Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tykkkwia

PYtanie do tych ktorzy glosowali na Jarka

Polecane posty

Gość kaczynski jest juz
bla bala bla na nic twoja propaganda:)

Gość miiinnnnz
a co wy nei wiecie ze Jarek woli chlopcow? Kaczyński jedzie na emocjach, katastrofa,powódź, jak słyszę o jego insynuacjach odnośnie winy Rosjan w katastrofie to chce mi się smiać.A co do prywatnej służby zdrowia, przecież my już mamy po części prywatną służbę zdrowia i bardzo dobrze że ją mamy, więc o co się oburzać, ilu z Was chodzi prywatnie do okulistów, dentystów,itp,a wystarczy że taki zakład będzie miał umowę z NFZ i nic nie zapłacicie a obsługa duzo lepsza.Kaczyński ma elektorat głównie na wsi, niestety tam świadomośc polityczna jest niewielka ....

Gość pzazaaa
gdyby bylo jak na zachodzi to leczenie by bylo inne a tak to mamy panstwowa sluzbe zdrowia chyba z nazwy kase nam pobieraja a wszedzie placisz Jarek the best

Gość nie chce mi sielogowac
tvn oczerniał Kaczyńskich i po wypadku wyszły ich kłamstwa Jarosław Kaczyński jest przeciwny przeniesieniu produkcji Fiata Panda z Polski do Włoch. Podczas wizyty w Tychach stwierdził, że polski rząd w żadnym wypadku nie powinien się na to godzić. Zaznaczył, że według jego wiedzy nasz rząd nic nie zrobił, by uratować fabrykę w Tychach. Kandydat na prezydenta mówił, że można znaleźć przykłady ostrych interwencji kanclerz Niemiec Angeli Merkel i prezydenta Francji Nicolasa Sarkozy'ego w podobnych sytuacjach. Dodał, że rządy te bardzo twardo walczą o swój przemysł i swoje przedsiębiorstwa. Jarosław Kaczyński zwrócił uwagę, że nasz rząd uznał w jednym oświadczeń, że kwestia tyskiej fabryki jest sprawą o charakterze ekonomicznym. Prezes Prawa i Sprawiedliwości argumentował, że fabryka przynosi bardzo wysokie zyski i nie ma ekonomicznych przesłanek do przenoszenia produkcji. Jarosław Kaczyński zapewnił, że jeśli zostanie prezydentem, będzie w takich sprawach interweniował. Dodał, że broniłby tyskiej fabryki zarówno w rozmowie z premierem Włoch Silvio Berlusconim jak i prezesem FIATA. Dodał, że szef włoskiego koncernu powinien mieć świadomość, że nieprzestrzeganie zasad wolnego rynku może się dla niego źle skończyć. Jarosław Kaczyński zaznaczył, że mamy obowiązek bronić naszej produkcji i naszych zakładów pracy.

Gość kaczynski jest juz
no tak, zacofany elektorat z PO uwaza ze na kaczynskiego tylko niedouki, mohery i analfabeci ze wsi glosuja:) otworzcie w koncu oczy bo te slogany dawno wam juz mozgi wypruly, czujecie sie mardrzejsi i inteligentniejsi glosujac na po? no to powodzenia:)

Gość nie chce miselogowac
Ja reprezentujący Jezusa Chrystusa stwierdzam : Jezus popiera Jarosława Kaczyńskiego.

Gość nio wlasnie
Komorowski jest kukielka w rekach Tuska... To on pociaga za sznurki i sam Komorowski niewiele zdziala!!! A poza tym jak widze Komorowskiego i wyobrazam sobie jego jako prezydenta... nie moge... Ja i moja rodzina zawsze za prawica byli iteraz tak samo! Zreszta nie podoba mi sie polityka PO i dlatego jestem za Kaczynskim!!!

Gość quarrrzzz
jestem przeciwko JK moim skromnym zdaniem jest iz kazdy kraj raz jest na wozie raz pod wozem i nie wazne w tej chwili czy chcielismy czy nie ,ale jestesmy w UE i powninismy wybrac na prezydenta osobe,ktora polepszy ,a nie pogorszy nasze stosunki z UE nie mozemy byc krajem na bezludnej wyspie ,nie mozemy mowic ze jestesmy krajem samo wystarczalnym i nie potrzebna nam nigdy pomoc innych krajow ,bo to jest nierealne. Potrzebna nam glowa pastwa,inteligentna umiejaca godnie reprezentowac nasz kraj. Tak jak w kazdej rodzinie aby funkcjonowala potrzebna jest umiejetnosc kompromisu ,tak i nasz kraj musi umiec prowadzic rozmowy i negocjacje na wysokim poziomie,aby polska byla szanowana i spostrzegana jako godny partner w europie i poza nia. Czy szkalowanie jednego czy drugiego kandydata na prezydenta jest godne polaka?

Gość nio wlasnie
a co wam da Komorowski???

Gość do pojebkow z PO
Nie drzyjta japy platfusy !!! Bezmozgowcu ciemnota glosuje na Komora wąsatego same czarownice zlodzieje i klamliwi nieudacznicy .Na Pana Jaroslawa Kaczynskiego glosują prawdziwi patrioci ,wspaniali ludzie wyksztalceni !Pan JAroslaw wygra !!

Gość pzazaaa
oho elektorat PIS sie odezwal moje gratulacje przekonales mnei ZENADA

Gość kaczynski jest juz
mozecie sobie najezdzac na Kaczynskiego do woli....nie zmieni to mojego zdania. W II TURZE GLOSUJE NA NIEGO!!!!!!!!i niech tak zrobia wszyscy jego zwolennicy to wygramy wybory. nie ma sensu wdawac sie w pyskowke z zaslepionym motlochem:)pozdrawiam PIS-owcow:)

Gość do pojebkow z PO
GłupiA jestes i pusty Tusk kieruje Komorem chca sprzedac cala Polske ciemniaku i tacy jak ty ciemna masa narodu glosuje na Komora na jego obiecxanki cacanki i ryzy Tusk sie cieszy i zaciera rece smiejac sie ze sa jeszcze tacy naiwniacy jak TY ktorzy glosuje na złodzieja Komorowskiego obludnika ,klamce i oszusta ktory chce zgarnac wszystko i okrasc Polsce nastepnie ja sprzedajac !

Gość kaczynski jest juz
a ty pzazaaa poczytaj sobie np twoje wczesniejsze wypowiedzi. to dopiero zenada:/ zegnam

siema wiekszosc moich znajomych ze szkoly glosuje na Jaroslawa Kaczynskiego tak jak ja ;)

Gość pzazaaa
aleś ty rozgarnięty inteligentny

A TOszkoła specjalnej troski

Ja głosowałam na Kaczkę, dlatego że: -to uczciwy człowiek -nie liże za przeproszeniem tyłka Ruskom. Przecież to nigdy nie byli nasi przyjaciele;] I nie powinni być chociażby ze względu na historię. Nie mówię, żeby nienawidzić, ale po co aż taka polityka prorosyjska?????????? -chce, żeby w Polsce ludzie żyli uczciwie, a nie tylko bogatym dawać, a biednych jeszcze bardziej zbidzić -prezydent jest tylko głowa państwa- wszystko tak naprawdę leży w rękach rządu, Kaczyński zrobił to co mógł i nie uważam, żeby miał jakiś powód do wstydu -poza tym jest bardzo wykształcony i zna prawo od podszewki I ludzie zrozumcie, że prezydent i rząd powinni być z innych partii, żeby wyeliminować przekręty. Jak wygra Komor to cała władza spocznie w rękach PO.. Co to komuna? Będą mogli robić co tylko chcą. A tak na marginesie Komorowski to dla mnie człowiek bez charyzmy.

Gość tykkkwia
POCZYTALAM CO PISZECIE I WIDZE ZE CI KTORZY GLOSUJA NA JK TO SA TAK ZAJADLI JAK ON SAM JA PIERDOLE CO ZA LUDZIE NO I TU MA BYC DOBRZE?

Gość ninnoczka
chce, żeby w Polsce ludzie żyli uczciwie, a nie tylko bogatym dawać, a biednych jeszcze bardziej zbidzić ja jakos nic nei dostalam a jego rodzina po aktastrofie i owszem i mamusia ma super szpital a moja dwa lata na leczenie czeka

Gość anndrej
Glosowalem na mlodosc NapieraLskiego, teraz na Komorowskiego. Niestety duza czesc polakow to egoisci myslacy tylko o sobie.Kaczka w slowach daje im nadzieje na latwy sukces, podsyca nacjonalizm , ktory ma ich dowartosciowac. PO slabo pokazuje jak bardzo im druga kaczka przeszkadzala. W kosciolach mimo ciszy wyborczej trwala agitacja w niedziele za pisem.W mojej miejscowosci dostali baty, ale wiocha, ktora boi sie, ze krus wzrosnie glosowala na jaro. Zauwazylem, ze ludzie ktorzy troche swiata zobaczyli juz nie sa za pisiorami.

Gość saeta
to oblizywanie przez Kaczyńskiego wargi podczas przemówień jest ohydne.Chcesz coś takiego oglądać w TV przez najbliższe 5 lat?Wolę już oglądać sympatyczną twarz Komorowskiego. Sympatyczną twarz??On ma sympatyczną twarz?Przecież to buc jakich mało,zarozumialstwo aż od niego bije,coś strasznego. A co do tego że Kaczyński niby jest stary-a Komorowski to niby młody?Między nimi są raptem ze 3 lata róznicy.

Jak można na lewusów głosować to nie wiem:P A masz dzieci? Bo moi rodzice np dostali dofinansowanie na mnie i moją siostrę za to że się jeszcze uczymy (studia).. To właśnie między innymi Kaczyński wprowadził.. Jak chcecie przekrętów to głosujcie na Komora;] Ale Korwin-Mikke, który jest naprawdę twardo myślący i ma rację praktycznie ze wszystkim (mimo, że jest za bardzo skrajny) powiedział, że jest za Kaczką.

Komorowski nadaje sie jedynie na sołtysa przez te wpadki mnie zniechęcił w 97 był za wprowadzeniem stany klęski żywiołowej a dlaczego teraz nie chce

Gość kto mieszka w Pałacu
Marcin Dubienecki, zięć tragicznie zmarłego prezydenta Lecha Kaczyńskiego nocuje w Pałacu Prezydenckim na Krakowskim Przedmieściu. Mieszka tam córka prezydenta wraz z córkami - donosi "Super Express". http://tnij.org/hbfd

Doradca Miedwiediewa: Kaczyński to mąż stanu dużego kalibru Jarosław Kaczyński, to jako mąż stanu dużego kalibru będzie zwracał uwagę na rosyjski punkt widzenia, zwłaszcza jeśli chodzi o współpracę gospodarczą. - Oczywiście z Bronisławem Komorowskim jako prezydentem będzie więcej zrozumienia i rozwój stosunków będzie szybszy - powiedział Jurgens, który jest doradcą Dmitrija Miedwiediewa i kieruje Instytutem Rozwoju Współczesnego, przygotowującym projekty modernizacji Rosji.(czytaj włazi dupa ) Jurgens wystąpił podczas zorganizowanej w Brukseli konferencji na temat stosunków UE-Rosja z udziałem byłego polskiego prezydenta Aleksandra Kwaśniewskiego. - Ale pan Kaczyński - oczywiście nie jest taki prorosyjski i ma wizerunek człowieka krytycznego wobec rosyjskiej historii - to nie mniej jednak jest mężem stanu dużego kalibru i o europejskim uznaniu - przyznał ekspert. - Jestem więc absolutnie pewny, że ktokolwiek wygra prezydenckie wybory, będzie brał pod uwagę rosyjski punkt widzenia. Jak dodał chodzi szczególnie o współpracę gospodarczą, zwłaszcza dotyczącą surowców i tranzytu energii, a także rozwoju infrastruktury czy kwestię Kaliningradu. - Są tysiące rzeczy, które możemy i powinniśmy robić razem i które nie powinny być rozdzielone przez jakiekolwiek wybory - dodał Jurgens. Pytany o znaczenie Katynia w kwestii stosunków na linii Warszawa-Moskwa, Jurgens zwrócił uwagę, że niezależnie od tego co się wydarzy w relacjach dwustronnych w przyszłości, "Putin i Miedwiediew przejdą do historii jako ludzie, którzy uznali tragedię tego kalibru i pokłonili się". Jak dodał żartem, w Rosji panuje przekonanie, że Rosja nigdy nie wejdzie do NATO, bo ma "sztywny kark" i nie potrafi się nikomu pokłonić. - Po raz pierwszy Rosja się pokłoniła i to był szlachetny gest siły, a nie poniżenia. To był wielki krok naprzód, ale nie powinniśmy go nadużywać - powiedział.

Gość pełnomocnik Jarosława Kaczyń..