Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tykkkwia

PYtanie do tych ktorzy glosowali na Jarka

Polecane posty

Gość tykkkwia

dlaczego? pRZEECIEZ JEDEN JUZ BYL kACZYNSKI I NIC SIE NEI ZMIENILO NA LEPSZE TYLKO NA GORSZE

Gość blubbbel
tylko on pomorze powodzianom, sprawi ze bedzie bezplatne leczenie i wogole bedzie super:P

Gość lojejciu
Ale co sie zmienilo na gorsze? powiedz co i podaj sensowne argumenty a nie powtarzany tekst przez zaslyszenia Ja głosowałem na Jarka, ponieważ jego poglądy są mi bliższe, niż inych kandydatów

Gość balbina ta od ptysia
pewnie żeś taki sam kurdupel jak on:D

Gość mnie bardziej dziwia ci
ktorzy glosowali na komorowskiego... On wyprzeda Polske za grosze, odda darmo to czegoi sprzedac nie bedzie mogl i jeszcze doplaci!

Gość tykkkwia
no sluchaj wszyscy ktorzy sa przeciwko Komorowskiemu twierdza ze nei moze byc wlasza w jednych rekach a jak prezydent byl inny czyli Lech to co dobreg zrboil dla obywateli? Mi sie stopa zyciowa pogorszyla, do leekarza ciezko sie dostac, praca lipa

Gość blubbbel
a co to za debilna gadka ze Komorowski rozsprzeda Polske za grosze na jakiej podstawie ja nei moge takie glupoty gadac to kazdy glupi moze zastanow sie co Jarek facet 61 letni dla ciebie zrobi GOWNO bo on ie ineresuja tylko soba nawet z zaloby zrobil szopke

Gość mnie bardziej dziwia ci
ze wspomne tylko o PKP... Bo akurat to mnie najbardziej boli :( Albo nasz gaz. Juz nie mowie o innych zakladach pracy, ktore oddane w obce rece teraz swietnie prosperuja. A nam jakos sie nie oplacalo ich eksploatowac :O To nie sa puste slowa niestety :(

Gość panna misiootka
" On wyprzeda Polske za grosze, odda darmo to czegoi sprzedac nie bedzie mogl i jeszcze doplaci! " przypuszczam ze mamusia w bereciku ci to powiedziala albo ksiadz

Gość a wiecie ze PO oddalo czesc
naszego morza Niemcom za darmo, w ramach modyfikacji granicy? Poki co Nimcy nie licza nam oplaty za przeplywanie poo "ich" morzu (niestety jest to konieczne, bo to jedyna droga do portu Swinoujscie) ale to sie szybko moze zmienic, bo teraz beda mieli prawo do naliczania oplat :O

Gość ninnoczka
jasne, tylko pytam sie co przez prawie 5 lat zrobil fajnego Lechu, poza osmieszeniem nas wUni, wiem bo przebywalm w Niemczech i Francji??????????

ani moja mama ani ja nie chodzimy do kosciola. I na Kaczynskiego tez nie glosowalysmy ;) Napisalam tylko, ze bardziej mnie dziwia ci ktorzy glosowali na Komorowskiego niz ci ktorzy glosowali na Kaczynskiego. Bo to pewnie desperaci, ktorzy glosowali na mniejsze zlo...

Gość ollnkaaanzan
wiecie co ja wole by wladza nalezala do PO bo wtedy dopiero mozna ocenic rzady Tuska a nei ze znowu Jarek bedzie bo wtedy stoimy w punkcie wyjscia ajak Jarek byl premierem tak cudownie bylo?

08:22 [zgłoś do usunięcia] mnie bardziej dziwia ci ktorzy glosowali na komorowskiego... On wyprzeda Polske za grosze, odda darmo to czegoi sprzedac nie bedzie mogl i jeszcze doplaci! xxxxxxxxxxx a czyje to słowa ?? twoje

Gość ghgfhf
komorofani zrozumcie wreszcie, że takie powody jak "ośmiesza nas za granicą" są dla normalnych ludzi w gruncie bezsensowne i świadczą o waszym żenująco niskim poziomie wiedzy politycznej

Gość tykkkwia
wole mniejsze zlo niz glosowac na Jarka nic mnei do tego czlowieka nie przekonuje bo jest egoista i chcecie to glosujcie za 5 lat ewnie sie strasznei rozczarujecie o ile wogole bedzie jeszcze tu mieszkac bo przeciez neidlugo wstyd bedzie ze ho ho

Przeciez je napisalam, to czyje maja byc? :D Skoro juz wyprzedaja co nasze to dlaczego mieliby tego nie rozic caly czas? Juz niewiele zostalo do oddania, moze dlatego ;)

" Napisalam tylko, ze bardziej mnie dziwia ci ktorzy glosowali na Komorowskiego niz ci ktorzy glosowali na Kaczynskiego. Bo to pewnie desperaci, ktorzy glosowali na mniejsze zlo... " takich słów nie napisałaś tylko " On wyprzeda Polske za grosze, odda darmo to czegoi sprzedac nie bedzie mogl i jeszcze doplaci! " xxxx kłamiesz słonko :-)

Gość blubbbel
ci ktorzy glosuja na Kaczynskiego publicznie sie do tego nei przyznaja bo im wstyd to po pierwsze a poza tym nie bedzie dobrze neistety

Gość W ktorym miejscu?
>? ;> Pisalam i jedno i drugie. W czym te dwa posty sie roznia od siebie?

Gość zauważyłam że wszyscy którzy
głosowali na Kaczyńskiego powtarzają jedno co pewnie zasłyszeli w Kościele na mszy, otóż "Komorowski sprzeda Polskę". Ja uważam że nie ma polityka który by od siebie odsuwał kasę którą może w łatwy sposób zdobyć

Gość rerererere
rządzi platforma i nic się na lepsze nie zmienia tylko na gorsze.

Gość W ktorym miejscu?
W kosciele ostatni raz bylam 20 lat temu :classic_cool: Widze co PO robi i stad te slowa... PKP, gaz, morze... mozna by bylo wymieniac i wymieniac :(

Gość W ktorym miejscu?
nawet nie chodzi o to, ze to za ich rzadow jest. Przeciez ludzie zwiazani z Platforma teraz nie wzieli sie z ksiezyca...

08:35 [zgłoś do usunięcia] W ktorym miejscu? >? ;> Pisalam i jedno i drugie. W czym te dwa posty sie roznia od siebie? xxxx nie pisałaś o mniejszym złu tylko o wyprzedazy Polski :-) " Napisalam tylko, ze bardziej mnie dziwia ci ktorzy glosowali na Komorowskiego ..... Bo to pewnie desperaci, ktorzy glosowali na mniejsze zlo " nieprawda o godzinie 08.22 napisałaś " On wyprzeda Polske za grosze, odda darmo to czegoi sprzedac nie bedzie mogl i jeszcze doplaci! " :-) więc nie jest tak jak mówisz ze TYLKO o mniejszym złu pisałaś ŁOPATĄ ci to wytłumaczyć ??

Gość blubbbel
a gdzie w tym czasie byl Lesiu jak PO zle rzadzila, Czy on byl prezydentem cyz kurwa kim? NO rece opadaja wie c co wam teraz Jarek pomoze

Gość W ktorym miejscu?
Dalej nie widze sprzecznosci... Ale tak to jest jak ktos inny bierze sie za interpretacje "co autor mial na mysli" Uwazam, ze PO jest odpowiedzialne za sprzedawanie naszych dobr. Dzieie sie bardziej tym ktorzy glosowali na Komorowskiego niz tym glosowali na Kaczynskiego wlasnie z tego ww. powodu. Ci co glosowali na Kaczynskiego, to w glownej mierze desperacji glosujacy na mniejsze zlo, bardziej przeciw Komorowskiemu niz na Kaczynskiego. To jest odpowiedz na pytanie postawione w poscie tytulowym. Dlatego tyle osob glosowalo na Kaczynskiego, nie dlatego ze go lubia. Gdzie Ty tu widzisz sprzecznosci? :P