Gość InneoV Napisano Czerwiec 21, 2010 Cześc wiem że istnieje juz taki temat ale jest on z 2006 roku a od tego czasu pewnie wiele sie zmienilo poza tym może ktoś napisze jak długo brał i jak działo i jak wyglądało po zakończeniu brania INNEOV. Mam włosy normalne ciemne ale ostatnio mi odbiło i chciala rozjasnic do bladu wiec rozjasnilam nie podobalo mi sie i nzałozylam na to farbe wyszła zielona fryzjerka nałozyla mi kolejna i po tygodniu przebijał sie dziny ziellony odcien i farbowalam 3 raz w ciagu tygodnia rabowalam włosy 3 razy i odbarwiałam. Zaczełam brać Inneov i widze lekka poprawe. wielekiej sie nei spodziwałam gdyż samo to iż nic złego nie stało mi sie z włosami po tym SZOKU jaki im zafundowałam to juz jest wielki PLUS ! Napisze co wiecie o Inneove jak długo sie bierze . Mam astrasznue rozdwojone włosy. Same z siebie scinam nie pomaga i tak sie rozdwaja po tygodniu . Myje je codziennie używam róznego rodzaju odzywek i wszytskiego i nic mi nei pomaga jedyne co to jedwab ale widomo ze to pomaga jesli chodzi o wygląd a nie regeneruje włosa. Napisze cos o INNEOV ja biore 2 opakowanie INNEOV do włosów farbowanych na geśtośc włosów ( regeneracja) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach