Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapraszame do dyskusji

rozwiązłość i zepsucie dzisiejszej młodzieży to mit

Polecane posty

Gość zapraszame do dyskusji

Kiedyś nie było zwyczajnie tak dobrych kanałów informacyjnych. Piętnastolatka sypiająca z 20 latkiem nie musiała się bać że ktoś umieści film w internecie albo zdjęcie. W wiadomościach też takich sensacji nie podawano... a dziś media wypaczają i przekłamują tak aby wzbudzić sensację. Zgadzacie się ze mną ?

Gość qrka wodnaaaa
nie

A to do ciebie 15 uprawiająca seks jest sensacją??? Bo na mnie to juz nie robi wrażenia.W świecie,gdzie 13 latki się poszczają na prawo i lewo 15 latka to stara dupa:D

Gość Kornelcia :)
nie. nie zgadzamy się. my tez kiedys chodzilismy do gimnazjum i zadna z moich kolezanek i znajomych nie myslała w tym wieku o seksie. bylo to dla nas odlegle i obstawialysmy sobie zawsze ok 17-18lat (z tymi blizszymi z ktorymi rozmawialam czesciej:P) a teraz jest obciach jak dziewczyna konczy gimnazjum i jest dziewicą. cos jednak się zmienilo. oczywiscie TV tez ma swoj wplyw na to wszystko, nie zaprzeczę.

Gość w wieku 15 lat już
regularnie współżyłam, wiedziałam nawet jaki rozmiar członka odpowiada najbardziej mojej myszce. Tylko analu jeszcze nie próbowałam, ale to dlatego, że nie piłam alkoholu i się bałam bo nie umiałam się wyluzować.

Gość ale słoneczka w poprzednim
pokoleniu nie było :):):)

Gość to nie skąpstwo tylko
właśnie było wino pisane patykiem i seks w 8 klasie szkoły podstawowej ;). Tyle że mniej się o tym mówiło. 13 latki to się bawią lalkami. 7 latki bawią się w doktora ale to nie seks.

Gość qrka wodnaaaa
małolaty macie nasrane w łbach

Gość słoneczko to pic na wodę
No chyba że brałyście udział jakiś czas temu i możecie potwierdzić. Przypominam że 15 latka w łóżku to prokurator a kiedyś nie było to nic nadzwyczajnego.

Gość 15latka w łóżku to już
wór na spermę, a nie prokurator żaden

Gość sdffsd
dobre topełe:classic_cool:

Gość nie zgodzę się z wami!
to jest takie strasznie wkurzające że wy - dorośli, wpakowujecie wszystkie nastolatki do jednego wora. chodze do 3gim (własnie ją kończę) i w moim roczniku na ok. 50 dziewczyn jest podejrzenie że tylko jedna nie jest dziewicą. reszta jest (nie mam 100% pewnosci ale bardzo wątpliwe by któras nią nie była).

Gość założyłem ten temat
Bo nie widzę by u mnie coś się zmieniło. Zawsze jest pewien margines który przekracza granice ale dziś go zwyczajnie bardziej widać bo ilościowo to ten sam poziom. Młodzi chłopcy to grają na playstation zamiast ganiać za dupami (nawet tacy po 23 lata)

Gość teneryfaaa1
dokładnie, zgadzam się a autorem... pare lat temu w moim gimnazjum było raczej nie do pomyślenia że któraś z moich bliższych koleżanek mogła mieć za sobą pierwszy raz, w liceum już częściej, ale większość czekała na kogoś odpowiedniego. i to były normalnie dziewczyny, chodzące na imprezy i randki. pozdro