Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GGGFSERTGH

Panie ile macie wzrostu i ile ważycie? Jak czujecie się z swoim ciałem?

Polecane posty

Do kilogramek987 Białaczki można dostać od picia octu spirytusowego a nie od octu jabłkowego .

Gość kilogramek987
ja sobie zakupilam diete 3D niby taka dobra i super ale tylko 3dni wytrzymalam bo smak jogurtu naturalnego juz mi nie smakowal. Najgorsze te slodycze najlepiej wcale nie kupowac i w sklepie omijac szerokim lukiem,a i dzisiaj kupilam sobie hula hoop podobno tez dobre na zbedne kilogramki

Gość kilogramek987
ocet jest tylko octem

Gość demika
174cm 69 kg, mam jednego dziecka , dobiegam 30-tki, czuje sie ok i wygladam niezle. jak wazylam 60 to bylam za chuda, to bylo raz i dawno temu. moja wagfa sprzed ciazy wlasciwie sie nie zmienila, proporcje lekko tak ale nie jest zle....dziwie sie ze tak malo wazycie...

Gość Gagita
168 cm 57 kg 35 lat a co są jakieś normy unijne ? :)

Gość predator9111
nie jestem dziewczyną :P ale dam wam dobrą radę : przy wzroście 178 ważyć 60 kilogramów to super sprawa :D lubie dziewczyny i tu większość facetów przyzna mi rację troszkę puszyste ;P

Gość kilogramek987
moja mama ma 47 lat wzrost cos kolo 168 tak jak ja i wazy 50 kilo jest po 4 ciazach z ktorych ostatnia miala 3 lata temu i jak dla mnie jest za chuda sama skora i kosci jak by wazyla te 55 no 60 to by lepiej wygladala

168cm i 53kg. czuję się źle, robię coś z tym non stop, ale dupa.

"nie jestem dziewczyną ale dam wam dobrą radę : przy wzroście 178 ważyć 60 kilogramów to super sprawa lubie dziewczyny i tu większość facetów przyzna mi rację troszkę puszyste ;P" Wiesz, przy takim wzroście i taką wagą ciężko być osobą puszystą. Może 70 kg to już tak przy tym wzroście, ale 60 to nie jest dużo - tylko się tak wydaje :)

Gość rocznik1975 :))
1 dziecko 2lata, 179cm i 64kg...dalej walcze z kg i chciałabym tak z 62kg...chociaz wszyscy znajomi mowia ze to juz "za chudo" ....i mam "stargana psychę" juz porzadnie na tym punkcie bo widze siebie jako duza wielka babę...dziewczyny te diety i ciagłe odchudzanie i "obczajanie" sie nawzajem przez inne kobiety matki jest chore!!! ja nie daje sobie sama ze soba rady...

Gość demika
lae wy baby przesadzcie. ja pracuje z dzieciakami, prowadze zajecia ruchowe, nie jestem nawet przy kosci przy swoich 69 kg, a tu laski pisza ze przy 175cm 62kg to duzo? jeeezu, ale sciema. mam kolezanki, ktore nosza powiedzmy rozmiar 40-42, nie sa grube, a waza przy okolo 170cm po prawie 80kg i nikt o nich gruba nie powie. chyba maciek puste ptasie kosci...smiac sie chce

demika - co Ty za bzdury opowiadasz? Rozmiar 42 jest rozmiarem małym? Nie mówię, że wielkim, ALE z całą pewnością noszą go kobiety już PRZY KOŚCI - czy mniej, czy bardziej to już kwestia budowy.

a ja mam 160 cm wzrostu, 60 kilo wagi, noszę rozmiar 36. (Wcześniej 34) Przytyłam ostatnio 3 kilo, więc lekki brzuszek mam, ale poza tym wszystko w porządku.

widze same chudzielce tu siedza :O dziwi mnie takie gadanie (nie wiem po co ), ze 55kg przy 170cm to dużo - pytam sie dla kogo? :O nie wiem czy to jakaś próba dowartościowania się czy co...

Zresztą pojęcie osoby szczupłej jest względne. Pytanie brzmiało: ile ważysz i ja się czujesz. Ktoś z daną wagą może się czuć dobrze, ktoś inny okropnie.

Gość demika
rozmiar 42 to rozmiar sredni co najwyzej. a ja przy swoich prawei 70kg i dosc wysokim wzroscie spokojnie mieszcze sie w 38, rzadziej 40. to chyba nie jest duzo... ale w tym gronie chociaz pewnie dla wiekszosci pan chciacych uzyskac rozmiar 32-34 bede kaszalotem to kurcze czuje sie swietnie:)

Gość 168cm 66kg
chciałabym schudnąć, raz mi się udało do 58kg a w biodrach było to tylko 3cm mniej więc sama nie wiem, mimo wszystko wydaje mi się że nie jest tragicznie, chociaż szkoda że waga wróciła;-/...

Gość demika
i na pewnoe nie ma sie o co klocic, chcialam zwrocic jedynie uwage ze w moim otoczeniu dziewczyny waza dziwnie wiecej, nawet te super chude ale powyzej 170cm waza okolo 60kg moja mama ma 169cm, wazy 55kg i wyglada jak patyczak. ale moze to faktycznie kwestia koscca

Gość nawet lubię moją wagę
ja waże 50 kg/172cm nawet lubię moją wagę, dobrze się z nią czuję, ale trochę mnie kosztuje utrzymanie jej, mam 26 lat

Nina fajny pies :) Swoją drogą ciekawe dlaczego dziewczyny, które mają więcej kg dogryzają tym szczuplejszym...? ja nigdy nie oceniam nikogo po wyglądzie i też chciałabym być tak traktowana.Czasem naprawdę przechodzi to ludzkie pojęcie. szczególnie jak przechodzi się koło inhych kobiet i zaczynają szeptać na twój temat. Bo niewiem co-zazdrość...? to naprawdę żenujące. Tak jak tutaj- już zostałąm porównana do gimnazjalistki... ogarnijcie się trochę kobietki...

Matko... ale co kogo obchodzi, czy chcesz być chudym kaszalotem, czy nie. Pytanie brzmiało, czy dobrze się czujesz ze swoją wagą. Pozwól mieć innym swoje zdanie

Ważę 54 kg przy 170 cm.Jem 2 razy dziennie aby utrzymać wagę. Każde nadprogramowe 300 kcal następneho dnia wychodzi na wadze.