Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uupp

syrop uspokajajacy Sedalia

Polecane posty

Gość mamuśka4
witam,czytam opinie i się za głowę łapię...po pierwsze Pani która nie ma dzieci lepiej niech swoje opinie zachowa dla siebie bo tutaj nikomu nie są potrzebne,skoro nie masz dzieci i za "nimi nie przepadasz" nie wypowiadaj się po prostu bo nie znasz tematu!!!wrrr...Po drugie kochane matulki,aby naświetlić problem,jestem mamą 4 dzieciaków....i każde miało problem ze spaniem...częste pobudki i jedzenie w nocy do 1,5 roku to była normalka.Stosowałam różne rzeczy,herbatki,tulenie,śpiewanie itd..nie pomagało..stosowałam zatem hydroxizynum 2,5 ml przed snem przez 21 dni i potem koniec,i miałam poprawę w pierwszej fazie snu,niestety zaczęło się ząbkowanie,3dniówka i znowu po spaniu....teraz jestem na Sedalii,i podaję 8miesięcznej córci 1,25 ml na noc..jest troszkę lepiej.Nie ma sie co czarowac,to trzeba po prostu przetrwać,ale odniosłam wrażenie że mamy na forum nie chcą "uśpić"swoje dziecko na całą noc tylko aby troszkę przedłużyć fazę snu między pobudkami więc nie krytykujcie,tylko cieszcie sie że nie macie takich problemów.....bo oprócz maluszka są inne obowiązki jak pozostałe dzieci,dom,obiad itd....Dziewczyny trzymam kciuki :)

Gość gość
to takie typowo polskie ;ppp mamuski, ktore zamiast podpowiadac jada z hejtem, a zupelnie nie ogarniaja tematu... / nie wiem czy te mamuski wiedza, ze chroniczne niespanie dziecka i pobudki w stylu 12 razy w ciagu nocy - sa rowniez meczace dla maluszka - wiec trzeba szukac przyczyny i starac mu sie jakos ulzyc to w cierpieniu (zabkowanie, stany zapalne pecherza)... nasze pierwsze dziecko nie spalo do 3 lat .. wszyscy pediatrzy mowili, ze to normalne - po wizytach u kilku specjalistow okazalo sie, ze dziecko ma pecherz jak u babci - bo mialo chorniczne zapalenie pecherza, ktore nie dawalo objawow ... po przeleczeniu pol roku pecherza - dziecko spi 13 h -zero pobudek... teraz nasza mlodsza tez nie spi - budzi sie kilka razy i tez szukamy sposobow i przyczyn...jeszcze jedno : dzieci, ktore sa bardziej inteligentne - maja wieksza aktywnosc neuronalna i sa bardziej niesokojne w nocy... wiec dzieci tych mamus, ktore kipia jadem, moga byc po prostu glupiutkie buaaahahahaha!!!

Gość Mamunia pandunia
Przepraszam czy ktos wie ile godzin dziala ten syrop czy on pomaga w zasypianu z rozbudzenia bo moja còrka ma proble bo bardzo dobrze zasypia po tym syropku ale jak sie rozbudza to juz nie zasypia przez 2 godziny a ma 10 lat