodzi bo i tak między innymi my sie do tego dołożymy po części.

tez na JKMa głosowałem chociaz biedak nigdy nie miał szans na wygrana to myslałem ze troszke wiecej uzyska głosów. no ale coż. nieświadomi wybierają niekompetentnych Ludzie glosuja na twarze, ktore widza w TV, glosuja tez na sondaze, ktore sa przeprowadzane w PL wyjatkowo nierzetlenie. W moich oczach nierzetelny sondaz to taki, w ktorym nie pyta sie o to kto jest niezdecydowany na kogo glosowac. Nie mam pewnosci, ze sondazami sie nie manipuluje. Wazne jest to dla kogo sondaz byl realizowany. Nie jest rzetelny rowniez sondaz, ktory obejmuje tylko miasta albo tylko wsie. Bardzo trudno zrealizowac sondaz porzadny.