Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obwis

piersi - zdjecie

Polecane posty

Nie wyglądasz na 71kg, ale mnie i tak ciekawi czy na pewno znasz swoje wymiary. Wydaje mi się, że jesteś szczupła, tak właśnie około obwodu 65, 70, a Twoje piersi wydają mi się większe niż miseczka nawet E przy obwodzie 70.

65C to są przecież malutkie piersi, 75DD już większe, ale na pewno taki obwód nie podjeżdża CI do góry? Ja też noszę zazwyczaj obwód 65 a 75 to miałam na łopatkach.

Gość Obwis
Zmierzyłam.na wysokości sutkow luźno bez stanika mam 94cm.pod mam 74

Weźcie już przestańcie przy każdym temacie o cyckach wrzucać te swoje prawidłowe rozmiary. Wybrałam się do sklepu, gdzie niby miałam mieć dobrany idealnie, gdzie zamiast 70B jak zwykle dali mi 60D, pod wpływem chwili kupiłam i jest do dupy... Wolę swoje push-upy 70B z La Senzy i już.

A poza tym mając takie piersi jak autorka to jakie są szanse, że coś się podsunie do góry?? Na moich naleśnikach faktycznie może podjeżdżać, ale na takim biuście nie widzę szans, żeby jakikolwiek obwód podsunął się do góry, bo piersi go zatrzymają ;)

Gość najdziwniejszy
nie wygladasz na 71 a tzytzki zajebiste :classic_cool:

Gość Obwis
Ten 60C kupiłam w ameryce gdzie są całkiem inne wymiary do rozmiarów, bo kobiety z racji co 5m kfc małymi gabarytami sie nie szczyca:)

Gość Obwis
Poprawił mi sie humor. Bo już długo mam straszne kompleksy jeśli chodzi o nie

To chyba jednak takie okolice 70E, ale na pewno nie 65C. :) Desiree, nie w każdym sklepie są dobrze wyszkolone brafitterki, niewykluczone, że ta 70 jest dla Ciebie dobra, a one na siłę zaniżyły Ci obwód do 60, trzeba po prostu wybrać się do odpowiedniego sklepu i nie kupować wszystkiego co nam wcisną. Ja się czuję 10 razy lepiej po zmianie z 75B na 65D, bo mi po prostu wygodniej w ciaśniejszym obwodzie, tak jak i większości. Zresztą dziwne, żebym nosiła 75, jeżeli mam 66 pod biustem, taka 75 nie da mi żadnego podtrzymania. LaSenza ma ścisłe staniki, więc może pani w sklepie po prostu przesadziła. A na plecach przecież nie ma piersi, więc obwodu nie zatrzymają...? Jeżeli stanik jest za luźny, to każde piersi mogą z niego wypaść.

tu gdzie mieszkam jest taki 1 szy sklep w ktorym sprzedawczyni lapie cie za piersi i pomaga dobrac perfect stanik....rozne sa reakcje:D co do twoich piersi autorko.....teraz masz ok.....ale po ciazy,jezeli taka przejdziesz,beda jeszcze bardziej zwisac.....chyba ze duuuuuzo bedziesz trenowac!! calusne cycuszki....:D

Gość najdziwniejszy
wierz mi, nie powinnas miec kompleksow :D

No chyba że to inna rozmiarówka, bo nie mogłam sobie wyobrazić jak Ty je mogłabyś tam zmieścić :D Obwód 75 też nie wiem czy jest dobre, generalnie powinno się zaniżać, ale ważne, żeby Tobie było dobrze, żeby obwód się nie przesuwał, nie podjeżdżał i dawał podtrzymanie Twoim piersiom przez cały dzień tak, żebyś nie musiała go poprawiać.

Gość polecam okulistę
bo z Twoimi piersiami wszystko jest OK 🖐️

Wybrałam sklep nie jakis pierwszy lepszy, tylko z forum, polecany przez zwolenniczki takiego dobierania staników. Stanik leży w szufladzie nieużywany, choć kosztował niemało... I nie chodzi o obwód, tylko jedyne, czego dokonał, to zamienił naleśniki w pryszcze. Pewnie dla dziewczyn, które mają większy biust niż ja takie rozmiary są jak najbardziej ok. Mi to rozwiązanie nie odpowiada. I chociaż noszę push-upy już ładnych parę lat, nie zauważyłam, żeby mi się coś "rozsmarowało".

Gość Obwis
Na pewno inna.bo miseczka przykładając do tej e jest niemal taka sama. Czyli 70lepsze? 75 zapinam na ostatni zatrzask. Najdziwniejszy-dzięki:)

Gość Piekne masz te piersi
dziewczyno duze kształtne i wcale nie sa obwisle idealnie pasuja do twojej sylwetki ,a 71 kg przy wzroscie 170 cm to jest to ,o czym chyba kazdy chlopak marzy :-) Wieszakom mowimy zdecydowane nie :classic_cool:

obwisie dlaczego podziekowalas najdziwniejszemu ?

Desiree, Tobie 70B zamieniono na 60D, mi 75B na 65D, więc piersi są chyba podobnej wielkości, a mi jest mimo wszystko lepiej w nowym rozmiarze, piersi wydają mi się sporo większe, więc może się nie zniechęcaj za pierwszym razem, jeżeli masz możliwość, to mierz, ale nie kupuj od razu. Może dobrały Ci zły krój lub coś takiego. Ja gdybym kupiła pierwszy stanik jaki mi pani oferowała, też nie byłabym zadowolona, ale poczekałam i pomierzyłam więcej, teraz jestem zadowolona. W nowym staniku powinno się zapinać na najluźniejszą haftkę, żeby z czasem zacząć przepinać na ciaśniejsze, bo obwód trochę się rozciąga.

Gość Obwis
Powiedział że nie powinnam mieć kompleksów:)

Gość Obwis
Glaszczko o tym nie wiedziałam, bede pamiętać na przyszłość

Gość magiczny karp
o kurcze, jakie ładne cycki!

Gość najdziwniejszy
dziekowala za rozluzniajacy masaz :classic_cool: :D

obwisie podziekowalas to tak ale dlaczego tylko temu nickowi ??? chociaz bylo wiecej na poprzedniej stronie takich sympatycznych wyrazen w stosunku do ciebie i twoich piersi :-D przepieknych z reszta:-P nic tylko cmoka dac w nie 👄

Gość bo najdziwniejszy dodatkowo
wykonał masaż :D

Gość Obwis
Dokładnie!:) odetchnęłam z ulga:)

Gość najdziwniejszy
pewnie sie domyslila, ze co 15 minut wpadam tu na nie rzucic okiem :( :D