Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kredytu nie dostalam

kredyt hipoteczny jestem załamana

Polecane posty

Gość gość
moj facet tez wysylam chyba do 10 bankow, fm bank i city bank chcieli mu dac kredyt z tych duzych i znanych zaden

Gość gość
a to prawda - ilość zapytań w BIK ma duże znaczenie. Im więcej pytań tym gorzej

Gość gość
nie wiem, bez sensu, może nie chodzi tyle o wiarygodność co o warunki kredytowania itp... to już powinien wyjaśnić doradca kredytowy (oni zwykle nie wysyłają pochopnie zapytań o BIK)

Gość gość
jestescie tak prosci,ze szok zaraz wam wyjasnie tlumoki otoz przy kazdym sprawdzaniu w biku doliczane sa punkty wg ktorych albo dostaniesz kredyt albo nie, bik ma pewne ramy i jesli sie je przeskoczy to juz nie dostaniesz nic przez np miesiac czy dwa w zaleznosci od tego jak czesto bank wysyla do biku informacje. Przyklad: Danka ma w biku 500 pkt czyli kredyt dostanie. Idzie do banku x tam sprawdzaja i odejmuja Dance 15 pkt,nadal kredyt dostanie. Danka idzie do next bankow i znow jej obnizaja. Jesli w pewnym momencie zejdzie na pulap 350 pkt to nie dostanie kredytu kapujecie teraz?

Gość gość
ekonomii sie nie uczyliscie a z madrzejszymi dyskutujecie, ja jeszcze na codzien sie z tym stykam w pracy wiec wiem na pewno!!! fujary:-P

Gość gość
fujara to Ty jesteś, bo chciałaś błysnąć wiedzą a błysnęłaś brakiem kultury.

Gość gość
po pierwsze blysnac przed kim? jako gosc??:-D po drugie nie widze tu braku kultury:-P

Gość gość
a co mnie obchodzą jakieś durne punkty w biku no ludzie przeciez wiadomo,ze ludzie pójdą tam, gdzie dostaną kredyt ale zanim sie tego dowiedzą gdzie m, to muszą chodzić i pytać i nie rób z ludzi idiotów kretynie, bo ewidentnie kłamiesz i wprowadzasz w błąd tyle ludzi napisło,z ę chodziło po bankach i dostało kredyt a try dalej wciskać swój idiotyzm kto tu jest tępy

Gość gość
jakoś ja byłam w wielu bankach i raz chcieli dać , raz nie, ale chodziłam i sprawdzałam, a potem sama sobie wybrałam bank, który oferował mi najlepsze warunki. i wcale nie było takm, ze traciłam jakies punkty, chyba masz coś z głową

Gość gość
teraz bedzie brak kultury:-D niedouczona tepa glupia pisdo jak nie wiesz to zweryfikuj swoja wiedze bo to ty nieuku wprowadzasz w blad i jeszcze mnie obrazasz za co ja jade tobie jedzo:-P

Gość gość
qwa nie, nie wiem po co tu wchodze,chyba zeby sie z Was tylko ponabijac:-D qwa gdzie Wy zyjecie? ale czego sie spodziewac po internecie gdzie fiut i cycki maja znaczenie:-D ogarnijcie sie a potem opowiadajcie :-P

Gość gość
klade na szale wszystko co mam gdyz tak pewny jestem swojej racji:-P

Gość gość
eh, tylko na kafe taki niekulturalny motłoch co zdania bez wyzwisk nie umie napisać... Z tym bikiem to prawda, są punkty ALE jak idziecie do banku sprawdzać warunki to oni nie sprawdzają od razu BIKU, tylko najpierw wyliczają na podstawie zarobków czy w ogóle macie szanse na kredyt, na jak duży, przy jakich kosztach itp, dopiero jak się z tym zapoznacie i wiecie już czy Wam to pasuje to sprawdzają BIK.

Gość gość
nie? tez tak sadze:-P na ogolne warunki kredytowania tak ale dla wyliczenia zdolnosci juz nie:-)

Gość gość
i bedziemy sie tak obrazac ciolkowa lasko:-P przeszlas ile sto lat temu? :-D Po prostu Twoj scoring nadal wypadal pozytywnie ale na pewno jest jak pisze:-P

Gość gość
Umiejętne liczenie kredytu to podstawa ! http://www.conto.pl/ - z tym portalem można wszystko bardzo dobrze policzyć !

Gość gość
comperia oszukuje i jest "chwytem marketingowym" lepiej wypada www.hiponet.pl mi pomogli

Gość gość
niektóre banki mają w doopie papier - masz w ich banku konto od lat - to na tej podstawie udzielają kredytu a 70 tyś na hipotekę i 100tyś wkładu własnego to z placem w tyłku powinnaś dostać ! Mi bank Millennium co chwila chce wciskać kredyty do 100 kawałków na podstawie tylko wpływów na konto.

Gość gość
W naszej ofercie znajdą Państwo kredyty gotówkowe oraz hipoteczne. Pomożemy, doradzimy i załatwimy formalności. Zapraszamy do kontaktu: 695 152 008, andrzejgrabowski@vp.pl

Gość gość
łatwiej jest dostać kredyt przez pośredników nieruchomości. ja miałam ten sam problem. w home brokerze sprawdzili zdolność majątkową i dostałam 2 kredyty do wyboru z 2 banków (a byłam w nich wcześniej sama i nic...)

Gość kampos
jeśli puścić to przez Górnośląskie Towarzystwo Finansowe to wtedy porównają ci większą ilość ofert i masz mniejsze ryzyko wtopy. A jednak jeśli masz do dyspozycji jedną czy dwie oferty to może być różnie. I wcale nie każdy bank musi odmówić kredytu - wpływ na to ma wiele kwestii.

Gość gość
Jesteśmy firmą o ugruntowanej renomie. Zajmujemy się całym spectrum kredytów, poprzez kredyty gotówkowe, hipoteczne, jak i firmowe. Każdy z naszych klientów jest traktowany indywidualnie, co pozwala na sprawną i wysokiej jakości obsługę. Zostaliśmy wyróżnieni na rynku finansowym. Pomagamy również osobom pracującym za granicą.  Masz problemy z kredytem hipotecznym bądź gotówkowym, skontaktuj się z naszym doradcą.  Król Kredyty  Telefon: 600 231 869  e-mail: malgosia@krolkredyty.pl

Gość gość
Warto udać się do specjalistów. Pośrednik Kredytowy Warszawa z Credit4you.eu pomógł mi w ogarnięciu najlepszej pożyczki i ogarnięciu formalności. Szybko, bezpiecznie i na jasnych zasadach.

Gość gość
Ja szybką pożyczkę brałam w Abak Radom. Wszystko szybko bez problemów, bez zbędnej papierologii. Polecam Kasia

Gość Monika Jola
Może spróbujcie na początek skontaktować się z doradcą podatkowym, przy kredycie hipotecznym, to może coś tam pomóc. Zobacz sobie może akurat coś się uda dla Was znaleźć. Pozdrawiam

Gość gość
Pozyczysz od rodziny bo ta zydowska banda rotchildow to banda lichwiarzy. Miałem 20 kola na 3 miesiące na lokacie i dostałem 60 zł. Chciałbym pożyczyć to bym musiał oddać 40 kola

Gość basia811
Myślę, że w takim przypadku pomoże Wam doradca kredytowy :) Tutaj masz namiary na Pana Strzylaka, który doradzał mi w kwestii kredytu http://www.strzylak.pl/

Gość gość
Najlepsza Pożyczka na Dom kredyt hipoteczny w 2016 roku - Kredyt dla Każdego spełnij swoje marzenia - Minimum Formalności wniosek tutaj http://pozyczkanadom.com.pl/kredyt-hipoteczny-na-mieszkanie/ - Szybka Decyzja, Każda kwota - Na wymarzone Mieszkanie lub Dom Spełnij swoje marzenie dla Całej rodziny już teraz! Wypełnij wniosek kontaktowy a my bezpłatnie oddzwonimy i dobierzemy odpowiedni kredyt dla Ciebie. Wniosek o kredyt tutaj http://pozyczkanadom.com.pl/kredyt-hipoteczny-na-mieszkanie/