Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obwis

piersi - zdjecie

Polecane posty

Gość Cudoooowne
Nie masz powodow do kompleksow! Sa piekne tylko całować

Gość taka kobietkaaa
masz bardzo ładne piersi!!! co z tego że troszke obwisłe, przecież skoro są ciężkie to taką mają siłę ciążenia ale nie przejmuj się tym zbytnio:)

Gość taka kobietkaaa
ja za to mam inny problem. podobają mi sie moje piersi, nie za małe, nie za duże ale coś nie tak z moimi sutkami. bardzo rzadko są twarde i wystające, czasem wręcz wklęsłe. mój chłopak się tym martwi, że jak ja będe karmiła dzieci:) i chciałby aby były taie twardawe, ale niestety rzadko nam się to udaje:( nie wiem w czym tkwi problem, powinnam z tym iść do ginekologa???

Gość Obwis
Wydaje mi sie że masz poprostu mało unerwione. Nie reagują jak jesteś podniecona , często sie tak zdaża

Gość Obwis
No pewnie , nie wszystkim musi sie podobać :)

Gość Nierozlaczka to
Zazdrosna zakompleksiona kobieta nie przejmuj sie nia pod żadnym wypadkiem

Gość Obwis
Nie pokaze ....bez przesady....

Gość i tak sobie tlumacz
nierozlaczko po co plujesz jadem?? mnie sie te piersi podobaja

Gość Obwis
Chciałam poznać opinię innych, jednym słowem, jak pisałam wyżej -dowartosciowac sie. I mi sie to udało już sie ich nie wstydzę:)

Gość Mnie rowniez
Sa cudowne mowie to jako facet nie słuchaj bab. Chyba że jestes les

pewnie w większości podobają się panom,nie pluję jadem wyraziłam opinię a poza tym dziwię się takim laskom jakie foty wklejają

Gość Obwis
Mam sie wstydzić tego że je mam? Nic specjalnego, każda kobieta je posiada.

Gość wiesz co nierozlaczka
zazwyczaj tez tak mysle, ze to glupota wrzucac takie foty, ale w tym przypadku mysle inaczej, bo autorka otwarcie przyznala ze ja to meczy, jest niedoswiadczona i dopiero to jej pozwolilo uwierzyc w siebie i pozbyc sie tych zupelnie niepotrzebnych kompleksow

Gość Obwis
Dałam tu bo jestem anonimowa, miałam mamie wystawić i zapytać czy są ok...? Nie, bo sie wstydzę, a mama i tak zawsze powie że piękne wszystko. A byle jakiemu pokazywać nie mam zamiaru.

ale od tego chyba jest tez mama z którą można pogadać o tym(z moją mamą jak z przyjaciółką),pewnie jakaś przyjaciółka bądź dobra koleżanka a nie tutaj gdzie jest stado zboków i dzieciarnia pewnie również-później nie płacz na kafe jak ktoś pojedzie po tobie jak o jednej dziewczynie z forum(wątki skasowali z godzinkę temu)dobra nie wtrącam się umieszczaj co chcesz,ja przynajmniej miałabym odrobinę wstydu,nie wątpię że są tutaj osoby które zapiszą sobie ta fotkę na dysku a resztę sobie dopowiedzcie

jeszcze jedno nikt tobie nie każe pokazywać mamie czy koleżanką-szczerze osobiście nawet wolałabym zasięgnąć opinii mamy czy kumpeli niż na publicznym forum-ale to moje zdanie,jak chcesz to wstawiaj gdzie chcesz

Gość Obwis
Ok rozumiem o co ci chodzi. Ale ja mam więcej wstydu powiedzieć o tym komuś, niż wystawić na widok publiczny. O jakich wątkach mówisz? Bo nie rozumiem

ja pitole.....ludzie czasem to juz naprawde nie maja sie nad czym uzalac. a jak ci cos nie pasuje to udaj sie na zabieg zmniejszania piersi a nie dodajesz na forum takie zdjecie.......zal

ja pitole....nie masz juz sie nad czym uzalac?? bo ja tu nie widze strasznie obwislych piersi....zal

Gość Obwis
Ale ja nie prosiłam żeby ktoś mnie umoralnial. Zapytałam czy są ok, jeśli nie to przecież rozumiem nie wszystkim muszą sie podobać.

Sie macie!?:) Widziałem ( i nie tylko widziałem:P) sporo piersi!! Twoje są ładne, i niejedna z kobiet może Ci ich pozazdrościć. Fakt, że do Twojej, chudej, moim zdaniem, figury są teraz troszkę nieproporcjonalnie duże,..ale tylko troszkę. Może postaraj się bardziej wyprostować i będzie OK!! Będą faceci się oglądać i ślinke łykać. 3m się:))))))))))))

nie wiem gdzie wstawiać bo nie znam wszystkich portali społecznościowych w necie-rzuciłam tylko przykład-nie chciałam nikogo obrazić ani urazić,dorzuciłam tylko swój pogląd

Piersi bardzo ładne! Ale żeby nie wiem co to C to nie jest. Ja jestem szczupła, mam malusieńki biust w porównaniu do Twojego i ja mam miske E! Jeśli nie chcesz żeby coś strasznego stało się niedługo z Twoim biustem, to czas zainwestować w dobry stanik. Lepiej mieć jeden, a dobry i prać go co kilka dni. Mieszkasz w mieście? W Warszawie jest kilka sprawdzonych gorseciarek. Na moje oko masz rozmiar 70H (moja koleżanka podobnie wygląda i taki wlasnie ma). Musisz sie liczyć z tym, że biustonosze trzeba będzie przerabiać.

Gość Obwis
Wiem wiem, zainwestuje w nowy:) tak mieszkam w mieście. Nierozlaczka -rozumiem, każdy ma swoje zdanie:)

piersi bardzo fajne. gratuluję samozaparcia i efektywnej diety. :) wagą się nie przejmuj. mi nikt nie daje tyle ile pokazuje waga. mylą się o te 10 kg. strzeż się efektu jojo. ;) jeszcze raz - nie zamartwiaj się piersiami, bo jak sama widzisz po wpisach, niejeden chciałby... :D