Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zxczxczxczx

KTo jeszcze pamięta The Kelly Family ?:)

Polecane posty

Gość zxczxczxczx
up :P

Gość anty___reklama
Taaaaaak :) Uwielbiałam ich. Wszystkie bravo i popcorny przez nich kupowałam :)

Gość zxczxczxczx
Ja tez:) ech fajne czasy były:)

Gość licencjatka_ona
ja pamietam , jaaaaa :D niektorych piosenek do dzis lubie posłuchac :) aż chyba zara odpale z Youtubea:D

Gość kiedys byl tu taki podobny top
topik o nich :D uwielbialam ich :P a co ja pieniedzy wydalam by miec chocby najmniejsze zdjecie ich :D tamtejsze brawo itp fajnie bylo ;) szkoda ze tak szybko wyroslam :( :D:D:D::D:D

Gość Anangel12345677
dla mnie ich hitem nr jest piosenka "an angel" naprawde świetna, ponadczasowa;)

Gość anty___reklama
No faktycznie, szkoda tamtych czasów..... aż mi się na wspomnienia zebrało. Kupowałam każdą gazetę jeśli było w niej choćb najmniejsze ich zdjecie. Do dziś mam dwa segregatory z materiałami o nich :) I wszystkie kasety :) Chyba se włączę na noc jedną :)

Gość nie chce mi sielogowac
a wiecie ze Paddy Kelly w zakonie jest

Gość nie chce mi sielogowac
-Dziękuję Błogosławiona Maryjo- (THANKING BLESSED MERY) Takie przepiękne miejsce Wkroczyło w moje życie Moje zainteresowanie pokonało strach Spotkanie Matki całej w światłości Moje bijące serce urosło szybko Kiedy Ona zasadziła ziarenko W najgłębszej esencji mnie To był dzień, kiedy Mój duch został wyzwolony. Och, dziękuję Błogosławiona Maryjo za światło boskie Dziękuję Błogosławiona Maryjo za światło boskie Dziękuję Błogosławiona Maryjo za światło Pokusy wodziły mnie za nos, Ona podniosła mnie z ziemi I nauczyła mnie nigdy nie wypuszczać Duszy danej od twojego Boga Ale czasami wciąż trące rozum Kiedy życie jest okrutne i niemiłe Ale właśnie , kiedy cierpię, uczę się W skruszonym sercu miłość będzie płonąć Och, dziękuję Błogosławiona Maryjo... Och, moja wiara została odnowiona Ona prowadzi mnie do życia wiecznego i do prawdy Och, och, och, och, och Tak, moja wiara została odnowiona Och, dziękuję Błogosławiona Maryjo... A teraz spotkałem Jezusa, Jej Syna I z Duchem Świętym rozpocząłem Pielgrzymkę do nieba wysoko Do królestwa miłości naszego Ojca Ave, Ave, Ave Maryja...

Gość Bon appetitttttt
Ja pamiętam. :P Nigdy nie lubiłam ich muzyki. Nigdy nie podobał mi się ich wizerunek - wyglądali jak kloszardzi. A ludzie szaleli na ich punkcie i nosili koszulki z ich portretami.

Gość ja pamiętaaam hihi
niedawno coś tam o nich szukałam w internecie i dowiedziałam się, że Paddy był ostatnio kilka razy w Polsce :P na jesieni chyba i na początku roku, śpiewał coś w jakimś kościele we Wrocławiu czy gdzieś na Śląsku (nie pamiętam :P)

Gość asdafdg jtyjhrtyhrgdf
pamietam czasy ale nie przepadalam za nimi tak naprawde;)

ja ich pamiętam...i szczerze mówiąc wolałam ich o milion razy bardziej niz równie popularny w tamtych czasach zespół Backstreet Boys (czy jakoś tak się to pisało) i ich słynne "Get down, get down ...."

Gość bbhhh8
a to rozpadł się? myślałam, że ze 4-5 osób jeszcze gra

Gość likonen pananen kojonkoski
hehe ja tego słuchałam, ale jak teraz patrzę to jakieś cudaki :P

Gość stara ale jaraaaaa
Ja też ich słuchałam a teraz nawet mi się nie podobają :-(.Jestem ciekawa jak potoczyły się losy poszczególnych członków rodziny... Na wikipedi znalazłam spis ich albumów i ostanie albumy były wydane w 2009 i 2010 r.ale już nie jako zespół tylko osobno. http://pl.wikipedia.org/wiki/The_Kelly_Family

Gość wino rozowe ...mniam
lol i koncerty i wyjazdy do gymnich , jak tego nie pamietac ?

Gość eofjwogre
Znam kogoś, kto był na wszystkich ich koncertach! Czy poswiecilibyscie cała zarobiona kase na wyjazdy? Ona tak. Pozdrawiam koleżanke pracującą w hotelu.....

Gość khiu
ja pamietam :) jak bylam mala to mialam cala ich kasete :) sluchalam calymi dniami, az sie rozpadla :P fajne czasy w tedy byly

Ja byłam, jak ktos powyżej zwolennikiem backstreet Boys w tamtych czasach..... cały pokój wytapetowany plakatami i te sprawy ;) kupowałam niemieckie brava, zeby miec wiecej plakatow, pisałam do fanclubow :D Chwala, że mi przeszło :) chociaz wspominam z sentymentem:D:D:D