Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kruszyyyyynka25

to nieetyczne

Polecane posty

Gość Kruszyyyyynka25

Witajcie, jestem w 2o tyg. ciąży, wczoraj zasiadłam w komisji wyborczej, a Pan nagle zwraca się do mnie takim tekstem: "to nieetyczne, aby kobieta w ciąży zasiadała w komisji" Czy ciąża to choroba i trąd. Masakra, zrobiło mi się bardzo przykro

To on jest nieetyczny. Ja siedziałam w komisji i mogłam wychodzić na karmienie mojego maluszka.

Nie przejmuj się. Trzeba było mu powiedzieć, że nie etyczne jest mówienie w ten sposób do obcej, ciężarnej kobiety. Dupek!!!

Gość akrylik
to czemu mu nie odpowiedzialas??? przeciez wiadomo, ze burak...

Gość Kruszyyyyynka25
odpowiedziałam mu, że tak jak napisałam wcześniej, ze to nie choroba i że to on jest niegrzeczny, a on jeszcze bardziej sie zbulwersował

Gość moze chodzilo mu o cos innego
moze mial na mysli, ze nieetyczne jest trzymanie przez tyle godzin kobiety ciezarnej? a powiedzilo sie jak sie powiedzialo? nie warto w wypowiedziach ludzkich szukac tylko negatywnych cech, ja bym spytala od razu "co pan ma na mysli?" - gdybys autorko tak zrobila to mogloby sie okazac, ze pan mial na wzgledzie wlasnie twoj stan w sensie: nalezy Ci sie odpoczynek... nigdy nie wiadomo

To co nieetyczne dla ciężarnej jest siedzenie w pracy 8 godzin? Bzdury.

od kiedy w komisji siedzi się 8 godzin?

Ja siedziałam 8 godz i potem 1,5 godz na liczenie i to wszystko. Nikt nie każe siedzieć od 5 rano do 22.

a widzisz, nie wiedzialam, myslalam do tej pory ze siedzi sie od 8 do 22 bo taka "oferte" i mnie przedstawiono, moze to zalezy od rejonu? a moze pana tak samo wprowadzona w blad jak i mnie? nigdy nic nie wiadomo a oceniac czyjes slowa po 1 zdaniu jest dosc latwo...

nie mogli kazać przyjść od 8, bo praca komisji zaczyna się od 4 lub 5 a głosowanie od 6.00

Gość akrylik
to ja bym go spoliczkowala normalnie... faceci to chamy jednak!

Takkkkk spoliczkowałabyś jego i dopiero byś zrobiła siebie idiotkę :o Do autorki ----Nie przejmuj się jakiś facetem.Nie warto! Pokazał że jemu siano z butów wystaje.