Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cyganeczka007

Ratunku!!! Mój chłopak ma problem z ormazmem

Polecane posty

Witajcie! Nie wiem co jest nie tak...ale napewno musi coś w tym być! Ponieważ! Od jakiegoś czasu współżyję z moim nowym chłopakiem mamy po 23lata. Kochamy się bardzo długo, jest mi z nim wspaniale i jak on mówi jemu też jest dobrze...robię wszystko by go zadowolić, jednak on ma problem z dojsciem. Zawsze konczy sie to tak ze on musi sobie sam dokonczyć, bo innego rozwiazania na to nie ma. Nie ma szans z nim na szybkie numerki. ostatnim razem kochalismy sie z ponad dwie godziny ja juz padałam z wyczerpania, a on nadal nie mógł dojsc. Kurcze co moze być tym spowodowane...dlaczego tak się dzieje...czy tu bedzie potrzebny lekarz

Gość cygan niemłody
Cyganeczko, ja bym się tylko cieszył, a lekarz byłby potrzebny jakby mu flaczał, albo po2 ruchach tryskał, korzytsja z życia!!

Bez przesady!!! wiecie jak to siada....jak w głowie same mysli ze chlopak nie moze dojsc normalnie we mnie tylko za kazdym razem musi sobie trzepac sam

Problem nie leży w tobie. Prawdopodobnie twój chłopak wcześniej długo się masturbował i teraz nie potrafi się spuścić inaczej jak poprzez masturbację.

Gość Majkeleczek
dokladnie jechal pewnie 20 lat na rekodzielce i nauczyl sie jak sobie zrobic dobrze. ty teraz niestety nigdy mu tak nie zrobisz. jego kochanka jest raczka , pewnie i teraz siedzi i wali konia

Gość cygan niemłody
powtarzam ciesz się z życia, zawsze możesz mu trzepać na konieć Ty, albo znależć jakiś sposób, który mu bardziej przypomina rękę niż Twoja pysia, może między cyciszki mu weź

Gość Majkeleczek
teraz patrzy na twoja fote i wali konia

haha!!! bardzo zabawne wiesz...ja mam tu problem a ty kategorycznie sie z tego wysmiewasz!!! Ciekawe Master111, jak byś ty sie zachował jak byś miał taki problrm

nie to jest oczywiste ze tak musiałby zrobić...tylko ze jak on twierdzi ze od zawsze mial ten sam problem w zyciu doszedł tylko raz czy dwa razy szybko a tak to kocha sie kocha i nie moze dojsc tak jak trzeba....chlopak sam sie lekko załamał

Gość cygan niemłody
Cyganeczko, a czy wolałabyś szybkostrzelnego?

Gość chinota
No jak się załamał to teraz będzie mu jeszcze ciężej bo podczas seksu będzie myślał o tym czy się spuści czy nie Moja rada zróbcie sobie przerwę jakiś czas i potem może będzie bardziej napalony i mu łatwiej pójdzie? Myślę że przyczyna jest psychologiczna... jakieś ma myśli negatywne dotyczące seksu

Gość ANKAOTTAK
Bosze zeby moj mial takie problemy...

o własnie! też tak to stwierdziłam...ale podczas rozmowy, mówił mi ze własnie podczas seksu nie musli o niczym innym, jest mu bardzo dobrze ale nie wie dlaczego tak sie dzieje. Sa momenty takie ze jest siln ie podniecony ale zaraz mu to napiecie maleje członek sie robi mieki ale on nadal chce sie kochac bo chce skonczyc

Gość ANKAOTTAK
Jarex nooo chcialabym dluzej...

Jeśli penis robi się miękki to nie tylko problem z orgazmem, ale i z utrzymaniem erekcji. A to już jest poważniejsza sprawa. Ale ja się nie znam. Tak tylko chciałam się wtrącić ;)

ja pierwszy raz spotykam sie z takim przypadkiem...zawsze moi partnerzy konczyli normalnie bez wzdgledy na to czy kochalismy sie krótko czy długo, zawsze był ekstra finał, dlatego nie wiem co mamy robic w zwiazku z tym...obojgu nam na sobie zalezy i chcemy byc razem...tylko zeby moc rozwiazac ten jeden problem to nie wiemy co mamy robić:(

Gość blekotek
skoro potrafi dojść używajac ręki ewidentnie za długo się onanizował. Zróbcie sobie przerwę, niech przestanie się onanizowac i spróbujcie. Ale chłopak musi przestać sam sobie robić dobrze- to pewne.

i o to własnie jarex w tym wszystkim chodzi zeby facet potrafił i długo i szybko bo czasami trzeba odwalic szybki numerek

Ja bym jednak sugerowała wizytę u seksuologa. Zapytaj go wprost czy się onanizuje? Jak często? Żeby ten problem rozwiązać musicie być ze sobą szczerzy.