Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość InneoV

INNEOV na włosy

Polecane posty

Gość InneoV

Cześc wiem że istnieje juz taki temat ale jest on z 2006 roku a od tego czasu pewnie wiele sie zmienilo poza tym może ktoś napisze jak długo brał i jak działo i jak wyglądało po zakończeniu brania INNEOV. Mam włosy normalne ciemne ale ostatnio mi odbiło i chciala rozjasnic do bladu wiec rozjasnilam nie podobalo mi sie i nzałozylam na to farbe wyszła zielona fryzjerka nałozyla mi kolejna i po tygodniu przebijał sie dziny ziellony odcien i farbowalam 3 raz w ciagu tygodnia rabowalam włosy 3 razy i odbarwiałam. Zaczełam brać Inneov i widze lekka poprawe. wielekiej sie nei spodziwałam gdyż samo to iż nic złego nie stało mi sie z włosami po tym SZOKU jaki im zafundowałam to juz jest wielki PLUS ! Napisze co wiecie o Inneove jak długo sie bierze . Mam astrasznue rozdwojone włosy. Same z siebie scinam nie pomaga i tak sie rozdwaja po tygodniu . Myje je codziennie używam róznego rodzaju odzywek i wszytskiego i nic mi nei pomaga jedyne co to jedwab ale widomo ze to pomaga jesli chodzi o wygląd a nie regeneruje włosa. Napisze cos o INNEOV ja biore 2 opakowanie INNEOV do włosów farbowanych na geśtośc włosów ( regeneracja)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować